Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] Carisma w TVN Turbo "Na każdą kieszeń&qu
Juiceman - 07-05-2008, 00:18
Co tu powiedziec niedouczony buc zakochany w niemieckiej motoryzacji xD
Ale przyszły klient i tak jak coś to się rozgląda na tych forach, na których znajdzie najwięcej ciekawych i solidnych porad, a nie chwalenie wlasnego autka i klapkach na oczach to tylko to auto !! zadne inne ehhhh...
Robson86 - 07-05-2008, 00:30
Juiceman napisał/a: | a nie chwalenie wlasnego autka i klapkach na oczach to tylko to auto |
oj niestety sa tacy sa... mimo wszystko
pozdroo
maly124 - 07-05-2008, 09:50 Temat postu: tvn turbo Moim zdaniem powinni powtórzyć ten program z poprawkami osioł psuje reputacje tych zajefajnych aut szfagier się teraz śmieje że szmelca kupiłem
Morfi - 07-05-2008, 23:41
czy mozna podac ich do sadu za mówienie nie prawdy ??
Juiceman - 07-05-2008, 23:57
Jak najbardziej można ; ), ale lepiej zacząć od tego, żeby sprostowanie zrobili ; ) w innym odcinku i solidna recenzje Carismy
Morfi - 08-05-2008, 00:10
To co piszemy petycje na pismie
siwek - 08-05-2008, 14:13
samo pisanie na forum nic nie do bo oni to forum i uwagi w nim zamieszczane maja w....
jedyne co może poskutkować to pismo od nasszego forum
inaczej możemy sobie dalej tu o tym pisać...
mkm - 08-05-2008, 14:19
Juiceman napisał/a: | Co tu powiedziec niedouczony buc zakochany w niemieckiej motoryzacji xD
|
Troche chyba za dosadnie...
Juiceman - 09-05-2008, 00:14
Nazywam to po imieniu - jeśli porównywać jakieś auta to obiektywnie oraz rzetelnie.
A ten Pan za przeproszeniem <cenzura> nie potrafił tego zrobić. - Powinien zmienić program albo nabrać dystansu do swojego życia tzn. co lubię, czego nie na widzę etc.
Morfi - 09-05-2008, 08:19
Moderatorzy powinni podjac jakas decyzje mysle, że nawet po konstultacji z MMC Polska
Student - 09-05-2008, 08:43
Dokładnie tak Panowie , bo w obecnej sytuacji to wychodzi na to że bardziej Nam zależy na dobrym imieniu MITSU niż samym zainteresowanym a to nie dobrze.
turek61 - 09-05-2008, 21:27
Morfi napisał/a: | Moderatorzy powinni podjac jakas decyzje mysle, że nawet po konstultacji z MMC Polska |
Popieram propozycję
Hubeeert - 09-05-2008, 21:30
Bez przesady - koń jaki jest każdy widzi - co tu jeszcze komentować.
Moderator to taki sam user forum co każdy tyle, że ma obowiązki
tdi1982 - 13-05-2008, 22:23
Obejżałem dokładnie ten odcinek i stwierdzam że przesadzacie troszkę.Moja siostra ma 2 Merce jeden do właśnie C-180 1994r.Jeżdżę dużo tym autem a tak poza tym to jest to samochód do ciorania jeżdżą nim pracownicy nikt o niego nie dba.Merca ma już 350tyś/km na zegarze i to że jest solidnie zrobiony to nie budzi moich wątpliwości jest solidny i na pewno przeskakuje Cari.Skręt też ma bardzo dobry lepszy od Cari.Wyglądem Cari wygrywa jest ładniejsza przynajmniej dla mnie.Napewno Merc przegrywa pod względem osiągów nie ma szans z Cari.To właśnie było kłamstwem w programie bo prowadzący powiedział odwrotnie.Merc to jest muł i tyle silnik jest stanowczo za słaby przegrywa również pod względem wyglądu ale zawieszenie i środek ma dopracowany.Nic tam nie piszczy i skrzypi zawieszenie starcza do końca samochodu.Hamulce są podobne z leciutką przewagą Merca ma 4 tarcze a u mnie w Cari są 2 i 2 bębny i może dlatego.Spalanie Merca jest o wieleeeeee większe niż to co podawali pali 11 litrów miasto trasa 8.Nawet ten drugi Merc siory C-250td co ma 150 kucy to też żadna rewelka jedynie praca mnie w nim kręci podoba mi się dźwięk jego.Spalanie byłem na majówce nim i na pełnym baku zrobiłem 806km trasa Radomsko -Szczyrk-Cieszyn-Zakopane-Radomsko wyszło 7.5l na 100km a jechałem naprawdę oszczędnie 110km/h max na trasie 50km/h w zabudowaniach.Mocy to wogule nie czuć noga mnie bolała od gazu i jak się przesiadłem do Cari to jechać nie umiałem wydawało mi się jakby 220 koni było zamiast 116.myślę że nic złego gość nie powiedział tylko jego wiedza troszkę jest za mała choćby z tą skrzynią francuską w GDI hhehehehe.A Merc na pewno nie oferował takiego wypasu jaka ma prawie każda Cari w wersji podstawowej.
Robson86 - 06-10-2008, 20:41
czyzby Marcin Mcari, sprzedawal swoja Carisme, ktora brala udzial w "na kazda kieszen"
http://www.motoallegro.pl...c_alufelgi.html
Pozdroo
|
|
|