To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czarna bestia by tomek84

Tomek - 16-11-2013, 17:27

WreX napisał/a:
tomek84, zdradzisz za ile poszedł?

I wziął z bajerami czy wersję okrojoną ?

za tyle za ile był wystawiony ostatecznie i bez negocjacji
+ 2 bajery płatne (radio i UKP)
zimówek bym nie oddał nawet płatnie, bo te już przeznaczone do kombiaka
jedynie zrobię misz-masz z felgami, ale w sumie jeszcze nie wiem co i jak, i czy teraz, czy na wiosnę
bo mam już 3 komplety felg do kombiaka, a będę miał chyba 4 :)

urodzaj :badgrin:

WreX - 16-11-2013, 17:38

tomek84, w zależności ile dorzucił za radio i UKP to chyba cena nie taka zła, chociaż 19k było bardziej adekwatne ;p
Juiceman - 16-11-2013, 17:39

Pogratulować ;-) dziadki też mogą iść w wysokiej cenie tym bardziej jak są w lepszym stanie niż młodsze roczniki.
sveno - 16-11-2013, 21:44

no szkoda.
Dawaj kombiaka na tapete, nie czekaj z ogarnięciem go, bo znowu opiszesz wszystko w pierwszym poście i będzie nuda, a tak opiszesz wszystko na bieżąco.

WreX - 16-11-2013, 21:58

sveno, tyle jest dziur i specyficznych kierowców na naszych drogach, że wątpię, że kiedykolwiek się doczekamy nudy na drodze ;]
mszolc - 16-11-2013, 22:25

Granatowe kombi?? Czyżby jednak ten ładny 'podejrzany' z okolic Warszawy?

A jeszcze jakiś czas temu pisałeś, że tylko sedan, i nigdy kombi :) .
I w dodatku krytykowałeś mój biały kolor (że niby brud widać a ostatnio widziałem, że czarny się przestał podobać). :)
Jak to się człowiek szybko starzeje i zmienia światopogląd...

komarsnk - 16-11-2013, 22:38

mszolc, wyluzuj - poczekajmy na temat o kombi to tam się wyżyjemy :D
Też mam kilka groszy w temacie :twisted:

bialyjayz - 16-11-2013, 23:28

tomek84 napisał/a:
komarsnk napisał/a:
tomek84 napisał/a:
dzisiaj w smutnych okolicznościach kończy się historia Czarnego Avance.

Były łzy, rozpaczliwe trzymanie się kierownicy i machanie białą chusteczką na pożegnanie? :(

łez nie było, do bramy też za nim nie biegłem
ale Ewelina powiedziała "kurde, no szkoda go"

a nowy właściciel był chyba zadowolony tym co zastał na miejscu

można powiedzieć że wręcz wniebowzięty i zachwycony tym co zastałem:d
pamiętam jak moi towrzysze mi mówili podczas 400-stu kilometrowej podróży" nie daj po sobie znać, że jesteś na niego tak napalony
-spokojnie będę na twarzy jak kamień"
Po wyjściu ze swojego Misiaka gdy tylko zobaczyłem teraz już Moją Bęstię nie potrafiłem chyba ukryć zachwytu na twarzy i po samym wyglądzie byłem już gotów go zakupić :D troszkę pogadaliśmy. pooglądaliśmy, oceniliśmy i wkońcu nabyłem te cudo :)
TAK TO JA JA JESTEM JEGO NOWYM WŁAŚCICIELEM ! :DDDd HIp hip HURA ! HURa ! HUra !

WreX - 16-11-2013, 23:46

bialyjayz, tylko nie porysuj.
bialyjayz - 17-11-2013, 00:52

ne, ne. ne Panie. O co jak o co ale o auta to dbam, w sensie że bez rysy, przynajmniej jak poprzedni właściciel, że jak już coś nie z mojej winy :) na razie to muszę na podwórku poćwiczyć parkowanie przodem i tyłem, bo to jakby wiekśże niż CAO i delikatnie można by rzec żwawsze :D D
robertdg - 17-11-2013, 07:58

Przed 1 pisze i jeszcze w miare trzeźwo, co tak słabo, no chyba nie brakło na ognistą wode :?:
sveno - 17-11-2013, 08:04

mszolc napisał/a:
A jeszcze jakiś czas temu pisałeś, że tylko sedan, i nigdy kombi :) .
chyba nie o Tomu piszesz? Przecież Tomek jakiś czas temu przez długi okres miał w podpisie coś w stylu: "będzie EA5W tiptronic" i od kiedy go znam, to zawsze mówił, że kiedyś ZNOWU będzie miał kombi.

bialyjayz, gratulacje, będziesz Pan zadowolony.

robertdg napisał/a:
Przed 1 pisze i jeszcze w miaro trzeźwo, co tak słabo, no chyba nie brakło na ognistą wode :?:
:) przecież napisał, że musi poćwiczyć parkowanie, zeszło mu do 1 w nocy i teraz zaczyna opijanie :)
bialyjayz - 17-11-2013, 09:53

gdy się jest właścicielem takiego "czegoś" szkoda tracić czasu na sen a co dopiero na picie :D
śmieszną historia z tytułową czarną bestią: po zakupie byłem tak podniecony, że gdzieś zgubiłem dowód rejestracyjny i ubezpieczenie, prawdopodobnie na którejś stacji benzynowej, wiecie może jak rozwiązać problem teraz z zarejstrowaniem auta bez starego dowodu :D ?

Bizi78 - 17-11-2013, 09:58

Nie wiem na 100% ale chyba trzeba zgłosić zagubienie (kradzież) na Policji i może dadzą jakiś świstek :wink: .
bialyjayz - 17-11-2013, 10:00

Bizi78 napisał/a:
Nie wiem na 100% ale chyba trzeba zgłosić zagubienie (kradzież) na Policji i może dadzą jakiś świstek :wink: .

tylko kto to ma zrobić? Ja czyli obecny właściciel czy jeszcze były widniejący w dowodzie i OC Tomek ?