To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Gdzie naprawiamy miśki ?

turek61 - 31-03-2009, 14:40

olekolek21, w Lipianach ale gdzie konkretnie ?
Często przejeżdżam tą trasą do rodziny w Mielęcinku i Mysliborzu.

Olek - 31-03-2009, 19:40

jedności narodowej 10 w podwórku niebieski napis auto naprawa po prawej stronie przed starym cpnem jak jedziesz od pyrzyc :twisted: :twisted:
stary alfer - 01-04-2009, 07:23

n4p napisał/a:
Wiem zmienialem tam rozrzad i wszystko cacy. Chcialem do nich najpierw pojechac na sprawdzenie tego sprzegla ale pomyslalem ze plyn wymienic i odpowietrzyc moze kazdy wiec wybralem najblizej siebie. Teraz nauczka 60 zl w plecy a nawet nie sprawdzili wszystkiego i na dodatek tylko plyn hamulcowy mi wymienili a o zbiorniku sprzegla zapomnieli. Wstyd i masakra nigdy wiecej BB AUTO! Moj proton jutro na Świetopełka ląduje jak tylko koles NNW mi zadzwoni i powie ze pompa sprzegła jest :]

Daj znać jak zrobisz i napisz czy byłeś zadowolony.

A, masz na myśli PB Auto na Krakowskiej?

n4p - 01-04-2009, 12:30

stary alfer napisał/a:
n4p napisał/a:
Wiem zmienialem tam rozrzad i wszystko cacy. Chcialem do nich najpierw pojechac na sprawdzenie tego sprzegla ale pomyslalem ze plyn wymienic i odpowietrzyc moze kazdy wiec wybralem najblizej siebie. Teraz nauczka 60 zl w plecy a nawet nie sprawdzili wszystkiego i na dodatek tylko plyn hamulcowy mi wymienili a o zbiorniku sprzegla zapomnieli. Wstyd i masakra nigdy wiecej BB AUTO! Moj proton jutro na Świetopełka ląduje jak tylko koles NNW mi zadzwoni i powie ze pompa sprzegła jest :]

Daj znać jak zrobisz i napisz czy byłeś zadowolony.

A, masz na myśli PB Auto na Krakowskiej?

nie PB tylko BB na Helskiej (Dabie - za stacja Orlen)

Pompa kupiona jutro punk 8:00 misiek na warsztat. Po robociznie napisze jak sie misiek zachowuje.

[ Dodano: 03-04-2009, 08:38 ]
Wczoraj odebrałem moje auto. Szybko i profesjonalnie! Wymiana pompy trwała 3-4h. koszt za robociznę 60 zł. Po 2 odwiedzinach tego warsztatu zostaje u mnie na stałe jak będą jeszcze jakieś przygody. Sprzęgło jak nowe xD