To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

Rafal_Szczecin - 10-03-2006, 14:08

HUBERT :!:

napisalismy ze czekamy do 13.03.06

wlasnie plyna pieniazki od Zachara, wiec z tego co ja wiem to wystarczy nam jeszcze 1 osoba (Martinez, ktory z tego co wiem to ma dzis wyplate) i nie beda nam potrzebna wiecej zadna osoba .

kazdy sie denerwuje. ale spokojnie, tutaj nikt nikogo nie chce oszukac, pisze to bo tak odczulem .

Hubeeert - 10-03-2006, 14:16

Nie chodzi o oszukiwanie Rafał - nikt Was o to nie podejrzewa wprost przeciwnie, tylko niech to już wreszcie zagra...
Anonymous - 10-03-2006, 15:50

ja ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że jestem niestety olewany przez osobnika o nicku METH, któremy wysłałem juz chyba z 3 PM które przeczytal i nic mi nie odpisał. W PM tych pytałem czy nadal chce flage, a jeżeli tak to kiedy może wpłacić, a jezeli nie moze to żeby dał info to po prostu skresle go z listy i będziemy ratować sie wtedy tym że ktoś zamówi po prostu 2 flagi, ale METH zlał na moje PM. dzięki, METH jeżeli nie odpowiesz na tego posta w ciągu 24 godzin od ukazania się to automatycznie skreślam Cie z lisy, skreśliłem już z listy BobekM ponieważ nie loguje sie On na forum i nie ma z nim innego kontaktu.

Tak jak napisał Rafi czekamy do 13 na wpłatę od Zachara i Martineza który być może sie zdecyduje na flagę, a jak nie to wtedy dopiero bedziemy sie ratować tym że chętna osoba weźmie 2 flagi. Chodzi o to że nie chcem niepotrzebnie obciążać, tych którzy mogą poratować Nas w ostateczności.

Anonymous - 10-03-2006, 21:00

mnie dzisaj Firek poratowal zaco jestem jemu naaprawde wdzieczny
Anonymous - 13-03-2006, 10:27

To ja już zarzuciłem za drugą flagę więc mam nadzieję, że teraz temat szybko ruszy :)
Cezar - 13-03-2006, 10:38

DominoS napisał/a:
teraz temat szybko ruszy

no bo nareszcie jest juz 13 III :mrgreen:

Anonymous - 13-03-2006, 10:39

Ano własnie :)
nie mogłem się doczekać więc wziąłem drugą flage :)
a co tam - będzie na drugiego misia :P - tylko jak ja będę prowadził oba na raz ? :P

Cezar - 13-03-2006, 10:42

Bedziesz mial 2 flagi na jednym aucie :P
Anonymous - 13-03-2006, 10:51

no tak - na jednej Łódź a na drugiej Warszawa :)
Anonymous - 13-03-2006, 12:20

DominoS napisał/a:
na jednej Łódź a na drugiej Warszawa

na jednej łódka, na drugiej auto, to kup sobie jeszcze trzecią i domaluj nazwę samolotu, proponuję Łoś :lol:

akbi - 13-03-2006, 12:34

Niewiem czy coś się zmieniło od powstania pomysłu z flagą - a chętnie bym się zrzucił na jedną sztukę.
Proszę więc jeszcze raz o info - koszt, do kogo wysłać kase i moze jest jej jakiś wygląd??

Anonymous - 13-03-2006, 14:59

zgłoś się do Tagiego - on rozporządza :)
arekp - 13-03-2006, 16:15

akbi napisał/a:
Proszę więc jeszcze raz o info - koszt, do kogo wysłać kase i moze jest jej jakiś wygląd??

Czytaj kilka postow wstecz. Znajdziesz zarowno projekt jak i dane do przelewu.

Anonymous - 13-03-2006, 16:29

DOBRA PANOWIE !!! ZAMYKAM TO ZAMÓWIENIE !!!

AKBI jeszcze sie załapał. czyli mamy 21 chętnych. wysyłam właśnie pieniążki do firmy, i składam zamówienie, oni odeślą jeszcze projekt każdej z flag co by każdy mógł zobaczyć jak będzie wyglądał konkretnie jego sztuka, w momęcie otrzymania projektu bedzie można jeszcze wprowadzić jakieś dorbne zmiany, typu zmiana liter na drukowane itp, ale zaznaczam, że każda zmiana odsuwa termin rozpoczęcia wykonania flag, jeżeli nikt nie będzie chciał nic zmieniać w swojej fladze, to akceptujemy projekt i od tego momętu czas wykonania to jakieś 5 dni.

pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość Tym którzy wpłacili już ponad miesiąc temu.

Cezar - 14-03-2006, 01:20

Wiec gdzies na poczatek wiosny flagi juz beda :mrgreen: