To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)

igi - 05-06-2005, 15:04

Artii napisał/a:
igi napisał/a:
Hej

3. Czekamy cierpliwie :) aż odiore maila i prześle wam plik do rejestracji

Czekam czekam i sie doczekac nie moge :lol: .

Poważnie :oops: ?? Juz dawno zaproszenie wysłane :D :twisted:

Artii - 05-06-2005, 15:38

Dobra dostalem juz.
1. Mam tylko male pytanko. Podalem moje wspolrzednie a znaczek na mapce sie nie pojawil.
2. Czy mozna zaznaczyc np dwa miasta. Bo np w weekend jestem w domu a pozanim jestem juz gdzie indziej.

igi - 05-06-2005, 17:28

Artii napisał/a:

1. Mam tylko male pytanko. Podalem moje wspolrzednie a znaczek na mapce sie nie pojawil.
2. Czy mozna zaznaczyc np dwa miasta. Bo np w weekend jestem w domu a pozanim jestem juz gdzie indziej.

1. Jak odswieżysz to bedzie oki (ja widze :lol: )
2. NIE. Niespodziewałem się takiej sytuacji. Ale będę to musiał jeszcze raz przemyśleć i być może w przyszłości będzie taka opcja!!

Witam na ASSISTANCE i pozdrawiam

Artii - 05-06-2005, 18:44

Dobra widze juz. Ale odswiezanie nie pomoglo tylko ponowne uruchomienie kompa.
igi - 05-06-2005, 18:49

Artii napisał/a:
Dobra widze juz. Ale odswiezanie nie pomoglo tylko ponowne uruchomienie kompa.

:D ale pomogło. Nie trzeba restartować kompa, wyloguj sie odswież i bedzie oki :twisted:

Pozdrawiam

Artii - 05-06-2005, 19:08

Robilem tak i nie dalo rady.
Moze dlatego ze mam przegladarke Avant Browser.

igi - 05-06-2005, 19:40

Artii napisał/a:
Moze dlatego ze mam przegladarke Avant Browser.

Oki, być może dlatego. Przetestowane w 3 przeglądarkach: IE, Mozilla, Netscape

Ale ważne że działa :)

Pozdrawiam

Efa! - 06-06-2005, 01:46

igi napisał/a:
Artii napisał/a:

Czy mozna zaznaczyc np dwa miasta. Bo np w weekend jestem w domu a pozanim jestem juz gdzie indziej.

NIE. Niespodziewałem się takiej sytuacji. Ale będę to musiał jeszcze raz przemyśleć i być może w przyszłości będzie taka opcja!!

To może obok głosu Artii także i moje "ZA" taką opcją Ciebie przekona. Wszak jak widać pod avatarkiem: Gdańsk/Bydgoszcz.

igi - 06-06-2005, 08:06

Efa! napisał/a:
To może obok głosu Artii także i moje "ZA" taką opcją Ciebie przekona. Wszak jak widać pod avatarkiem: Gdańsk/Bydgoszcz.

Ty to mnie potrafisz przekonać :lol: .

Z 2 miastami na mapce to trochę dużo roboty, zmian w tym co już jest. Ale proponuje inaczej. Jak ktoś ma taką sytuacje to proszę o kontakt mailem i prześle nowe zaproszenie. Można się zarejestrować podając namiary jeszcze raz. Jedyny minus tego że niestety trzeba wybrać inny nick

Napiszcie czy Wam to pasuje czy jednak mam pozmieniać :idea: Nie jest to proste i szczerze nie wiem czy możliwe.

Efa! - 06-06-2005, 15:59

Jeżeli nick miałby być inny, to pasowałoby mi stworzenie w projekcie assistance możliwości stosowania znaków specjalnych w nazwie użytkownika(np. żeby było Efa!). Jeśli się uda...
Ale i bez tego damy radę, jakby co. I tak doceniam ogromnie Twoją wspaniałą pracę Igi, bo jesteś wielki!!!

Jackie - 06-06-2005, 16:07

Efa! napisał/a:
Jeżeli nick miałby być inny, to pasowałoby mi stworzenie w projekcie assistance możliwości stosowania znaków specjalnych w nazwie użytkownika(np. żeby było Efa!). Jeśli się uda...
Ale i bez tego damy radę, jakby co. I tak doceniam ogromnie Twoją wspaniałą pracę Igi, bo jesteś wielki!!!

E tam wielki od razu, trochę przy kości i wszystko :wink:
A tak serio, Igi dokonałeś Waść rzeczy niesamowitej!
Pozdrawiam

igi - 06-06-2005, 19:49

Jackie napisał/a:
E tam wielki od razu, trochę przy kości i wszystko :wink:

Przyjaciel!! cholerka :evil: :wink:

Efa! napisał/a:

Na razie znaki specjalne dostępne do _ i . Jutro ewnetualnie pojutrze będzie dostępny !. jak macie jeszcze jakieś propozycje co do znaków to czekam

Pozdrawiam

igi - 07-06-2005, 17:52

Efa! napisał/a:

Udało się. :lol: .
Znaki specjalne dostepne tylko w mitsumaniaki assistance
:lol: :wink: to _ . !

Jak by co to czekam na info co jeszcze!!

Pozdrawiam

JCH - 07-06-2005, 23:09
Temat postu: Mapka - lista
Mapka OK - ale .....
wydaje mi się mało praktyczna w używaniu. Fajnie wygląda na ekranie kompa i ..... i tyle. Nie wiem czy to możliwe ale mogłyby pojawiać się dane użytkownika przy najechaniu kursorem myszy na znaczek mitsubishi na mapce - ot taki bajer ;)
Ale po raz kolejny proponuję aby osoby zgłoszone do Assistance zebrać w listę, którą łatwo wydrukować. Najlepiej posortować wg miast lub województw. To wydaje mi się najbardziej praktyczne. Albo posadzić to po prostu w pliku excela i każdy kto ma mieć dostęp będzie sobie go miał.

Anonymous - 17-06-2005, 05:34

Moze czas dolaczyc mapke calego swiata :D

Ja moglbym sie dopisac - a co? ze niemam miska nieznaczy ze niemoge pomoc :) :P

Clifton, NJ, USA - blisko NY city ;)