To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

gulgulq - 21-07-2008, 12:22

a w sobotę zrobiłem wielki hiperpucer mojego misia w środku ;)
pranie i czyszczenie tapicerki, generalne sprztanko, plak :)

i teraz w środku prawie jak nówka ;) i zapaszek taki ... :) :)

wszytkie mitsumaniaczki jak wsiadą to moje :) :) :)

Anonymous - 21-07-2008, 12:50

....że w piątek zaliczyłem porządną glebę szalejąc ma moim enduro. Efekt - złamany palec w gipsie i "odpoczynek" od dwóch kółek na 3-4 tygodnie :P
siwek - 21-07-2008, 13:38

wreszcie po półtoratygodniowym oczekiwaniu bede miał wymienione tłumiki: środkowy i końcowy :D
tzn. nie ja tylko moja Cari :P

[ Dodano: 21-07-2008, 13:41 ]
i nowiutki czarny podłokietnik ma już zamontowany :)

Anonymous - 21-07-2008, 14:29

... że pracownicy hurtowni z częściami samochodowymi na dźwięk słów "mitsubishi eclipse" wpadają w stan osłupienia ;) . Efekt - na tarcze hamulcowe trzeba sobie będzie poczekać :?
arekp - 21-07-2008, 14:35

Lothar napisał/a:
... że pracownicy hurtowni z częściami samochodowymi na dźwięk słów "mitsubishi eclipse" wpadają w stan osłupienia ;) . Efekt - na tarcze hamulcowe trzeba sobie będzie poczekać :?

Dzwoniles do Japaneze (Marek Malik)?

telefon: (042) 215 44 02
GSM: 602 224 584

Anonymous - 21-07-2008, 22:18

arekp napisał/a:
Dzwoniles do Japaneze (Marek Malik)?

Nie, bo w końcu znalazłem inną drogą. Niestety dojdą dopiero na piątek. Ale dzięki za sugestię.

arekp - 22-07-2008, 00:28

... dzis Urzad Patentowy RP przyznal mi ochrone na drugi znak towarowy :D
koszmarek - 24-07-2008, 10:30

że forum jest coraz bardziej denerwujące ze swoimi przerwami w dostawie:P
akbi - 24-07-2008, 10:55

koszmarek napisał/a:
że forum jest coraz bardziej denerwujące ze swoimi przerwami w dostawie:P

uwierz mi, że utrzymanie forum nie jest tak proste i tanie jak zakup i obranie jednego kartofla ...

.... odpowiednie osoby "walczą" już od pewnego czasu, aby forum działało na przyzwoitym i zadowalającym wszystkich poziomie, przy jednoczesnym utrzymaniu forum w formie bezpłatnej dla wszystkich.

saphire - 24-07-2008, 10:57

...wymieniłem fabryczne głośniki 16tki Philipsa jednodrożne z tyłu w mojej Cari na dwudrożne Hertz ECX 165 co wymagało drobnych przeróbek w fabrycznych plastikach i teraz już tył gra o niebo lepiej. Czas pomyśleć o przodzie...
koszmarek - 24-07-2008, 11:13

akbi napisał/a:
utrzymanie forum nie jest tak proste

wierzę na słowo:) natomiast się stęskniłam, jak mi odcięli dopływ forum na dłużej niż dwie godziny :P

Anonymous - 24-07-2008, 11:22

Już niedługo, coraz bliżej :twisted: :twisted: do mojego Lancerka :twisted:
Anonymous - 24-07-2008, 13:34

... padam na ryj, nic mi się nie chce i nie mam już sił, by żyć. A do urlopu (który nota bene i tak będzie przerwany i będę musiał gnać znad morza na dzień-dwa do Warszawy) jeszcze miesiąc... :(
gulgulq - 24-07-2008, 14:33

a ja chciałęm powiedzieć że mi jakis pacan w Mitsubishi Lacerze wyjechał dziś na 3-go bo mu sie zachciało kolumne wyprzedzać - nie dość ze deszcz, ślisko, koleiny inie dość ze nie było gdzie, to jeszcze miałem rowerzyste po prawej a gość mi wali na czołowe,

już ja go złapie bo często go widze - z Debicy taki :axe:

arekp - 24-07-2008, 15:15

... prawie przypier* jakiemus kretynowi co mi przecial dwupasmowke ktora jechalem tuz przed autem :/ Na szczescie cos przez skore czulem, ze ktorys mi wyskoczy i popuscilem gaz chwile wczesniej przygotowujac sie do ew. hamowania.

Dobrze, ze Cari ma od miesiaca nowe kocki i wymieniony zacisk z tylu, bo bardzo sie to przydalo.