Łódzkie - Gdzie naprawiamy nasze Miśki
Lucas_Lucky - 24-08-2011, 12:55
Jeśli chodzi o serwis LPG to bardzo polecam:
PPHU „Ryś” Ryszard Ciesielski
93-304 Łódź ul. Dachowa 22
tel. 042 646-63-98
Gość na prawdę zna się na rzeczy.
Musze niedługo wymienić sprzęgło i rozrząd - możecie mi kogoś polecić?
amillo - 26-10-2011, 11:51
CZy zna ktoś dobrego mechanika od gaźników (do miśka c51) z Łodzi?????
koral - 07-11-2011, 09:34
A układ wydechowy gdzie polecacie naprawić? Któryś tłumik mi się zepsuł/rozszczelnił/whatever i hałasuje makabrycznie.
emcies - 23-11-2011, 20:52
Czy może ktoś polecić dobrego fachowca z łódzkiego, gdzie zrobią podstawowy nieautoryzowany przegląd przy 60k km ( olej,filtry, klocki, kasowanie błędów i inspekcji i ogólnie przegląd co jest do zrobienia lub co będzie do zrobienia w najblizszym czasie)
Lancer08
carlsbergg - 08-12-2011, 17:43 Temat postu: gdzie to najlepiej wymienić Witam.
Potrzebuje wymienić osłone przegubu lewego przód w galancie 2.5 V6 automat.
Możecie polecic jakąś lokalizacje w Łodzi?
dzięki
yaro1976 - 08-12-2011, 19:12 Temat postu: Re: gdzie to najlepiej wymienić
carlsbergg napisał/a: | Witam.
Potrzebuje wymienić osłone przegubu lewego przód w galancie 2.5 V6 automat.
Możecie polecic jakąś lokalizacje w Łodzi?
dzięki |
przejrzyj ten temat, może to ci pomoże:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=1448
lub zadzwoń do p. Artura Łysoniewskiego, 501124140, warsztat na Wysokiej (Śródmieście), może znajdzie czas i miejsce, mojego Gala robił, specjalizacja - japończyki
wonsz - 09-03-2012, 10:23
W habendzie za wymianę kpl. rozrządu zapłaciłem 610zł(sama robocizna). Raczej nie polecam, szczególnie że oddali mi auto bez płynu chłodniczego ... :/
Do tego wydaj mi się że z rozrządem w takim galancie mieli pierwszy raz do czynienia. Nie wiedzieli że trzeba demontować klimę aby dokonać tej naprawy.
Ma ktoś sprawdzony serwis w którym robił wymianę oleju w skrzyni biegów 2.5 automat?
herr_flick - 23-04-2012, 22:48
Habenda to chyba chciała 100zł za regulację zaworów więc sobie darowałem. Chciałbym natomiast zapytać gdzie mogę podjechać na sprawdzenie, tudzież ustawienie zapłonu. Ważne by zakład lub mechanik miał sprzęt i świadomość zmasowania łącza, nie wszędzie wiedzą. A co do ASO to przez tel musiałem tłumaczyć, że mój lancer 1,3 ma aparat zapłonowy, też sobie darowałem.
Skoro wspomniałem o zaworach to może wymieniał ktoś uszczelniacze bez zdejmowania głowicy i gdzie?
th0mee - 25-05-2012, 18:17 Temat postu: Klimatyzacja Dzisiaj bylem na kompleksowym serwisie klimy:
-kontrola szczelnosci
-nabijanie
-wymiana oleju w sprezarce
-ozonowanie
Lokalizacja: Starowa Gora, ul. Szeroka 16 (zaraz za CZMP po prawej stronie)
www: http://www.centrumobslugipojazdow.pl
Moge polecic - fakt, oferta z grupera ale bylem tam juz drugi raz bo wczesniej bylo ok. Sprzet maja w porzadku.
Poszlo sprawnie, mila obsluga, nawet mieli na miejscu filtr kabinowy, z ktorym InterCars dal ciala bo sprowadzali mi 6 dni - no i kawke zrobili
mlody1991 - 25-06-2012, 22:38
Polecę swoją firmę ( tzn. pracuje tam oddział na ul. Szczecińskiej )
Serdecznie zapraszam:
http://www.asmot.pl
Wykonujemy wszelakie naprawy mechaniczne.
Większości to samochody ciężarowe ale osobowe też robimy
P.H.U.M. AS-MOT s.c.
91-231 Łódź,
ul. Ratajska 11b ( Mała ulica odchodząca od Szczecińskiej jakieś 250 metrów za salonem samochodowym "Bednarka" )
tel. (42) 675-33-52
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 7.00 - 20.00
W soboty:
Warsztat: 7.00 - 15.00
Stacja Diagnostyczna 7.00 - 20.00
Mamy również stację paliw
Anonymous - 26-06-2012, 07:16
A układ wydechowy gdzie polecacie naprawić? Któryś tłumik mi się zepsuł/rozszczelnił/whatever i hałasuje makabrycznie.
jest na milionowej przy carefurze na samiutkim rogu gosc rewelacja bierze nawet niedrogo i szybciej auto padnie niz jego spawy wjazd tyz przed zakretem w prawo jadac od posredniaka
elektryk - 26-06-2012, 10:16
grabsio napisał/a: | jest na milionowej przy carefurze na samiutkim rogu gosc rewelacja bierze nawet niedrogo i szybciej auto padnie niz jego spawy wjazd tyz przed zakretem w prawo jadac od posredniaka | Czy to jest ten sam gościu co ma lakiernię czy oddzielna firma?
Anonymous - 27-06-2012, 07:27
oddzielna wiem o kogo tobie chodzi bo sa 2 warsztaty to jest ten 2 tuz przed zakretem po prawej jadac od strony marszalka
Fanel - 31-07-2012, 09:44 Temat postu: Jaki warsztat polecacie ? Nigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie ta niespodziewana chwila i nasz Misiek będzie potrzebował pomocy, dlatego chciałbym zapytać Was jaki warsztat polecacie, w którym można dokonać większości napraw ?
Chodzi mi o Łódź, najlepiej okolice Bałut, ale niekoniecznie.
Wiadomo, że lepiej podpytać niż jechać gdzieś w ciemno :)
marmach - 15-08-2012, 13:43
Witam.
Mam Lancera, któremu w tym roku kończy się gwarancja. Pytanie, gdzie w Łodzi można serwisować auto poza ASO? Chodzi i o dobrego, zaufanego mechanika, który zrobi to, co robi podczas przeglądu ASO, tylko lepiej i taniej.
Pozdrawiam.
|
|
|