MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)
igi - 05-06-2005, 15:04
Artii napisał/a: | igi napisał/a: | Hej
3. Czekamy cierpliwie aż odiore maila i prześle wam plik do rejestracji
|
Czekam czekam i sie doczekac nie moge . |
Poważnie ?? Juz dawno zaproszenie wysłane
Artii - 05-06-2005, 15:38
Dobra dostalem juz.
1. Mam tylko male pytanko. Podalem moje wspolrzednie a znaczek na mapce sie nie pojawil.
2. Czy mozna zaznaczyc np dwa miasta. Bo np w weekend jestem w domu a pozanim jestem juz gdzie indziej.
igi - 05-06-2005, 17:28
Artii napisał/a: |
1. Mam tylko male pytanko. Podalem moje wspolrzednie a znaczek na mapce sie nie pojawil.
2. Czy mozna zaznaczyc np dwa miasta. Bo np w weekend jestem w domu a pozanim jestem juz gdzie indziej. |
1. Jak odswieżysz to bedzie oki (ja widze )
2. NIE. Niespodziewałem się takiej sytuacji. Ale będę to musiał jeszcze raz przemyśleć i być może w przyszłości będzie taka opcja!!
Witam na ASSISTANCE i pozdrawiam
Artii - 05-06-2005, 18:44
Dobra widze juz. Ale odswiezanie nie pomoglo tylko ponowne uruchomienie kompa.
igi - 05-06-2005, 18:49
Artii napisał/a: | Dobra widze juz. Ale odswiezanie nie pomoglo tylko ponowne uruchomienie kompa. |
ale pomogło. Nie trzeba restartować kompa, wyloguj sie odswież i bedzie oki
Pozdrawiam
Artii - 05-06-2005, 19:08
Robilem tak i nie dalo rady.
Moze dlatego ze mam przegladarke Avant Browser.
igi - 05-06-2005, 19:40
Artii napisał/a: | Moze dlatego ze mam przegladarke Avant Browser. |
Oki, być może dlatego. Przetestowane w 3 przeglądarkach: IE, Mozilla, Netscape
Ale ważne że działa
Pozdrawiam
Efa! - 06-06-2005, 01:46
igi napisał/a: | Artii napisał/a: |
Czy mozna zaznaczyc np dwa miasta. Bo np w weekend jestem w domu a pozanim jestem juz gdzie indziej. |
NIE. Niespodziewałem się takiej sytuacji. Ale będę to musiał jeszcze raz przemyśleć i być może w przyszłości będzie taka opcja!!
|
To może obok głosu Artii także i moje "ZA" taką opcją Ciebie przekona. Wszak jak widać pod avatarkiem: Gdańsk/Bydgoszcz.
igi - 06-06-2005, 08:06
Efa! napisał/a: | To może obok głosu Artii także i moje "ZA" taką opcją Ciebie przekona. Wszak jak widać pod avatarkiem: Gdańsk/Bydgoszcz. |
Ty to mnie potrafisz przekonać .
Z 2 miastami na mapce to trochę dużo roboty, zmian w tym co już jest. Ale proponuje inaczej. Jak ktoś ma taką sytuacje to proszę o kontakt mailem i prześle nowe zaproszenie. Można się zarejestrować podając namiary jeszcze raz. Jedyny minus tego że niestety trzeba wybrać inny nick
Napiszcie czy Wam to pasuje czy jednak mam pozmieniać Nie jest to proste i szczerze nie wiem czy możliwe.
Efa! - 06-06-2005, 15:59
Jeżeli nick miałby być inny, to pasowałoby mi stworzenie w projekcie assistance możliwości stosowania znaków specjalnych w nazwie użytkownika(np. żeby było Efa!). Jeśli się uda...
Ale i bez tego damy radę, jakby co. I tak doceniam ogromnie Twoją wspaniałą pracę Igi, bo jesteś wielki!!!
Jackie - 06-06-2005, 16:07
Efa! napisał/a: | Jeżeli nick miałby być inny, to pasowałoby mi stworzenie w projekcie assistance możliwości stosowania znaków specjalnych w nazwie użytkownika(np. żeby było Efa!). Jeśli się uda...
Ale i bez tego damy radę, jakby co. I tak doceniam ogromnie Twoją wspaniałą pracę Igi, bo jesteś wielki!!! |
E tam wielki od razu, trochę przy kości i wszystko
A tak serio, Igi dokonałeś Waść rzeczy niesamowitej!
Pozdrawiam
igi - 06-06-2005, 19:49
Jackie napisał/a: | E tam wielki od razu, trochę przy kości i wszystko
|
Przyjaciel!! cholerka
Efa! napisał/a: | Jeżeli nick miałby być inny, to pasowałoby mi stworzenie w projekcie assistance możliwości stosowania znaków specjalnych w nazwie użytkownika(np. żeby było Efa!). Jeśli się uda...
|
Na razie znaki specjalne dostępne do _ i . Jutro ewnetualnie pojutrze będzie dostępny !. jak macie jeszcze jakieś propozycje co do znaków to czekam
Pozdrawiam
igi - 07-06-2005, 17:52
|
Udało się. .
Znaki specjalne dostepne tylko w mitsumaniaki assistance to _ . !
Jak by co to czekam na info co jeszcze!!
Pozdrawiam
JCH - 07-06-2005, 23:09 Temat postu: Mapka - lista Mapka OK - ale .....
wydaje mi się mało praktyczna w używaniu. Fajnie wygląda na ekranie kompa i ..... i tyle. Nie wiem czy to możliwe ale mogłyby pojawiać się dane użytkownika przy najechaniu kursorem myszy na znaczek mitsubishi na mapce - ot taki bajer
Ale po raz kolejny proponuję aby osoby zgłoszone do Assistance zebrać w listę, którą łatwo wydrukować. Najlepiej posortować wg miast lub województw. To wydaje mi się najbardziej praktyczne. Albo posadzić to po prostu w pliku excela i każdy kto ma mieć dostęp będzie sobie go miał.
Anonymous - 17-06-2005, 05:34
Moze czas dolaczyc mapke calego swiata
Ja moglbym sie dopisac - a co? ze niemam miska nieznaczy ze niemoge pomoc
Clifton, NJ, USA - blisko NY city
|
|
|