To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - moje CA0...

Jogurt - 25-07-2008, 22:06

Marcin-Krak napisał/a:
[b]
Tak właśnie słucham o tym co się dzieje na Śląsku i myślę - mam nadzieję, że żadnemu Mitsumaniakowi żadna wtopa się nie zdarzy - a tu takie info :?

jak Tomek sie nie wyrobi to i tak pojedzie na zlot. zapakuje się całą ekipę do mnie

londolut - 25-07-2008, 22:09

Hugo napisał/a:
Niesamowite. Jesteś pewien, że tak się stało?
No innego wytłumaczenia nie ma. Jutro, góra w poniedziałek będę zrzucał górę silnika i zobaczymy co jest totalnie rozpirzone a co tylko na pół ;) W każdym bądź razie jest ŹLE z moim pojazdem i nie wybaczę tego sobie. Takie ziazia mu zrobić :(
rosomak1983 - 26-07-2008, 03:54

Strasznie przykro ze tak sie wydarzyło :cry: Ja tez ostatnio miałem przygode co ja niegługo opisze. Nie słyszałem jeszcze o czyms takim.. Mam nadzieje ze misiek sie wykaraska jak najszybciej z tego.
Anonymous - 26-07-2008, 10:57

londolut napisał/a:
Aj kil juł :axe: ;)
Oglądałeś zapewne też kierunki za 17-20 zeta za sztukę, nie? Dobrze, że nie kupiłeś tych tańszych. Miałem je w ręce, Jogurt takie kupił od Tomasz82 (forum) i powiem ci, że wykonanie pozostawia dużo do życzenia :roll:
Czekam tylko na moje i zobaczymy co to jest warte. Ze zdjęć widać, że trzeba je będzie lekko dotrzeć drobnym papierem ściernym albo nożem do tapet bo odstają małe nadlewki plastiku pozostałego po produkcji.

oczywiscie ze bzdura pasuaj jak ulał!

Hugo napisał/a:
Bzdura! Kupiłem takie od Tomasza i do wykonania nie można było mieć żadnych zastrzeżeń. I nie parowały. Koszt 30 zł/2 szt.

zgadzam sie zamowilem u niego juz pare kompletow - bomba!
po 2 badzmy powazniejsi- nie rob chlopakowi zlej reklamy , stary...
ja ciagne od niego czesci i nie narzekam.wole zamowic u niego bo chlopak sie zna na rzeczy, siedzi w czesciach wiec sila rzeczy - sie zna.
pozdrowki
bwr

londolut - 26-07-2008, 11:59

Browar napisał/a:
nie rob chlopakowi zlej reklamy , stary...
Nic takiego nie było moim zamiarem.
rosomak1983 - 26-07-2008, 12:31

Browar napisał/a:
po 2 badzmy powazniejsi- nie rob chlopakowi zlej reklamy , stary..

kurde to jest forum i gadamy tu jak jest. Londolut napisał co mysli o konkretnej czesci i dobrze zrobił!! O to własnie chodzi radzimy sobie i wymieniamy sie doswiadzczeniami.

Rafal_Szczecin - 26-07-2008, 15:16

wspolczuje chlopak
Anonymous - 26-07-2008, 18:12

Browar napisał/a:

Ja także do poprzedniego Colta zamawiałem u Tomka i byłem zadowolony-normalne kierunki do Colta CA0 tyle,że białe:)

pawela - 27-07-2008, 13:14

Browar napisał/a:
londolut napisał/a:
Aj kil juł :axe: ;)
Oglądałeś zapewne też kierunki za 17-20 zeta za sztukę, nie? Dobrze, że nie kupiłeś tych tańszych. Miałem je w ręce, Jogurt takie kupił od Tomasz82 (forum) i powiem ci, że wykonanie pozostawia dużo do życzenia :roll:
Czekam tylko na moje i zobaczymy co to jest warte. Ze zdjęć widać, że trzeba je będzie lekko dotrzeć drobnym papierem ściernym albo nożem do tapet bo odstają małe nadlewki plastiku pozostałego po produkcji.

No ja swoje jednak przerabiałem, jakoś marna, za duży odlew, w ogóle nie chciały wejść. Interwencja pilnika i nożyka pomogła.

Tomek, współczuje jak cholera :(

rafq - 28-07-2008, 20:36

Przebrnąłem przez cały temat i aż miło się czytało do wiadomości o zalaniu.... :? Mam nadzieję, że Colciak szybko z tego wyjdzie :!: I trzymam za to mocno kciuki :!:
londolut - 28-07-2008, 21:31

Zaczęło się

Kod:
WITEK 21:28:55
masz tak krzywą korbę że się oparła o blok

Jogurt - 28-07-2008, 22:05

coś mi tu niucha transplantacją serducha :(
Cezar - 28-07-2008, 22:27

Tomek wspolczuje, no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :wink:

uszy do gory :)

Hugo - 28-07-2008, 22:50

Nie remontuj tego silnika tylko wkładaj 1.6
londolut - 28-07-2008, 23:33

Hugo napisał/a:
wkładaj 1.6
Odpada, nie mam tyle kasy a potrzebuje samochód. Będzie przeszczep ale Colcina dostanie ten sam silnik 1,3. Postanowione.