To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV

Yoshiko - 28-10-2014, 08:25

szuwar napisał/a:
sprawdzę to fotoradary 1 listopada do jakiej prędkości strzelają ..... :twisted: .....
na pewno foty wyjdą rozmazane :twisted:
Krystian99 - 28-10-2014, 08:59

Cześć wam ;)
Yoshiko - 28-10-2014, 09:03

Krystian99 napisał/a:
Cześć wam ;)
cześć Krystek :)

wolne ??? czy 2 zmiana ;(

jAZZMAN - 28-10-2014, 09:12

Dzień doberek ;)

szuwar napisał/a:
rekin zrobiony, jeszcze tylko

Zawsze możesz jeszcze wymienić banany ;P

szuwar - 28-10-2014, 09:14

jAZZMAN napisał/a:
Zawsze możesz jeszcze wymienić banany ;P

nie przeginaj ..... wymieniałem w zeszłym roku, i na szczęście są jak nowe :) dzisiaj porobię fotki jak zdążę i się pochwalę :)

Yoshiko - 28-10-2014, 09:15

szuwar,

a ruda ???
jak ruda ????
trzyma się ?????

szuwar - 28-10-2014, 09:17

Yoshiko napisał/a:
na pewno foty wyjdą rozmazane :twisted:

Kuchar robił testy w Debrznie, straż miejska udostępniła dwa fotoradary najpopularniejsze w Polsce, i żaden nie zarejestrował jak mnie pamięć nie myli Porsche, nawet nie "wiedziały", że auto przejechało :mrgreen:

Yoshiko - 28-10-2014, 09:23

szuwar napisał/a:

Kuchar robił testy w Debrznie, straż miejska udostępniła dwa fotoradary najpopularniejsze w Polsce, i żaden nie zarejestrował jak mnie pamięć nie myli Porsche, nawet nie "wiedziały", że auto przejechało :mrgreen:
:D czyli jesteś w tej materii bezpieczny :D
szuwar - 28-10-2014, 09:24

Yoshiko napisał/a:

a ruda ???
jak ruda ????
trzyma się ?????

zawsze intrygowały mnie rude włosy :) ...hmmmmmm

[ Dodano: 28-10-2014, 09:26 ]
Yoshiko napisał/a:
szuwar napisał/a:

:D czyli jesteś w tej materii bezpieczny :D

tylko on ma większą prędkość maksymalną, i mój niestety jest w zakresie fotoradarów, ..... ale to tylko gdybania, jeżdżę przepisowo i innym też tak radzę.

jAZZMAN - 28-10-2014, 09:42

Mogli wziąć jakąś Legnume do testów.

szuwar napisał/a:
zawsze intrygowały mnie rude włosy

Słyszałem legendę, że na 10 rudych 11 jest fałszywych.

Poza tym koleś mówił, że rude mają włosy na klacie.

banderas40 - 28-10-2014, 09:48

Mnie temat rudych włosów dawno temu jeszcze za kawalera bardzo ciekawił ale nie kuniecznie na klacie ;-) .
Apropo samochodów Jazz byłem na kanale u mechaniora bo moje bydle dostało cieczki :-) lało się z niego z przodu ze masakra. I wiesz co ten twój komp kłamie widziałem na własne oczy skrzynia biegów jest i stwierdzono na własne oczy :-) .

jAZZMAN - 28-10-2014, 10:51

banderas40 napisał/a:
ten twój komp kłamie widziałem na własne oczy skrzynia biegów jest i stwierdzono na własne oczy

Jeździsz po dziwnych miejscach, może Ci się przyczepiła jakaś obca skrzynia do podwozia przedwczoraj i nawet nie zauważyłeś? :D I to na pewno z obcej skrzyni cieknie.

Ja tak kiedyś, jeszcze Coltem ciągnąłem nieświadomie gałąź przez kilka kilometrów :mrgreen:

banderas40 - 28-10-2014, 11:49

No w sumie cieknie ze skrzyni ino nie biegów a raczej korbowej :-) . Może i tak ale co tam ważne że się przyczepiła i jest kompatybilna :-) .
jAZZMAN - 28-10-2014, 18:20

Poszukaj, może do skrzyni przyczepił się jakiś Strasznik Miejski ;)

Musisz wytrzymać do majówki - Naprawimy :D

Gruby96 - 28-10-2014, 20:02

jAZZMAN napisał/a:
Poszukaj, może do skrzyni przyczepił się jakiś Strasznik Miejski ;)

Musisz wytrzymać do majówki - Naprawimy :D

to Ty 24h na dobe bedziesz śmigał u mnie fotele , komputer a gdzie czas na "zabawe" :mrgreen: