To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - projekt lancer

Rafal_Szczecin - 20-08-2008, 16:30

chlopaki, wezcie juz naprawde nie pytajcie,poprostu brak slow ...
do zlotu tydzien, a auto w kawalkach ...

Matejko - 20-08-2008, 17:27

czym wy sie przejmujecie i wy i rochu, i tak nie bedzie kiedy tymi autami sie nawet pewnie przejechac, w czwartek sie przyjedzie zostawi auto i to by bylo tyle co sie najezdzilismy, w piatek sie jeszcze ludzie beda zjezdzac, a sobota bez aut :)
Juiceman - 20-08-2008, 19:03

Spoko Spoko auto Kochajj'a tez rozebrane dzis mial zaczac skladac ;)
Rafal_Szczecin - 20-08-2008, 19:32

Matejko napisał/a:
czym wy sie przejmujecie i wy i rochu

tym, ze czlowiek robi co moze by na te kilka dni w roku zdazyc i pokazac nad czym pracowal ,a wszystko to idzie na marne ...

Anonymous - 25-08-2008, 17:18

Witam,

oto w jakim stanie auto znajdowało się we wczorajszy wieczór:

jak widać auto nadal nie jest w podkładzie ;/ prace stoją ze względu na konieczność ponownego zamówienia kierunkowskazów przednich, które przyjdą prawdopodobnie dopiero w środę.

głównym powodem przez który projekt nie został ukończony w terminie są ludzie, prace zbyt długo przeciągały się i zostawały odkładane na ostatnią chwilę co zemściło sie nieprzewidzianymi poprawkami mocowań zderzaków czy przerobieniem ich tak aby pasowały do reszty, niestety laminat ma to do siebie że odlany jest mało plastyczny i ciężko potem coś dograć do reszty bez rzeźby.. ;/ do dziś myślałem jeszcze, że uda się skończyć prace tak abym przyjechał chociaż na sobotę, ale ostateczna decyzja którą ze smutkiem muszę podjąć jest taka iż Evo pojawi się na ogólnopolskim zlocie dopiero za rok, nie chcę przyjeżdżać autem niedokładnie spasowanym czy z jakimiś niedoróbkami, na zdjęciu słabo to widać ale przedni zderzak zupełnie nie leży tak jak powinien, to samo dotyczy się kierunkowskazów. przepraszam wszystkich którzy spodziewali się obejrzeć czy przejechać tym samochodem w Grudziądzu, dzięki za wsparcie.

kolejne fotki już niedługo...

londolut - 25-08-2008, 19:20

Derpin napisał/a:
Evo pojawi się na ogólnopolskim zlocie dopiero za rok
Szkoda
Derpin napisał/a:
przejechać tym samochodem w Grudziądzu,
Miałem właśnie taką nadzieję, ale co się odwlecze to nie uciecze :twisted: Trzymam kciuki Domin, żeby wszystko potoczyło się dalej bez problemów. Mam nadzieję, że pojawicie się z Rafem na zlocie :)
Juiceman - 25-08-2008, 19:29

Wielka szkoda ; ( a Wolf chyba Coltem przyjedzie watpie aby lancera bral ; /
Rafal_Szczecin - 25-08-2008, 20:25

Derpin napisał/a:
jak widać auto nadal nie jest w podkładzie ;/ prace stoją ze względu na konieczność ponownego zamówienia kierunkowskazów przednich, które przyjdą prawdopodobnie dopiero w środę.

dokladnie nawet ja nie mam mozliwosci zalatwienia niczego wczesniej . przy zamowieniu nastapila pomylka o ktorej Dominik dowiedzial sie dopiero pozniej tzn zostaly zamowione kierunki z wersji z przed liftingu. roznia sie one z wersji po lifcie, nie znacznie ale jednak .

felg rowniez nie ma i nie wiadomo kiedy beda, bo produkcja zostanie uruchromiona dopiero wtedy gdy uzbiera sie okreslona liczba chetnych na ten model, narazie ich brak .

londolut napisał/a:
Mam nadzieję, że pojawicie się z Rafem na zlocie

spoko , jestesmy od czwartku najprawdopodobniej Cojotem i Cari:)

londolut - 25-08-2008, 22:07

Rafal_Szczecin napisał/a:
najprawdopodobniej Cojotem
Przynajmniej tego czarnego byka sobie zobaczę :D
Rafal_Szczecin - 25-08-2008, 22:09

tyaaa nie zrobionego i z urwanym zderzakiem :D
londolut - 25-08-2008, 22:12

Rafal_Szczecin napisał/a:
nie zrobionego i z urwanym zderzakiem :D
Mój też nie jest idealny. Zderzak masz oberwany po spotkaniu ze Scenikiem ?
Rafal_Szczecin - 25-08-2008, 22:16

tak :) nadal nie zrobione . urwany jak tam na zdjeciach . nie wiem czy wyrobie sie ze zrobieniem tego ( nie wiem czy zdaze wymienic olej a co dopiero pospawac to :P ) ogolnie doba ma za malo godzin, i gdy zaczynam prace, ludzie nie pracuja, gdy ja koncze, ludzie rowniez nie pracuja ... tak to jest , ale damy rade :)
londolut - 12-09-2008, 01:59

Dominik, Rafał, ruszyło coś?
Anonymous - 12-09-2008, 02:18

Cytat:
Dominik, Rafał, ruszyło coś?

wciąż mozolna walka z przednim zderzakiem... ;/ i wykończeniówka polakierowanych już podkładem pozostałych elementów... cicho liczę na odbiór pod koniec przyszłego tygodnia... ale zobaczymy jak to będzie...

Rafal_Szczecin - 12-09-2008, 10:17

a felg jak nie bylo, tak nie ma ...
nie rozumiem ludzi, ktorzy wystawiaja ogloszenia , o sprzedazy felg, a jak znajdzie sie chetny na ich nabycie zaraz zaczynaja cos mowic, ze za 2 tyg, po czym okazuje sie, ze felgi sa niedostepne w kraju ( po za krajem rowniez ... )