To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

akbi - 07-11-2010, 14:48

Hubeeert napisał/a:
Pytanie czy ma prawo do swojego zdania ...

pewnie że ma ...tak samo jak ja mam prawo do skomentowania tego :) ... moim zdaniem, jakby każdy podchodził w ten sposób jak Darek, to w ogóle nie było by Spotów czy Zlotów, gdzie frekwencja jest ciut większa niż kilka osób.

Hubeeert - 07-11-2010, 15:01

Twoje zdanie jest istotne dla Ciebie. Niekoniecznie dla innych.
Gdyby było tak jak chce Darek to spotykaliby się Ci, którzy mają na to ochotę.

Seichan - 07-11-2010, 15:07

Czytam Waszą dyskusję i dochodzę do wniosku, że tak naprawdę chodzi o ustalenie sobie priorytetów, ustalenia co jest ważniejsze: własny święty spokój czy chęć spędzenia czasu z grupą mniej lub bardziej lubianych osób, przy założeniu, że ten "święty spokój" nie może zostać osiągnięty w tej grupie. I jednocześnie rozstrzygnięcia czy mniej akceptowane osoby są w stanie sprawić, że z ich powodu zrezygnuje się ze spotkania z tymi bardziej lubianymi.
Każdy rozstrzyga to sam, ale mimo wszystko z racji życia w społeczeństwie wypadałoby wziąć pod uwagę również uczucia /opinie / wolę innych.
Ale to moje zdanie, nie każdy się musi z nim zgadzać ;)

Aga - 07-11-2010, 15:31

Hubeeert napisał/a:

a to teraz jest tak, że na zlot przyjeżdżają osoby, które nie mają na to ochoty? ciekawostka
:doubt:

myślę, że mają tylko może nie każdy z każdym chce się widzieć
ale czy to jest taki problem?

ja nie chce widzieć wielu osób (z wzajemnością) a przecież nie przeszkadza nam to w uczestnictwie na zlocie i dobrej zabawie
jest tyle ludzi, ze można przebierać :)
to naprawdę nie jest powód do strzelania focha

Juiceman - 07-11-2010, 15:53

Aga napisał/a:

ja nie chce widzieć wielu osób (z wzajemnością) a przecież nie przeszkadza nam to w uczestnictwie na zlocie i dobrej zabawie
jest tyle ludzi, ze można przebierać :)
to naprawdę nie jest powód do strzelania focha

I tego się trzymajmy ;) Grunt to wspólna zabawa, choćby dla tych paru/parunastu fajnych ludzików z forum ;) Tyle ode mnie :wink:

akbi - 07-11-2010, 17:49

Hubeeert napisał/a:
Twoje zdanie jest istotne dla Ciebie. Niekoniecznie dla innych.

??? no i ??? nie rozumiem Twego oczywistego "ogólnego" stwierdzenia, które przypisałeś personalnie do mnie ...no chyba, że Ty uważasz, że Twoje zdanie jest zawsze istotne dla wszystkich :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Aga napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

a to teraz jest tak, że na zlot przyjeżdżają osoby, które nie mają na to ochoty? ciekawostka
:doubt:

:lol: :lol: :lol: no dokładnie Aga , post kolegi to chyba już podchodzi pod trollowanie :lol: :lol: :lol: :P

Hubeeert - 07-11-2010, 18:23

Nie Arku - uważam, że wolno Ci Twoje zdanie wygłosić jednak dla mnie nie jest ono istotne. Zapewne tak samo dla Darka skoro mimo waszej rozmowy napisał to co napisał na Forum.
akbi napisał/a:
, post kolegi to chyba już podchodzi pod trollowanie
Poczytaj definicję żeby nie okazało się, że nie wiesz o czym mówisz. :wink: trollu
Aga - 07-11-2010, 18:36

Hubeeert napisał/a:

akbi napisał/a:
, post kolegi to chyba już podchodzi pod trollowanie
Poczytaj definicję żeby nie okazało się, że nie wiesz o czym mówisz. :wink: trollu

witam w zacnym gronie :mrgreen:

akbi - 07-11-2010, 18:51

Hubeeert napisał/a:
wolno Ci Twoje zdanie wygłosić jednak dla mnie nie jest ono istotne.

nie schlebiaj sobie, ale nie pisałem swego postu do Ciebie ... a na forum ... tak samo jak Darek napisał o swojej decyzji odnośnie niebytności na Zlocie również publicznie na forum

Hubeeert napisał/a:

ja akurat już dawno się z nią zapoznałem :P

pozdrawiam

Hubeeert - 07-11-2010, 19:07

akbi napisał/a:
nie schlebiaj sobie, ale nie pisałem swego postu do Ciebie ... a na forum ...
Trzeba było napisac PW :P
akbi napisał/a:
już dawno się z nią zapoznałem
A kiedy zrozumiesz :wink: :?:

Również pozdrawiam

Juiceman - 07-11-2010, 19:27

...że Wy dwaj na górze marudzicie :D
Maretzky85 - 07-11-2010, 20:23

Że gdziekolwiek nie będę, prawie zawsze udaje mi się znaleźć sponsora na internet bezprzewodowy Wi-Fi :D Teraz siedzę sobie w samochodzie przy rondzie jazdy polskiej i czytam forum:D
akbi - 07-11-2010, 20:43

Hubeeert napisał/a:
A kiedy zrozumiesz :wink: :?:

hehe .. a tegoż to już cholera nikt nie wie :P

Juiceman napisał/a:
...że Wy dwaj na górze marudzicie :D

eeeee ... toć to tylko taka wymiana poglądów na kulturalnym poziomie z domieszką "delikatnych kumpelskich uszczypliwości" ...prawda Hubeeert, ?

Hubeeert - 07-11-2010, 20:54

prawda, prawda :)
jacek11 - 07-11-2010, 20:57

Maretzky85 napisał/a:
Że gdziekolwiek nie będę, prawie zawsze udaje mi się znaleźć sponsora na internet bezprzewodowy Wi-Fi :D

Ludzie haseł nie zakładają czy co?