Nasze Miśki - Czarna bestia by tomek84
Tomek - 16-11-2013, 17:27
WreX napisał/a: | tomek84, zdradzisz za ile poszedł?
I wziął z bajerami czy wersję okrojoną ?
|
za tyle za ile był wystawiony ostatecznie i bez negocjacji
+ 2 bajery płatne (radio i UKP)
zimówek bym nie oddał nawet płatnie, bo te już przeznaczone do kombiaka
jedynie zrobię misz-masz z felgami, ale w sumie jeszcze nie wiem co i jak, i czy teraz, czy na wiosnę
bo mam już 3 komplety felg do kombiaka, a będę miał chyba 4
urodzaj
WreX - 16-11-2013, 17:38
tomek84, w zależności ile dorzucił za radio i UKP to chyba cena nie taka zła, chociaż 19k było bardziej adekwatne ;p
Juiceman - 16-11-2013, 17:39
Pogratulować dziadki też mogą iść w wysokiej cenie tym bardziej jak są w lepszym stanie niż młodsze roczniki.
sveno - 16-11-2013, 21:44
no szkoda.
Dawaj kombiaka na tapete, nie czekaj z ogarnięciem go, bo znowu opiszesz wszystko w pierwszym poście i będzie nuda, a tak opiszesz wszystko na bieżąco.
WreX - 16-11-2013, 21:58
sveno, tyle jest dziur i specyficznych kierowców na naszych drogach, że wątpię, że kiedykolwiek się doczekamy nudy na drodze ;]
mszolc - 16-11-2013, 22:25
Granatowe kombi?? Czyżby jednak ten ładny 'podejrzany' z okolic Warszawy?
A jeszcze jakiś czas temu pisałeś, że tylko sedan, i nigdy kombi .
I w dodatku krytykowałeś mój biały kolor (że niby brud widać a ostatnio widziałem, że czarny się przestał podobać).
Jak to się człowiek szybko starzeje i zmienia światopogląd...
komarsnk - 16-11-2013, 22:38
mszolc, wyluzuj - poczekajmy na temat o kombi to tam się wyżyjemy
Też mam kilka groszy w temacie
bialyjayz - 16-11-2013, 23:28
tomek84 napisał/a: | komarsnk napisał/a: | tomek84 napisał/a: | dzisiaj w smutnych okolicznościach kończy się historia Czarnego Avance. |
Były łzy, rozpaczliwe trzymanie się kierownicy i machanie białą chusteczką na pożegnanie? |
łez nie było, do bramy też za nim nie biegłem
ale Ewelina powiedziała "kurde, no szkoda go"
a nowy właściciel był chyba zadowolony tym co zastał na miejscu |
można powiedzieć że wręcz wniebowzięty i zachwycony tym co zastałem:d
pamiętam jak moi towrzysze mi mówili podczas 400-stu kilometrowej podróży" nie daj po sobie znać, że jesteś na niego tak napalony
-spokojnie będę na twarzy jak kamień"
Po wyjściu ze swojego Misiaka gdy tylko zobaczyłem teraz już Moją Bęstię nie potrafiłem chyba ukryć zachwytu na twarzy i po samym wyglądzie byłem już gotów go zakupić troszkę pogadaliśmy. pooglądaliśmy, oceniliśmy i wkońcu nabyłem te cudo
TAK TO JA JA JESTEM JEGO NOWYM WŁAŚCICIELEM ! :DDDd HIp hip HURA ! HURa ! HUra !
WreX - 16-11-2013, 23:46
bialyjayz, tylko nie porysuj.
bialyjayz - 17-11-2013, 00:52
ne, ne. ne Panie. O co jak o co ale o auta to dbam, w sensie że bez rysy, przynajmniej jak poprzedni właściciel, że jak już coś nie z mojej winy na razie to muszę na podwórku poćwiczyć parkowanie przodem i tyłem, bo to jakby wiekśże niż CAO i delikatnie można by rzec żwawsze D
robertdg - 17-11-2013, 07:58
Przed 1 pisze i jeszcze w miare trzeźwo, co tak słabo, no chyba nie brakło na ognistą wode
sveno - 17-11-2013, 08:04
mszolc napisał/a: | A jeszcze jakiś czas temu pisałeś, że tylko sedan, i nigdy kombi . | chyba nie o Tomu piszesz? Przecież Tomek jakiś czas temu przez długi okres miał w podpisie coś w stylu: "będzie EA5W tiptronic" i od kiedy go znam, to zawsze mówił, że kiedyś ZNOWU będzie miał kombi.
bialyjayz, gratulacje, będziesz Pan zadowolony.
robertdg napisał/a: | Przed 1 pisze i jeszcze w miaro trzeźwo, co tak słabo, no chyba nie brakło na ognistą wode | przecież napisał, że musi poćwiczyć parkowanie, zeszło mu do 1 w nocy i teraz zaczyna opijanie
bialyjayz - 17-11-2013, 09:53
gdy się jest właścicielem takiego "czegoś" szkoda tracić czasu na sen a co dopiero na picie
śmieszną historia z tytułową czarną bestią: po zakupie byłem tak podniecony, że gdzieś zgubiłem dowód rejestracyjny i ubezpieczenie, prawdopodobnie na którejś stacji benzynowej, wiecie może jak rozwiązać problem teraz z zarejstrowaniem auta bez starego dowodu ?
Bizi78 - 17-11-2013, 09:58
Nie wiem na 100% ale chyba trzeba zgłosić zagubienie (kradzież) na Policji i może dadzą jakiś świstek .
bialyjayz - 17-11-2013, 10:00
Bizi78 napisał/a: | Nie wiem na 100% ale chyba trzeba zgłosić zagubienie (kradzież) na Policji i może dadzą jakiś świstek . |
tylko kto to ma zrobić? Ja czyli obecny właściciel czy jeszcze były widniejący w dowodzie i OC Tomek ?
|
|
|