MitsuManiaki.com - Karta klubowa - dla wszystkich, czy może jednak nie?
i9i - 26-12-2013, 21:27
JCH napisał/a: | Może ten staż 1 miesiąca zastosować również do członkostwa w Klubie |
Jak najbardziej i najlepiej jak w Kupię-Sprzedam minimum 30 postów (albo 300), kto nie jest aktywny to nadal ma status forumowicza. Wszak zależy nam na jakości, a nie ilości członków
Bizi78 - 27-12-2013, 02:04
i9i napisał/a: | Wszak zależy nam na jakości, a nie ilości członków |
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.
Uwex - 27-12-2013, 08:28
Jest forum- dostępne dla każdego (że tak powiem prosto z ulicy), jest klub i karta członkowska- i tu już dostęp powinien być jakoś, może nie limitowany, ale weryfikowany na pewno. Jeśli ktoś chce coś dzięki temu zyskać, to niech najpierw coś od siebie da-
choćby tylko pewną ilość postów i pobędzie z nami jakiś czas.
mjsystem - 27-12-2013, 09:03
Dam taki przykład forum innego. Pół roku i sto postów potrzeba do zyskania statusu klubowicza. Forumowiczów mamy 25000. A ilu aktywnych kadrowiczów?
Też jestem ZA!!!
cwaniak - 27-12-2013, 12:18
Z tym tez się zgodzę, ze na pewne przywileje klubowe(karty,zniżki,) trzeba zasłużyć dając coś w zamian, oczywiście chodzi mi o wiedzę.
mjsystem, ciekawe czy czarni na to przystaną,
mjsystem - 27-12-2013, 12:38
cwaniak napisał/a: | Z tym tez się zgodzę, ze na pewne przywileje klubowe(karty,zniżki,) trzeba zasłużyć dając coś w zamian, oczywiście chodzi mi o wiedzę. |
Nie chodzi o wiedzę tylko o zaangażowanie się na forum. O realne stanie się częścią społeczności MM.
cwaniak napisał/a: | mjsystem, ciekawe czy czarni na to przystaną, |
Myślę, że na razie nie. Ale uświadamiać trzeba
Alfik76 - 11-04-2014, 21:00
Czytam forum już od dłuższego czasu, ale dopiero parę dni temu postanowiłem do Was dołączyć. W pełni się z Wami zgadzam i cierpliwie będę czekał aż przyjdzie mój czas na posiadanie klubowej karty.
kcn - 11-09-2014, 07:48
Mimo że jest świeżutkim forumo-klubowiczem zgadzam się z opiniami że jakieś wymogi większe lub mniejsze powinny być, sam byłem zaskoczony że tak szybko otrzymałem numer klubowy.
Natomiast chciałbym się dowiedzieć czy te karty wogóle są/będą wydawane.
Chętnie bym się zapisał do takiej kolejki, natomiast jeśli rygor zostanie zaostrzony żeby było wiadomo na czym człowiek stoi i jakie kryteria musi spełnić.
pozdrawiam wszystkich z klubu MM
raddex - 11-09-2014, 21:02
Na tą chwilę wychodzi, że produkcja kart klubowych odbywa się raz na pół roku.
Podyktowane to jest tym, że mniej więcej otrzymuję 2 prośby o wyrobienie karty miesięcznie.
Na formacie A4 mieści się 12 szt. kart, tak więc minimum tyle potrzeba, żeby ruszyć z produkcją.
W nadchodzący weekend karty będą wysyłane do produkcji.
Alfik76 - 13-09-2014, 19:15
Dzięki za info.
Już myślałem, że może zaprzestałeś wydawać karty bo minęło już 5 miesięcy od wysłania mojej prośby o wydanie karty. Ale jak już będzie niedługo to fajnie.
Wygląda na to, że mało ludzi się przyłącza do klubu i stąd taki okres czasu.
Pozdrawiam
Alfik
JCH - 14-09-2014, 16:08
Alfik76 napisał/a: | Wygląda na to, że mało ludzi się przyłącza do klubu | Czasem mam 1 PW w tygodniu o przyłączenie do Klubu a czasem trafią się 3-4 w ciągu jednego dnia.
Po prostu nie każdy klubowicz chce wyrabiać kartę stąd tak wolno to trwa
kcn - 14-09-2014, 20:47
JCH napisał/a: | Alfik76 napisał/a: | Wygląda na to, że mało ludzi się przyłącza do klubu | Czasem mam 1 PW w tygodniu o przyłączenie do Klubu a czasem trafią się 3-4 w ciągu jednego dnia.
Po prostu nie każdy klubowicz chce wyrabiać kartę stąd tak wolno to trwa |
A ja tam chcę, wiecie... Prestiż hehe
Alfik76 - 05-10-2014, 13:11
Hej
Czy ktoś już otrzymał kartę?
Do mnie jeszcze niestety nie dotarła.
Dzięki za odp.
/Sebastian
kcn - 05-10-2014, 15:56
Alfik76 napisał/a: | Hej
Czy ktoś już otrzymał kartę?
Do mnie jeszcze niestety nie dotarła.
Dzięki za odp.
/Sebastian |
ja również póki co oczekuję.
bialyjayz - 06-10-2014, 12:48
dzisiaj w skrzynce zastałem niespodziankę w postaci białej karty klubowej "MitsuManiaki"
niebawem i do Was dojdzie napewno
|
|
|