Nasze Miśki - moje CA0...
Jogurt - 25-07-2008, 22:06
Marcin-Krak napisał/a: | [b]
Tak właśnie słucham o tym co się dzieje na Śląsku i myślę - mam nadzieję, że żadnemu Mitsumaniakowi żadna wtopa się nie zdarzy - a tu takie info |
jak Tomek sie nie wyrobi to i tak pojedzie na zlot. zapakuje się całą ekipę do mnie
londolut - 25-07-2008, 22:09
Hugo napisał/a: | Niesamowite. Jesteś pewien, że tak się stało? | No innego wytłumaczenia nie ma. Jutro, góra w poniedziałek będę zrzucał górę silnika i zobaczymy co jest totalnie rozpirzone a co tylko na pół W każdym bądź razie jest ŹLE z moim pojazdem i nie wybaczę tego sobie. Takie ziazia mu zrobić
rosomak1983 - 26-07-2008, 03:54
Strasznie przykro ze tak sie wydarzyło Ja tez ostatnio miałem przygode co ja niegługo opisze. Nie słyszałem jeszcze o czyms takim.. Mam nadzieje ze misiek sie wykaraska jak najszybciej z tego.
Anonymous - 26-07-2008, 10:57
londolut napisał/a: | Aj kil juł
Oglądałeś zapewne też kierunki za 17-20 zeta za sztukę, nie? Dobrze, że nie kupiłeś tych tańszych. Miałem je w ręce, Jogurt takie kupił od Tomasz82 (forum) i powiem ci, że wykonanie pozostawia dużo do życzenia
Czekam tylko na moje i zobaczymy co to jest warte. Ze zdjęć widać, że trzeba je będzie lekko dotrzeć drobnym papierem ściernym albo nożem do tapet bo odstają małe nadlewki plastiku pozostałego po produkcji. |
oczywiscie ze bzdura pasuaj jak ulał!
Hugo napisał/a: | Bzdura! Kupiłem takie od Tomasza i do wykonania nie można było mieć żadnych zastrzeżeń. I nie parowały. Koszt 30 zł/2 szt. |
zgadzam sie zamowilem u niego juz pare kompletow - bomba!
po 2 badzmy powazniejsi- nie rob chlopakowi zlej reklamy , stary...
ja ciagne od niego czesci i nie narzekam.wole zamowic u niego bo chlopak sie zna na rzeczy, siedzi w czesciach wiec sila rzeczy - sie zna.
pozdrowki
bwr
londolut - 26-07-2008, 11:59
Browar napisał/a: | nie rob chlopakowi zlej reklamy , stary... | Nic takiego nie było moim zamiarem.
rosomak1983 - 26-07-2008, 12:31
Browar napisał/a: | po 2 badzmy powazniejsi- nie rob chlopakowi zlej reklamy , stary.. |
kurde to jest forum i gadamy tu jak jest. Londolut napisał co mysli o konkretnej czesci i dobrze zrobił!! O to własnie chodzi radzimy sobie i wymieniamy sie doswiadzczeniami.
Rafal_Szczecin - 26-07-2008, 15:16
wspolczuje chlopak
Anonymous - 26-07-2008, 18:12
Browar napisał/a: | oczywiscie ze bzdura pasuaj jak ulał! |
Ja także do poprzedniego Colta zamawiałem u Tomka i byłem zadowolony-normalne kierunki do Colta CA0 tyle,że białe:)
pawela - 27-07-2008, 13:14
Browar napisał/a: | londolut napisał/a: | Aj kil juł
Oglądałeś zapewne też kierunki za 17-20 zeta za sztukę, nie? Dobrze, że nie kupiłeś tych tańszych. Miałem je w ręce, Jogurt takie kupił od Tomasz82 (forum) i powiem ci, że wykonanie pozostawia dużo do życzenia
Czekam tylko na moje i zobaczymy co to jest warte. Ze zdjęć widać, że trzeba je będzie lekko dotrzeć drobnym papierem ściernym albo nożem do tapet bo odstają małe nadlewki plastiku pozostałego po produkcji. |
oczywiscie ze bzdura pasuaj jak ulał!
|
No ja swoje jednak przerabiałem, jakoś marna, za duży odlew, w ogóle nie chciały wejść. Interwencja pilnika i nożyka pomogła.
Tomek, współczuje jak cholera
rafq - 28-07-2008, 20:36
Przebrnąłem przez cały temat i aż miło się czytało do wiadomości o zalaniu.... Mam nadzieję, że Colciak szybko z tego wyjdzie I trzymam za to mocno kciuki
londolut - 28-07-2008, 21:31
Zaczęło się
Kod: | WITEK 21:28:55
masz tak krzywą korbę że się oparła o blok |
Jogurt - 28-07-2008, 22:05
coś mi tu niucha transplantacją serducha
Cezar - 28-07-2008, 22:27
Tomek wspolczuje, no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
uszy do gory
Hugo - 28-07-2008, 22:50
Nie remontuj tego silnika tylko wkładaj 1.6
londolut - 28-07-2008, 23:33
Hugo napisał/a: | wkładaj 1.6 | Odpada, nie mam tyle kasy a potrzebuje samochód. Będzie przeszczep ale Colcina dostanie ten sam silnik 1,3. Postanowione.
|
|
|