Zloty i Spoty - ZLOT W STRYKOWIE - nasze odczucia i wrażenia
Anonymous - 28-08-2007, 22:08
Axer napisał/a: | zajefajna impreza i myślę ze następne juz czekają w tym lub szerszym gronie |
OJ napewno TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tomusn - 28-08-2007, 23:02
Specjalne podziękowania dla Gość za Zlot Mitsumaniaków 2007
składają
tomusn, Ania, Asia, Tedy, Marek i Czarek oraz VW Golf II
było super
Rafal_Szczecin - 28-08-2007, 23:04
hehe dla wszystkich od razu mowie, ze Tomek uzyl funkcji [ you ] ( kazdy bedzie widzial swoj nick,wiec prosze o nie pytanie dlaczego to akurat jemu dziekuje )
karolgt - 28-08-2007, 23:12
a juz przez chwile myslalem ze to takie wyjatkowe dla mnie
Aga - 29-08-2007, 09:04
karolgt napisał/a: | a juz przez chwile myslalem ze to takie wyjatkowe dla mnie |
hehe, ja też
i nawet zaczęłam się zastanawiać co znowu narozrabiałam i że to pewnie jakaś ironia
ale widzę że znowu zaczyna się zabawa z funkcją [ you ]
a wielu jeszcze nie wie o co chodzi (patrz wpis lorda)
akbi - 29-08-2007, 09:22
Rafal_Szczecin, Ty jak zwykle musisz wszystko popsuć ... a tak to było by trochę śmiechu
yaro1976 - 29-08-2007, 10:13
tomusn napisał/a: | Specjalne podziękowania dla Gość za Zlot Mitsumaniaków 2007
składają
tomusn, Ania, Asia, Tedy, Marek i Czarek oraz VW Golf II
było super |
DZIEKUJEMY W IMIENIU ORGANIZATOROW, KAZDY Z NAS STARAL SIE JAK NAJLEPIEJ WYPELNIC POWIERZONA MU MISJE, CZASAMI SIE UDAWALO CZASAMI NIE. ALE NAJWAZNIEJSZE ZE IMPREZA SIE UDALA. ZDECYDOWANA WIEKSZOSC ZADOWOLONA, WIEC JEST GIT. ZA ROK JA PIJE CALA IMPREZE I SZUKAM NIEDOCIAGNIEC .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZLOTOWICZOW.
Anonymous - 29-08-2007, 10:19
Yaro, jak widzisz inny avatar. Tak Jak rozmawialiśmy na zlocie.
yaro1976 - 29-08-2007, 10:31
doli73 napisał/a: | Yaro, jak widzisz inny avatar. Tak Jak rozmawialiśmy na zlocie. |
Doli, ale ja zartowalem!!! ale w sumie jakbys nie chcial zmienic to pewnie moje naciski na ciebie i tak by nie podzialaly , aczkolwiek twoj maly brzdac rowniez sie swietnie prezentuje! zajefajna bandana!
ciesze sie ze moglem was poznac
pzdr
krzypolo - 29-08-2007, 10:33
Ha ha ....niezły numer............. ale dzis odnalazłem ze juz 2 lata temu sobie ktos robił jaja z moim nickiem..............
Aga - 29-08-2007, 10:35
yaro1976 napisał/a: | ZA ROK JA PIJE CALA IMPREZE I SZUKAM NIEDOCIAGNIEC . |
Yaro nie przejmuj się! Wg mnie organizatorom niewiele można zarzucić, chyba tylko to co pisali niektórzy - przejazd przez Łódź - choć też nie sądzę aby to była tylko wasza wina
zebraliście mnóstwo podziękowań i ukłonów, w pełni zasłużonych
a te uwagi o których tu się pisze dotyczą raczej zachowania samych uczestników
sądzę jednak, że emocje już powoli opadają i będzie się pamiętać tylko miłe chwile i fajną zabawę
Anonymous - 29-08-2007, 10:49
yaro1976 napisał/a: | ciesze sie ze moglem was poznac |
Wzajemnie!!!!
Anonymous - 29-08-2007, 15:47
ble Gość ble
powiedzciemi czemu na coltmani tak sie nie da???
akbi - 29-08-2007, 15:53
LordV1000 napisał/a: | powiedzciemi czemu na coltmani tak sie nie da??? |
bo pewnie ich forum nie obsługuje tego skryptu
Anonymous - 29-08-2007, 17:15
To może teraz ja powiem kilka słów na temat moich odczuć i wrażeń.Plusów było co nie miara,jednak kilka nieopowiedzialnych zachowań ludzi razi...nie wiem kto daje dziecku jeździć Lancerem...a taka sytuacje widziałem razem z kimś,nie pamiętam juz z kim.To naprawdę głupie gdy widziałem jak Lancer rwał kapcia koło innych aut.Fajnie niech dziecko sobie pojeździ ale niech naraża przy tym ludzi i innych aut.Czasem naprawdę ludziom brakuje wyobraźni...wszyscy piszecie,że to zlot rodzinny itp. Mi jednak brakowalo większych atakcji motoryzacyjnych w postaci odrobiny jakichś wyścigów czy czegoś w ten deseń,nie każdy przecież musi brać w tym udział jednak napewno część byłaby zadowolona:)
A co do tego o czym pisze Aga to...kobieto...więcej wyrozumialości a nie ciągle tylko się czepiasz...
tomusn a te podziękowania za kelnera?:D[/b]
|
|
|