To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki - 3 tura !!!

mlun - 16-04-2009, 21:20

Podobno miały wyjść w piątek przed świętami.
orh - 16-04-2009, 22:19

u nie tez narazie cisza ...... ale poczta jak to poczta spokojnie powoli.... zeby nie bylo OT : dlaczam sie do pytania czy paczki juz poszly ?
mlun - 16-04-2009, 22:35

borecki mi właśnie napisał że bluzy są wysłane. Widocznie poczta jak zwykle daje ciała. Może jutro już się nimi będziemy cieszyć :-P

Dostał już ktoś paczkę czy tylko u mnie poczta daje ciała?

djdomin - 21-04-2009, 18:26

ja zamówie następną

djdomin [light blue\ L ]

mlun - 21-04-2009, 18:33

Obawiam się że troche poczekasz:P
djdomin - 21-04-2009, 18:39

[quote="mlun"]Obawiam się że troche poczekasz:P[/quote

to nic myślę że warto miec taką będę cierpliwie czekał :mrgreen:

DJwiewiórka - 21-04-2009, 19:06

mlun napisał/a:
czy tylko u mnie poczta daje ciała?

u mnie też poczta daje ciała, :wink: ale jak tylko przestanie się bzykać i zabierze się do roboty, to migusiem daje tu znak :!:

Konop44 - 21-04-2009, 20:14

Ja mieszkam w tym samym miescie i paczki ni widu ni słychu... :(
Jeremy79 - 23-04-2009, 06:33

To już robi się pomału śmieszne. U mnie też nie ma przesyłki. Kasa wpłacona 1 lutego, dzisiaj mamy 23 kwietnia. Czekałem cierpliwie, ale cała ta sytuacja zaczyna mnie lekko irytować. [-X
jawaldek - 23-04-2009, 08:55

mlun napisał/a:
borecki mi właśnie napisał że bluzy są wysłane. Widocznie poczta jak zwykle daje ciała. Może jutro już się nimi będziemy cieszyć :-P

Dostał już ktoś paczkę czy tylko u mnie poczta daje ciała?

Zastanawiające jest czemu borecki pisze do Ciebie a nie znajdzie czasu :wink: aby napisać na forum ??????

Anonymous - 23-04-2009, 09:24

jawaldek napisał/a:
Zastanawiające jest czemu borecki pisze do Ciebie a nie znajdzie czasu :wink: aby napisać na forum ??????

Nie da się ukryć, że parę słów dla uspokojenia nie zaszkodziłoby, tym bardziej, że:
Jeremy79 napisał/a:
Kasa wpłacona 1 lutego, dzisiaj mamy 23 kwietnia.

Jestem w stanie zrozumieć opóźnienia, bo każdy ma własne sprawy i problemy. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, żeby napisać co się dzieje. To nic nie kosztuje, a oszczędzi zupełnie niepotrzebnych konfliktów.
Swoją drogą poczta ma długi czas realizacji zlecenia, więc myślę, że nie ma się co gorączkować :)

mlun - 23-04-2009, 11:50

jawaldek to nie on do mnie pisze tylko ja do niego bo każdy gada i gada ale nikt osobiście się go nie spyta co i jak.
jawaldek - 23-04-2009, 13:26

mlun napisał/a:
borecki mi właśnie napisał że bluzy są wysłane
mlun napisał/a:
jawaldek to nie on do mnie pisze tylko ja do niego

mlun - 23-04-2009, 15:10

No już nie łap mnie za słówka :wink: Żeby mi to napisał to musiałem najpierw ja do niego napisać. Mam dla niedowiarków archiwum wkleić?
Zresztą to i tak nie oto chodzi przecież. 16.04 otrzymałem odp. że bluzy są wysłane. Podobno miały być wysałen przed świętami(tego już nie wiem). Także jeśli wszytsko jest tak jak mi wiadomo(a nie mam jak narazie żadnych podstaw żeby nie wierzyć boreckiemu) to według mnie poczta daje ciała.

jawaldek - 23-04-2009, 16:20

mlun napisał/a:
to według mnie poczta daje ciała.
oj poczta poczta.Dziś sam doswiadczyłem na własnej skórze.Dobrze że mnie coś tknęło i zważyłem przesyłkę zanim otworzyłem->>brakowało 80% od podanej wagi a był to drobiazg :twisted: w postaci blokady mechanizmu różnicowego.Sorki za łapanie za słowa :oops: