Mazowieckie - Alternatywne SPONTAN-SPOTY- tu piszemy co? gdzie? kiedy? 

Piwor - 21-11-2008, 23:58
  Cóż, zobaczymy jutro.    Postaram się napisać, jak coś, to będę dzwonił.  
												 krotka - 22-11-2008, 00:17

| Piwor napisał/a: | 	 		  Mój przyjazd stoi pod znakiem zapytania. Jeszcze nie odebrałem auta od blacharza, a jeszcze muszę zrobić nadkola. Najwyżej dojadę autobusem.    Jedzie ktoś może z Bielan? (pytam awaryjnie)    | 	  

Jadę ze Starych Babic, więc mogę zgarnąć z górczewskiej  
												 koszmarek - 22-11-2008, 08:58

| Mielu napisał/a: | 	 		  chętnie was nawiedzę    | 	  

Super:)

Nie mogę się Was wszystkich doczekać    

Piwor, mam nadzieję, że na pewno dotrzesz:)

Btw. trzeba będzie sie zaopatrzyć w więcej krzeseł       
												 Piwor - 22-11-2008, 09:21
  krótka, nie chcesz jechać przez mościska?    Dzięki, jak będzie awaria, to napiszę do Ciebie, coś się wymyśli.   

koszmarek, o 18:00 czy o 19:00?  
												 krotka - 22-11-2008, 10:48
  nie chcę... marzę o tym, żeby pojechac Warszawską, a potem górczewską mijając tesco   

Ale jeśli coś to pisz PW z numerem telefonu i jakoś się złapiemy    w druga stronę lecę w kierunku na Blue City/Lucid, ale w pierwszą w razie potrzeby pomogę, szczególnie, że dzisiaj zimno  
												 Piwor - 22-11-2008, 10:50
  Będę miał na dziś samochód, dowiadywałem się. Mam tylko nadzieję, ze będę miał czas na nadkola.    Krótka, dzięki za propozycje.    Chyba śmignę przez Gdański, bo w sumie tak mi będzie najwygodniej.  
												 koszmarek - 22-11-2008, 11:28

| Piwor napisał/a: | 	 		  koszmarek, o 18:00 czy o 19:00?    | 	  

myślę, że 18-19    o której będziesz to będziesz, ważne że w ogóle:)
												 krotka - 22-11-2008, 12:57

| Piwor napisał/a: | 	 		  Będę miał na dziś samochód, dowiadywałem się. Mam tylko nadzieję, ze będę miał czas na nadkola.    Krótka, dzięki za propozycje.    Chyba śmignę przez Gdański, bo w sumie tak mi będzie najwygodniej.    | 	  

Proszę    tylko dla uściślenia, nie krótka, tylko krotka  
												 Piwor - 22-11-2008, 14:11
  Osz, przepraszam.    

No i kij z samochodem. Super. Dowiedziałem się chwilę temu. Sorki.    

[ Dodano: 22-11-2008, 23:54 ]

Dziękuję wszystkim za spotkanie i miłe przyjęcie. Dziękuję też Krotce (tak to się odmienia) za przewiezienie tyłka.
												 koszmarek - 23-11-2008, 10:26
  Strasznie wielkie dzięki za wczoraj:) Żeście przyszli w TAKIEJ grupie(spodziewałam się co najwyżej2-3osób) i super:) Znowu się przekonałam, że można liczyć na Misiomaniaków:)

Siwek, kwiatkiem od Was zainteresował się mój kot:P ale bronię dzielnie:P

Jeszcze raz wielkie dzieki.

A Pablo, gdybyś tu dotarł to się odezwij w końcu... bo wieczorem ciągle cisza:(
												 Anonymous - 23-11-2008, 10:44
  Fajnie było sie z Wami spotkać, szkoda tylko e wcześniej miałem zaplanowany wieczór w innym miejscu i musiałem wasze grono opuścić...

Do kolejnego spotkania   )
												 siwek - 23-11-2008, 11:01

| koszmarek napisał/a: | 	 		  | Strasznie wielkie dzięki za wczoraj:)  | 	  my również dziekujemy za spotkanie, szkoda że musieliśmy wcześniej wyjść ale ...

| koszmarek napisał/a: | 	 		  | Siwek, kwiatkiem od Was zainteresował się mój kot:P ale bronię dzielnie:P | 	   naszym koszem pełnym kwiatów?     broń go dzielnie   

jeszcze raz wielkie dzięki i 100 lat  
												 Piwor - 23-11-2008, 11:03
  Teraz to już czekamy do grudniowego.  
												 krotka - 23-11-2008, 13:55

| Piwor napisał/a: | 	 		  |  Dziękuję też Krotce (tak to się odmienia) za przewiezienie tyłka. | 	  

Nie ma za co   

Koszmarku, dzięki za bardzo miłe spotkanie i jeszcze raz wszystkiego NAJ :*

Zdradzę Wam w sekrecie, że mój powrót z otrzęsin to była najgorsza trasa mojego zycia. Napadało śniegu i jechałam na tych letnich oponach do domu z prędkością ok 20km/h   )
												 DJwiewiórka - 23-11-2008, 14:25
  krotka - nie czuję się jeszcze tak pewnie na forum, żeby wybierać się na przyjęcia urodzinowe      ale tradycyjnie, jak na innych forach od DJwiewiórki     

WSZYSTKIEGO CO SIĘ SZCZĘŚCIEM ZWIE

| 

|  

|