Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka
krotka - 11-03-2008, 22:41
bartoszeek napisał/a: | Co z męczy dusza:)
już wysyłam dopłate i poprosze listem poleconym!!!
I bardzo dziękuje za troskę i obiecuję ,że już więcej nie będe: |
w porządku poprawna reakcja
[ Dodano: 11-03-2008, 22:43 ]
Rafal_Szczecin napisał/a: | ja chce zwyklym, bo mnie nigdy nie ma na chacie, a nie mam czasu chodzic na poczte i stac w kolejkach za poleconym |
Ok, ale żeby potem nie było płaczu, że "zamówiłem dużo naklejek, czekam i nie ma" ;]
Bo nikomu nie chce się chodzić na pocztę odebrać, a potem jak się okazuje, że ktoś ukradł nierejestrowany list, to pretensje do całego świata. To taki sam brak odpowiedzialności jak wysyłanie telefonów paczką nieubezpieczoną...
Ale to nie ja będę potem w plecy finansowo jakby coś. Wolna wola
[ Dodano: 11-03-2008, 22:51 ]
bazkomp napisał/a: | a ja mam pomysła - moze by tak ustalić jakieś miejsce gdzie te naklejki bedziemy naklejać.
Czesto mijam miski na trasie racibórz - katowice ( znaczy ja ich wyprzedzam a nie mijam ))) ) i wtedy nienwiem gdzie patrzeć czy to nasz czy nie nasz ......
proponuje np prawy lub lewy róg na tylnej szybie - łatwo to potem ewentualnie zdrapać.... |
kiedyś była akcja, żeby naklejać na lewe lusterko
masa - 12-03-2008, 07:16
bazkomp napisał/a: | a ja mam pomysła - moze by tak ustalić jakieś miejsce gdzie te naklejki bedziemy naklejać.
Czesto mijam miski na trasie racibórz - katowice ( znaczy ja ich wyprzedzam a nie mijam ))) ) i wtedy nienwiem gdzie patrzeć czy to nasz czy nie nasz ......
proponuje np prawy lub lewy róg na tylnej szybie - łatwo to potem ewentualnie zdrapać.... |
Myślałem co prawda o przednich drzwiach(pod listwą) ale tylna szyba też może byc.
Wook@sH - 12-03-2008, 07:28
krotka napisał/a: | kiedyś była akcja, żeby naklejać na lewe lusterko |
I ja własnie tam planuję nakleić ... co by kontynuować tamten trend
Anonymous - 12-03-2008, 08:16
Wook@sH napisał/a: |
I ja własnie tam planuję nakleić ... co by kontynuować tamten trend |
a ja planuje nad bocznymi kierunkowskazami. I z tyłu na klapie. Wszyscy będą widzieć
Morfi - 12-03-2008, 08:17
Ja nalepie jak sie zmieści pod migaczem i na tylnej szybie lub gdzies na klapie
krotka - 12-03-2008, 09:41
właśnie zdecydowałam, że zrobię jednak vlepę na lusterku, ale nie wstawiłam auta go garaży na noc i jest teraz całe mokre innym razem
Trzymajcie kciuki, żeby dzisiaj naklejki do mnie doszły, to w ramach odstresowywania się po wszystkich rozczarowaniach dnia dzisiejszego usiądę i je porozcinam
akbi - 12-03-2008, 10:50
.... ja mam naklejkę, na tylnej klapie po prawej stronie ... niemniej jednak, gdyby ktoś nie mógł znaleźć (lub patrzał z przodu auta) to dla rozpoznania można patrzeć na tablicę rejestracyjną (patrz animacja poniżej)
michalp - 12-03-2008, 13:08
ja poproszę 2 szare, 2 czarne i 2 białe. Poleconym. Przelew zrobię na dniach.
krzypolo - 12-03-2008, 13:27
a ja mam pytanie do krotki czy jest wstanie załatwić coś takiego ?
krotka - 12-03-2008, 13:43
michalp napisał/a: | ja poproszę 2 szare, 2 czarne i 2 białe. Poleconym. Przelew zrobię na dniach. |
Hej Hej, na razie co najwyżej możesz złożyć zamówienie:) zasady są proste - naklejki są robione dopiero jak się zbierze chętnych na 44szt ;P Piszę to ostatni raz
[ Dodano: 12-03-2008, 14:05 ]
krzypolo napisał/a: | a ja mam pytanie do krotki czy jest wstanie załatwić coś takiego ?
Obrazek |
niestety, po pierwsze przygotowanie wektorów będzie ciężkie i długo trwałe, ja się tego nie podejmę a po drugie, jest to duże nietypowe zamówienie, powinieneś sam to załatwić osobiście, zastanowić się jaki kolor folii, jakie wymiary, gdzie ew cięcie na drzwii, może jest jakaś półprzeźroczysta do tego.. nie wiem...
[ Dodano: 12-03-2008, 14:07 ]
Poza tym nie wiem, czy efekt będzie taki świetny jak na zdjęciu, bo mi to auto wygląda na grafikę 3D, a nie prawdziwy samochód, a nałożenie wzoru komputerowo daje zawsze lepszy efekt, niż naklejenie go w rzeczywistości
krzypolo - 12-03-2008, 14:34
OK DZIĘKI................ hm ...... na ebay kosztuje to 49$ plus przesyłka .......chyba nie warto
michalp - 12-03-2008, 14:35
krotka napisał/a: | zasady są proste - naklejki są robione dopiero jak się zbierze chętnych na 44szt |
oki
strasznie dlugi ten watek, czytalem poczatek i koniec tylko, sorki.
to ja niniejszym skladam zamowienie i czekam.
krotka - 12-03-2008, 14:38
krzypolo napisał/a: | OK DZIĘKI................ hm ...... na ebay kosztuje to 49$ plus przesyłka .......chyba nie warto |
na bank nie warto jak masz znajomego grafika to go posadź przed koputerem i niech Ci zmontuje plik CDR a potem za ok 60-80zł sobie wydrukujesz
krzypolo - 12-03-2008, 15:04
wogóle jest drogi pomimo że dolar teraz taki tani
34,99$
59,50$
54,99$
Anonymous - 13-03-2008, 15:37
Zamawiam 5 naklejek czerwonych i 5 naklejek białych.
|
|
|