To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Służba w Państwowej Straży Pożarnej

Bzyk_R1 - 10-02-2025, 11:55

Dziękuję Panowie. Okazuje się że mój komendant chyba przemyślał te kwestię dobrze bo powiedział że ciężko o bardziej technicznego technika w komendzie bo i wszystko naprawi, wszystkim pojedzie, jak trzeba to dobrze napisze i stanie przed kamerą :mrgreen:

Tak czy siak, pierwsza awaria pompy pływającej Niagara która wycofała ją z użycia (urwany korbowód w silniku Hondy) zakończona powodzeniem. Nowa pompa wyceniona na 7400pln a dzięki moim staraniom udało się za 450pln wyremontować uszkodzony silnik i wszystko śmiga. Tak więc oprócz kawek w biurze robi się coś pożytecznego dla służby.

Marcino - 11-02-2025, 09:07

Bzyk_R1 napisał/a:
a dzięki moim staraniom udało się za 450pln wyremontować uszkodzony silnik i wszystko śmiga

No włąsnie, dzięki temy ze sie znasz i chcesz. szacun bo w sumie jak nie zalezy powiesz nie moja kasa, popsute zezłomować i kupic nowa. U mnie teraz w takie kierownictwo w firmie ze .... wymienia i kupuje nowe a nie naprawia - młodzi :)

[ Dodano: 11-02-2025, 09:08 ]
Bzyk_R1 napisał/a:
iężko o bardziej technicznego technika w komendzie bo i wszystko naprawi, wszystkim pojedzie, jak trzeba to dobrze napisze i stanie przed kamerą
jesteś taki człowiek renesamsu. W tego typu inststucjach wg mnie takich ludzi potrzeba.