Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW!!! 27-28.08.2005
Matejko - 06-07-2005, 11:04
Chooper napisał/a: | Matejko napisał/a: | jesli musi mowic w kolko "tak o" to mam pewien typ |
hehehehe popieram ten typ |
cii bo przyjdzie i nam wpier.... lepiej niech nie wie postawi sie go przed faktem dokonanym
Rafal_Szczecin - 06-07-2005, 12:38
To widze ze moja propozycja przeszla ??
Efa! - 07-07-2005, 00:42
No to kto się tym wreszcie zajmie?
Ja przecież nic niestety nie wiem o "tak-owym"
EDIT:
aaaa... już wiem
Z forum MKP
Anonymous - 08-07-2005, 14:53
Witam wszystkich
Proszę o dopisanie mnie na listę zlotu,to jest 2-wie osoby
Wpłata na konto dokonana
Lucjans1
witek.w-wa - 11-07-2005, 10:11
Firebee napisał/a: | witek.w-wa Dopisany:) To juz mamy białe i czerwone 3kgt!!!
Dzieki!
Pozdrawiam
Firek |
Fajnie , czyli będzie 1 i 2 generacja
Rafal_Szczecin - 11-07-2005, 14:13
I jak ktos zalatwia coś z Polsatem i Panami Zientarskimi ? Wydaje mi się ze gdyby ktoś poszedl raczej by go nie wyrzucili, wydaje mi sie ze wrecz przeciwnie, i Polsat bylby zadowolony i Panowie Zientarscy ($$$ ) i my bo wkoncu nie wiem jak dla Was ale jak dla mnie to przyjemnosc miec gdzeis kolo siebie takich specow, bo wg mnie oni dla mnie sa specami. zarowno mlodszy jak i starszy.
tylko tez jest kwestia zastanowienia sie, czy chcemy zrobic ze zlotu w grudziadzu jakis taki medialny zlot czy bardziej "rodzinny" bo rodzinno medialny ...<hmm>?? w sumie ja sam nie wiem, niektorzy mowia "co za duzo to nie zdrowo" a inni "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo"
jeszcze pytanie do naszego Firosława I Wspaniałego, czy ekipa TVN Turbo bedzie nam towarzyszc caly czas (tzn. 2 dni) czy beda tylko raczej przy realu, a potem w atuto
i go forest go ?
Chooper - 11-07-2005, 17:19
wydaje mi sie, że czs obecności kamery jest uzależniony od tego, ile akoholu będzie w zasięgu ręki
Chyba nikt nie chciałby zobaczyć siebie w faktach lub informacjach (czy jakoś tak) w specjalnym wydaniu pt. "Grudziądz sie pali...fala pożarów na kampingu..." "zamieszki na ulicach grudziądza" albo "najwieksze spozycie w Polsce..takiego zlotu pijaków jeszcze nie było "
a tam np. Matejko krokiem rosyjskiego hokeisty między domkami próbuje znokautować komara
Rafal_Szczecin - 11-07-2005, 17:30
juz widze te naglowki w gazecie pomorskiej :
" zjazd pijakow do grudziadza " , " grudziadz stolica piwa i wodki " czy tez artykul w gazecie
"pomyslodawca calego zajscia(imprezy) byl nie jaki Patryk S. pseudo "Firek", niestety nie potrafil zapanowac nad rozwscieczonym i pijanym tlumem, ktory rzucil sie na przejezdzajacego tuz obok Tira zaladowanego trunkami wysoko procentowymi, chwile potem tlum wkroczyl do reala, do dzis drwa liczenie strat, ktore jak narazie szacuje sie na jakies 150 tys zl lecz jest to kwota dopiero poczatkowa, tlum byl bardzo pijany, mielismy tez prawie samobojce, niejaki Rafal d. pseudo rafal_szczecin wszedl na dach reala razem z nie jakim choperem , matejkiem oraz innymi groznymi i chcieli skoczyc w kartonie z namisem misja grudziadz sytuacja byla bardzo zla Patryk S musial cos zrobic wiec padlo haslo kto pierwszy w wodzie ten dostanie skrzynke piwa, nagle na placu nikogo nie bylo, nadal nie odnaleziono polskiego przedstawiciela mitsubishi w polsce, ktory to jak reszta tlumu nie zalowal sobie napojow. "
gazeta pomorska 29.08.2005
Matejko - 11-07-2005, 17:37
ej no nie robcie ze mnie pijaka, przeciez duzo nie pije
ale malo tez nie
Chooper - 11-07-2005, 17:40
ta? a kto zabiera najwięcej głosów w "kąciku pijaka" moze ja ?
Matejko - 11-07-2005, 17:41
Chooper napisał/a: | ta? a kto zabiera najwięcej głosów w "kąciku pijaka" moze ja ? |
Grzesiek
pozatym firek jak to zobaczy to zlot odwola wiec dla jego wiadomosci
ja nie pije
.
.
.
.
.
.
przed 16:00
a takto pomaranczowa odhlastowa kamizelka identyfikator z ksywa i duzym napisem "POZONTKOFY"
a taki pomysl, wiekszosc z nas ma pewnie po jakis imprezach w domu identyfikatory przypinane, wiec moze kazdy wydrukuje sobie imie i ksywe z forum cobysmy latwo mogli sie komunikowac bez niepotrzebnych pytan:
a ty to ??
Rafal_Szczecin - 11-07-2005, 17:41
albo moze ja ? co ??
PIJAKU TY JEDEN
Chooper - 11-07-2005, 17:43
Grzeiek sie nie liczy, on pije paste nivea, on jest kosmitą on nie ma wątroby,
Anonymous - 11-07-2005, 23:57
Rafal_Szczecin napisał/a: | juz widze te naglowki w gazecie pomorskiej |
GRUDZIĄDZ GNIAZDEM ROZPUSTY
Rafal_Szczecin - 12-07-2005, 00:16
Matejko napisał/a: | atory przypinane, wiec moze kazdy wydrukuje sobie imie i ksywe z forum cobysmy latwo mogli sie komunikowac bez niepotrzebnych pytan:
a ty to ?? |
Matejko Ty chyba caly czas pijany chodzisz byl juz taki pomysl lecz zakonczyl sie na tym ze zadnych identyfikatorow nie bedziemy miec, tak bylo w tamtym topicu,lecz moze ludzie zmienili zdanie ?
|
|
|