Nasze Mi¶ki - Historia mojego upartego Mi¶ka czyli Projekt C58/3A
josie - 16-08-2007, 21:11
JeĽdzić możesz chyba tylko około 2 miechy. Potem musisz wyjechać nim zagranicę i znowu wjechać - jakie¶ takie myki. Pogadaj z Sauronem - on wywoził tam na stałe Lancera Gti którego zreszt± już chyba nie ma, to się orientuje.
TNT - 16-08-2007, 22:42
Hubi Moris tez za czesto nie jezdzi. Akordeona tez juz nie ma zostala mala Hania i Fiord g wort. A mala Hania ostatnio przezywa stresy bo to zderzak jej zmieniam a to kola to jeszcze innym razem progi. Teraz jest juz prawie cywilna. Wiec nie bedzie mial zle. Nawet prysznic czasami
Hubeeert - 26-08-2007, 19:44
Bylem na Zlocie.
Miskiem.
Dojechalem
Dziekuje wszystkim za mile slowa a ROMELowi za podlaczenie podcisnienia - teraz leb urywa
Z rzeczy, ktore wyszly w trakcie do zrobienia:
1. Drgania na kierownicy wyczuwalne przy przyspieszaniu z niskich obrotow szczegolnie - podejrzewam opony
2. Za wysokie doladowanie i za bogata mieszanka - prawdopodobie nieustwiony silownik od wastegate oraz regulator cisnienia paliwa, wtryski no i nieszczesne kondzioly w ECU - te ostatnie jutro wymienie u Bartka.
3. jakies dziwne stuki z tylu?
4. Skrzypienie deski rozdzielczej
5. ..... lakier
6. nauczyc sie tym jezdzic z powrotem
Pozdrawiam
Anonymous - 26-08-2007, 20:30
5. nie martw sie to ma zap.... a nie wygladac
a swoja droga ciesze sie ze sie pojawiles i ciesze sie ze pojawil sie z Toba w koncu misiek
Hugo - 26-08-2007, 20:52
Hubeeert napisał/a: | 1. Drgania na kierownicy wyczuwalne przy przyspieszaniu z niskich obrotow szczegolnie - podejrzewam opony | 99% opony je¶li w zawieszeniu nie ma luzów. 1% przegub wewnętrzny lub krzywa póło¶. Hubeeert napisał/a: | 3. jakies dziwne stuki z tylu? | Sprężyny zawieszenia? Hubeeert napisał/a: | 4. Skrzypienie deski rozdzielczej | To jak dla mnie najgorsze
5. można wiedzieć co z lakierem się stało? Przecież był cały lakierowany, prawda?
Hubeeert - 26-08-2007, 21:20
Hugo napisał/a: | % przegub wewnętrzny lub krzywa póło¶ | nowe
Hugo napisał/a: | Sprężyny zawieszenia? | 100% nie
Hugo napisał/a: | można wiedzieć co z lakierem się stało? Przecież był cały lakierowany, prawda? | Szpachla z wadliwej serii
TommiCrazy - 27-08-2007, 13:21
jak w tamtym roku bylem na czarnych blachach to mnei zatrzymywali pare razy, w tym roku dotarlem n abailych i niema juz tego problemu, road tax musisz oplacac jak zarejestrujesz napierw auto, musisz miec mot tutaj zrobiony, kupe znajomych ma auto polskie tutaj i niemaja zadnych problemow, tylko ja mialem majac czarne blachy, to tez przez to ze w uk tez wystepowaly czarne blachy na starych zabytkach, a sluzbowcy z dvla nie widzieli na aucie tax dysku, wiec ostrzezenie dostalem, niemogli poznac skad jest auto, teraz mam ewidetny znaczek unii i polski wiec jestem turystá! ale puki co niejezdze autem po zadnych platnych strefach oraz zawsze parkuje na parkingach gdzie wzucam np 4 funty za caly dzien, zero problemow
Hubeeert - 02-09-2007, 01:36
Zapomniałem - o ja głupia *cenzura*
Chciałem z tego miejsca bardzo podziękować Bartkowi, który w poniedziałek dzielnie zawalczył z moim ECU. Tzn najpierw zagrał mi na nerwach wytrz±saj±c z obudowy jeden kondensator ze słowami:
-O popatrz - jeden juz się sam zdemontował
A potem powiedział, że się dziwi, że dojechałem.
Wyniki sekcji brzmiały ponuro. Jeden odleciany, trzy wylane.
Pacjent ożył po reanimacji jakby był nowy.
BARTEK - DZIEKUJĘ
TommiCrazy - 02-09-2007, 02:30
film jak jezdzi....film !!!!
Hubeeert - 03-09-2007, 01:20
Nie ma - dowodów rzeczowych sie nie przechowuje
Tak wygl±da
Tomasz82 - 03-09-2007, 21:55
A ten pan na zdjeciu to element colta.?
Anonymous - 03-09-2007, 22:04
ten pan to ochrona rzadowa
roch_27 - 05-09-2007, 08:55
artorro napisał/a: | ten pan to ochrona rzadowa | a nie przypadkiem najemnik
BTW - Hubert ładny ten Twój Mirage W końcu organoleptyczne mogłem go ocenić
pozdro
Hubeeert - 16-10-2007, 00:20
Tomasz82 napisał/a: | A ten pan na zdjeciu to element colta.? |
O którym z tych dwóch mówisz?
Miałem paskudny sen. ¦niło mi się, że na autostradzie w Gebelsowie w korku wjechała mi w tył Mi¶ka busem Policja. Lewy tył zawieszenie przestawione, zderzak wprasowany w koło lub na odwrót jak kto woli.
Dobrze, że się obudziłem.
Hubeeert - 16-10-2007, 00:22
A i jeszcze co¶ - na Zlocie sporo osób fotografowało mojego Mi¶ka obiecuj±c mi fotki.
Zapraszam - jak nie na forum to na maila.
hubeeert at poczta.onet.pl
|
|
|