To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - KARTY KLUBOWE

piotruś - 19-02-2007, 23:26

poszło-może tym razem ktoś się tym zajmie. :mrgreen:
Firebee - 20-02-2007, 10:59

Panowie. Żeby nie było niedomówień. Demokratycznie ustaliliśmy, że nie ma rocznych składek klubowiczów. Demokratycznie ustaliliśmy, że każdy wpłaca "co łaska" na konto Klubowiczów.

Więc proszę na mnie nie najeżdżać "kiedy w końcu dostanę kartę klubową". Uzależnione jest to w tej chwili od naszych prywatnych pieniążków (Założycieli + Raddexa - twórcę kart klubowych) + czasu (którego jak każdy się domyśla nigdy nie jest za wiele) -> Kasa klubowa jest na minusie.

Każdy z nas ma jakiś zapas pieniążków, które może w jakimś terminie przeznaczyć ale nie możemy przesadzać.
Jeśli ktoś nie może się doczekać na kartę klubową, bo czeka na nią 2 tygodnie a nawet miesiąc to może lepiej sobie odpuścić? Po co się użerać?

Pozdrawiam

piotruś - 20-02-2007, 17:21
Temat postu: karty klubowe.
Patryk bez urazy ale z tym mailem do mnie to przesadziłeś przecież mnie nie znasz choć nie jestem od wczoraj na forum.
JCH - 20-02-2007, 19:28

Firebee napisał/a:
Kasa klubowa jest na minusie.
Może zatem odnowimy temat Księgowości Mitsumaniaczej :?: Jak widać życie zweryfikowało, że forma dobrowolnych wpłat nie sprawdza się :roll: Może nie tak, po prostu w ten sposób nie da się wyrobić na koszty.
Firebee - 20-02-2007, 23:42
Temat postu: Re: karty klubowe.
piotruś napisał/a:
Patryk bez urazy ale z tym mailem do mnie to przesadziłeś przecież mnie nie znasz choć nie jestem od wczoraj na forum.

nie znam Cie i Ty nie znasz mnie. Dlatego odpowiedziałem w takim samym tonie w jakim Ty napisałeś maila do mnie. Prywatne sprawy proszę na PW do mnie bądź na maila.
Pozdrawiam

co do kolejnej próby/ propozycji składek.. Mamy demokracje i demokracja wybrała.. Przy ponad 500 Klubowiczach nie ma szans by zmuszać teraz te osoby do płacenia składek klubowych. Decyzja mogła zapaść na samym początku (gdy zakładaliśmy Klub - lecz wtedy nikt z nas nie spodziewał się, że Klub tak się rozwinie;)), teraz jest na nią już raczej za późno.

Damy radę. Interesują się nami nowe firmy (odezwał się do nas chociażby Orbis proponując program partnerski), jedyne o co prosze to o cierpliwość co do kart Klubowych itp. Wymaga to wkładu finansowego i czasowego, których brak. Na pewno każdy swoją dostanie.

Pozdrawiam

raddex - 05-03-2007, 21:24

Dziś wysłałem karty klubowe do kilku osób.

Do Robson86 poszły:

1. Robson86
2. Tom65
3. sion2002
4. kryspian
5. gregua

Robson dostarcz karty zainteresowanym - wszyscy z Kielc.

Ponadto bezpośrednio do tych, którzy podali adres wysyłki:

1. turek61
2. DiPi
3. zako7
4. smoczka
5. mcrec
6. dany 642
7. krys - do Grafixu gdyż nie ma takiej osoby na forum, ale jest z Białegostoku i mam nadzieję, że to klient Jackie

Następna partia pojutrze.

akbi - 06-03-2007, 17:29

Radek, jak masz jakieś do wysłania do Warszawy, to mogę je wziąć od Ciebie w piątek na spocie
Robson86 - 06-03-2007, 18:30

raddex napisał/a:
Robson dostarcz karty zainteresowanym - wszyscy z Kielc.

...w najblizszym czasie bedziemy cos kombinawac z jakims spotem to akuracik rozdam :biggrin:
Dzieki Radek!!!!
pozdroo

raddex - 06-03-2007, 18:49

akbi napisał/a:
Radek, jak masz jakieś do wysłania do Warszawy, to mogę je wziąć od Ciebie w piątek na spocie

spoko do Warszawy mam już zaadresowane - jutro wysyłam i tylko 2 szt.

[ Dodano: 07-03-2007, 22:07 ]
Dzisiaj pojechały następne karty:

1. bobekm
2. ozzy
3. krysstek
4. WOWA
5. krzysio1972
6. misia27
7. rbuczek
8. McDoune
9. dager
10. Czarcik

Anonymous - 09-03-2007, 13:14

wielkie dzieki raddex :) juz nie moglem sie doczekac ;)
Gene - 09-03-2007, 13:21

:( :( :( nie ma mnie na liscie...
A kiedy nastepne?

kaleos - 10-03-2007, 16:56

ja swoja dostalem, dzieks raddex :biggrin:

ps. super koperta ze znaczkiem :oops:

Anonymous - 10-03-2007, 17:11

kaleos napisał/a:

ps. super koperta ze znaczkiem :oops:

ja swoją również :) )) a coś winny za to jestem ;> bo o tym nikt nic nie mówil :) )

jeszcze raz wielkie dzieki !!!

Anonymous - 10-03-2007, 20:14

kaleos napisał/a:

ps. super koperta ze znaczkiem

i ja również bardzo dziękuję !!!!!!!! :biggrin:

raddex - 11-03-2007, 12:08

Koperta może i super, ale nie śmiejcie się ze znaczków, bo na poczcie tylko takie z walentynek zostały. :oops: