To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Ubezpieczenia - LINK4 - OC i AC taniej dla Mitsumaniaków

misjonarz. - 21-06-2009, 14:12

no tak ale dwóch ubezpieczycieli ten sam region a stawka więcej niż spora. z tym że widać 2 różne firmy maja 2 różne podejścia do wypadkowości w tych strefach...??? paranoja
Anonymous - 22-06-2009, 11:35

Moze niekoniecznie inne podejscie, kazde towarzystwo inaczej oblicza sobie ryzyko, tutaj jest ta roznica w cenie w ktorej mowie.
misjonarz a pytales o znizki, jakies dodatkowe promocje w L4?

misjonarz. - 22-06-2009, 12:45

no niestety nie mieli nic ciekawego do zaoferowania. te 400 pln to już chyba najniższa cena
Anonymous - 22-06-2009, 18:11

to moze poczekaj jeszcze chwile, a moze trafi sie jakas promocja...kto wie.kiedy konczy Ci sie ubezpieczenie?
misjonarz. - 22-06-2009, 23:29

za 11 miesięcy :D
akbi - 23-06-2009, 09:58

dostałem kolejny kupon za wykupioną polisę OC.
Jako, żeby się nie mieszało i nikt nie poczuł się wykorzystany, to w pierwszym poście tego tematu umieszczę listę osób, które otrzymały kupony, oraz liczbę kuponów do wysłania.
Proszę więc o zgłoszenie się osób, które ostatnio wykupiły OC w Link4.

akbi - 24-06-2009, 13:20

dzisiaj wysyłam dwa kupony za wykupione OC do kolegów KaWu i Spown
janek222 - 24-06-2009, 17:25

akbi napisał/a:
dostałem kolejny kupon za wykupioną polisę OC.
Jako, żeby się nie mieszało i nikt nie poczuł się wykorzystany, to w pierwszym poście tego tematu umieszczę listę osób, które otrzymały kupony, oraz liczbę kuponów do wysłania.
Proszę więc o zgłoszenie się osób, które ostatnio wykupiły OC w Link4.

Chętnie bym skorzystał, ale jestem w L4 już kilka lat. Tak a propo Linka to słyszał ktoś już o tej promocji co organizują razem z Alior Bankiem? Kumpel coś wspominał wczoraj o karcie samochodowej i jakiś zniżkach za płacenie nią przy tankowaniu...

akbi - 25-06-2009, 12:26

Dostałem właśnie informacje odnośnie promocji w LINK4 powiązanej z Alior Bankiem

Cytat:
Płacąc karta Alior Bank 10% zniżki na ubezpieczenie w Link4.
Płacąc kartą za zakupy, określony procent będzie przeznaczany na zakup następnej polisy.
Przy wydaniu karty Klient otrzymuje 100PLN, które może przeznaczyć na ubezpieczenie.
Więcej informacji przekazuje pracownik Alior Banku po naszym przełączeniu.

Zainteresowanych proszę o kontakt z Panem Tomaszem Sadowskim - namiary w pierwszym poście tego tematu.

janek222 - 26-06-2009, 16:25

akbi napisał/a:
Dostałem właśnie informacje odnośnie promocji w LINK4 powiązanej z Alior Bankiem

Cytat:
Płacąc karta Alior Bank 10% zniżki na ubezpieczenie w Link4.
Płacąc kartą za zakupy, określony procent będzie przeznaczany na zakup następnej polisy.
Przy wydaniu karty Klient otrzymuje 100PLN, które może przeznaczyć na ubezpieczenie.
Więcej informacji przekazuje pracownik Alior Banku po naszym przełączeniu.

Zainteresowanych proszę o kontakt z Panem Tomaszem Sadowskim - namiary w pierwszym poście tego tematu.

Oprócz tej karty do 4 lipca mają jeszcze promocję dla kierowców jeżdżących wozami o pojemności silnika od 1,2 do 1,8 litra. Wyczytałem właśnie na Auto Świat, że do 150 złotych można na tym zaoszczedzić - http://www.auto-swiat.pl/...k4,25119,1.html

Anonymous - 28-06-2009, 13:50

czy żeby mieć tą karte trzeba mieć rónież konto w aliorze?
akbi - 28-06-2009, 15:51

Como, na 99% tak
... ale dzwon do Tomasz Sadowskiego - namiary znajdziesz w pierwszym poscie.

akbi - 12-08-2009, 08:29

dostałem kolejny kupon za wykupioną polisę OC - czekam na właściciela
lucek_lukasz - 13-10-2009, 15:01

akbi napisał/a:
dostałem kolejny kupon za wykupioną polisę OC - czekam na właściciela

to może moje dane na priv

mmaleks - 15-10-2009, 20:15

a ja mam pytanie czy ta znizka jest jednorazowa czy po roku jak mi automatycznie przedłużą umowę to też będzie wliczona??