Opolskie - Spoty ;)
Marti - 20-04-2009, 08:29
Juiceman napisał/a: | A ja się jeszcze zapytam czemu nie ma, żadnej informacji w temacie dot. Rankingu Regionalnego :> ? |
Spokojnie panowie nic nie ucieknie.....
Jak dobrze policzyłem było 13 aut..... jeżeli nie to mnie poprawcie.
blizna - 20-04-2009, 09:26
batman-1 - bardzo szkoda mam nadzieje ze jednak bedzie okazja sie zobaczyc. Odzywaj sie jak bedziesz wyruszał na Opole lub Głubczyce to moze chociaz chwile pogadamy. Mam dwie Sigmy ale jedna ostatnio polegla pod ciezarowka
Optic - 20-04-2009, 12:08
fotki:
www.odjechanezegarki.com/private/zlot.rar
Wszystkie w rozdzielczości takiej, aby cała paczka nie była zbyt ciężka.
Jeśli ktoś reflektuje na fotkę w Hi-Res - niech pisze na priva.
Marti - 20-04-2009, 15:00
blizna napisał/a: | No chyba sobie żyły przetnę. Byłem 18.04 w Opolu i takie spotkanie mnie ominęło |
Nie jesteś zapisany do grupy Opolskie więc nie dostajesz powiadomień mailowych o pracach w naszym regionie. Jak będziesz chętny na dopisanie to daj znać.
Anonymous - 20-04-2009, 16:09
Marti pod macro 13 a do dziadka dojechał czternasty czerwony colcik
Juiceman - 20-04-2009, 16:49
batman-1 napisał/a: | Marti pod macro 13 a do dziadka dojechał czternasty czerwony colcik |
14 to była chyba L'ka 200 ; ], a w niej zestresowany kierowca
Marti - 20-04-2009, 21:35
http://marlan.net.pl/spot/ - alternatywny serwer ze zdjęciami w razie czego.
To żeby nie zwalaniać tempa może ktoś zaproponuje kolejny termin. Ciepło się robi coraz bardziej więc i planować trzeba z wyprzedzeniem żeby większość z nas mogła się dopasować. Proszę podawać też ewentualne lokalizacje (oczywiście raczej tylko z możliwością rozpalenia grilla )
Tomasz__D - 23-04-2009, 22:52
Chcialem tak niesmialo zapytac : czy same Galanciki na tym spocie czy moze jakis Outek sie zjawil bo ... ja... Outka mam i nie wiem czy moge sie przylaczyc? Pozdrawiam i czekam na najblizszy a mam nadzieje ze juz wkrotce spot...
Marti - 23-04-2009, 22:59
Tomasz__D chyba sobie z nas troszkę żartujesz - jasne że każde mitsu jak i miłośnicy marki są mile widziani. Mam nadzieję że obecności nie uzależniasz od obecności innych Outków? Na spoty zapraszamy wszystkich mitsumaniaków nie tylko z regionu Opolskiego czego dowodem było ostanie spotkanie
Może jako nowy na forum zaproponujesz jakiś termin z uwzględnieniem czasu na przygotowanie...... w grę wchodzą raczej soboty - niedziele.
Tomasz__D - 23-04-2009, 23:12
Patrzac na zdjecia nie moglem nie zapytac, a jesli chodzi o mnie to ja widze tylko ze najwieksza popularnoscia cieszy sie Galancik. Nie bylo w mojej wypowiedzi niczego przesmiewczego ale chyba sami przyznacie ze oprocz jenego Colcika nie bylo innych modeli. Tak wiec proponuje... Najblizsza niedziela czyli 26-04-2009 grill na Budowlanych 16. Co do godziny i dalszej czesci spotu mozemy sie dogadac, parking na jakies 40 samochodow i mozliwosc zrobienia grilla bez problemu. Czekam na podpowiedzi i propozycje .... Pozdrawiam i ciesze sie ze region Opolski rozpoczal nowe zycie i mysle , ze bedzie Nas tylko wiecej
Marti - 23-04-2009, 23:34
Tomasz__D napisał/a: | region Opolski rozpoczal nowe zycie i mysle , ze bedzie Nas tylko wiecej |
Mam nadzieję że wizytówki pomogą a i dla Ciebie paczuszka się znajdzie
Tomasz__D napisał/a: | sami przyznacie ze oprocz jenego Colcika nie bylo innych modeli |
słabo przeglądałeś fotki - 3 Carismy, 2 Colty, 1 Lancer, 1 Sigma, 0 Outków
Tomasz__D napisał/a: | Najblizsza niedziela czyli 26-04-2009 |
Nie zrozumiałeś mnie z tym czasem na oragnizację - potrzebujemy przynajmniej 3 tyg. a poza tym 26.04.09 odbędzie się spot w Jaworze na który ja i kilka osób się wybiera - zapraszam może się poznamy.....
info > http://forum.mitsumaniaki...=35048&start=60
Tomasz__D napisał/a: | parking na jakies 40 samochodow i mozliwosc zrobienia grilla bez problemu |
to muszę sprawdzić sam bo jestem bezpośrednio odpowiedzialny za spot i nie chcę w naszym regionie powtórki z dolnosląskiego
Juiceman - 24-04-2009, 02:04
Marti napisał/a: |
to muszę sprawdzić sam bo jestem bezpośrednio odpowiedzialny za spot i nie chcę w naszym regionie powtórki z dolnosląskiego |
No No
Tomasz__D zapraszam na spot Dolnoślązaków, tym bardziej, że z Opolskiego parę osób jak napisał Marti będzie jechała, a na pewno z pośród ponad 50 aut znajdzie się parę Outek
Marti - 24-04-2009, 10:04
Juiceman napisał/a: | No No | Juice wisz co z tego wyrosło więc bez obrazy ale to nie miłe sytuacje
Może na chwilę obecną zajmiemy się spotem w Jaworze.
Kto z regionu opolskiego wybiera się 26.04.09 na spot do Jawora info TU
Może uda się zrobić na prędce jakąś mini listę. Po spocie w Jaworze wrócimy z większym zaangarzowaniem i motywacją do spotu naszego regionu.
1.Marti
Plex - 24-04-2009, 15:27
Marti, ja będę ale do jawora jadę już dzisiaj. wracam w niedzielę wieczorem więc nawet jak jakaś zorganizowana kolumna to ja odpadam
Marti - 24-04-2009, 17:55
Nie chodziło mi o zorganizowaną kolumnę bo sam jadę z samego rana w Niedzilę najpierw do Złotoryi a dopiero później do Jawora tak więc to tylko spis będących na spocie członków naszego regionu.
[ Dodano: 10-05-2009, 12:21 ]
Czas odświeżyć, a odświerzyć warto bo ostatnie spotkanie na spocie w Opolu pokazało że jest nas kilku aktywnych w regionie. Chciałbym poznać Wasze propozycje co do terminu i miejsca kolejnego spotu już mam nadzieję z grillem. Ja proponuję 06.06.2009 może nad jeziorem Nyskim?
|
|
|