To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Spocik 2009 [Tuszyn 2009]

Anonymous - 18-04-2009, 08:15

Ok, ja zaraz wyruszam, do zobaczenia za kilka godzin :)
VirMan - 18-04-2009, 16:47

Robimy grilla bez was :]
Rejant - 18-04-2009, 17:31

Kurczę bo głodny się zaczynam robić :) Mam nadzieję, że na następny zlot uda mi się zjawić. Miałem nadzieję, że na ten zlot uda mi się dotrzeć, ale mój brylancik nie jest jeszcze do końca zrobiony :( Pozdrawiam i życzę udanego grillowania. Samczego :occasion5:
Anonymous - 19-04-2009, 13:25

He he co prawda wpadłem '' biedronką''(ford Ka) ale spocik jak najbardziej GIT!!!!!!!!!!!!!niech żałują wszyscy którzy nie byli powiem tak jesteśmy naprawdę jak rodzina zobaczyłem się z chłopakami 1 razy ale kilka pierwszych minut i jak byśmy się znali od kilku lat, miejscówka zajebista cisza, spokój tylko powiem jedno frekwencja nie dopisała a mam tu na myśli ludzi którzy deklarowali przyjazd a się nie pokazali
Ja przyjechałem tylko na kilka godzin i z żalem musiałem w nocy wracać ale WARTO BYŁO!!!!!! mimo ze moja sigma na razie czeka na transplantacje serca.
Pozdro

Anonymous - 19-04-2009, 13:32

Ja też żałuję, ale naprawdę wyżej .... nie podskoczę. czasami się tak dupnie ułoży że lipa na maksa, ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lukasz12 - 19-04-2009, 15:12

Herdi napisał/a:
Ja też żałuję, ale naprawdę wyżej .... nie podskoczę. czasami się tak dupnie ułoży że lipa na maksa, ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tylko pasowało napisać o tym, nikt nikogo nie będzie rozstrzeliwał ani się nawet obruszał jak nie da rady ale można napisać jeśli ktoś się deklarował a nie mógł przyjechać z jakichś powodów które wyniknęły w ostatniej chwili.

Anonymous - 19-04-2009, 16:25

Było elegancko. Bardzo się ciesze, że mogłem Was wszystkich obecnych na zlocie poznać. Nie mogę doczekać się następnego zlotu :)
VirMan - 19-04-2009, 16:58

j.w. - no comment - było elegancko :)
wojtas - 19-04-2009, 17:03

Panie i Panowie, było bardzo elegancko :D :mrgreen: :D

Anonymous - 19-04-2009, 17:53

lukasz12 napisał/a:
Herdi napisał/a:

Tylko pasowało napisać o tym, nikt nikogo nie będzie rozstrzeliwał ani się nawet obruszał jak nie da rady ale można napisać jeśli ktoś się deklarował a nie mógł przyjechać z jakichś powodów które wyniknęły w ostatniej chwili.

No było było, ale powiedziałem że jak trzeba to mimo nieobecności wyrównam prawda. Tylko ludzi mi szkoda a nie kasy za nocleg ehhhhhhhhh

Piotr Z - 19-04-2009, 20:39

właśnie wróciłem do domu, szkoda że tak szybko sie rozjechaliście bo chciałem żebysmy zrobili ustawkę w łodzi na giełdzie samochodowej , jest duża sporo ludzi ,ale niestety ... co do spotu wiedziałem że posiadacze sigm to ludzie nietuzinkowi ale trochę krótko, mało czasu, mieliśmy się gdzieś pokazać ... szkoda
VirMan - 19-04-2009, 21:11

well - Jak z mojego punktu widzenia uciekłeś pierwszy ;) - a tak poważniej , to musiałem z dzidzią już wracać do domku :)
wojtas - 19-04-2009, 21:13

Piotrek mam nadzieje że, nadrobimy to na kolejnym mini spociku. :wink:
Piotr Z - 19-04-2009, 21:31

VIRMAN byłem w łodzi dzwoniłem do łukasza w sprawie tej giełdy ale przez godzinę nie mogłem się dodzwonić chciałem do was zajechać z żoną do Tuszyna ale juz nikogo nie było

[ Dodano: 19-04-2009, 21:42 ]
czy 8,2 litra benzyny na 100 w cyklu mieszanym to normalny wynik zrobiłem 610 km spalił około 50 litrów trasa srednia prędkośc 100 km , po łodzi jak to w miescie, jak wyszło u was. Zdjęcia postaram się zapodac jutro.

VirMan - 19-04-2009, 22:27

no to gratulacje - spalanie idealne - my z łukaszem butowaliśmy i testowalismy po 180 i wiecej , i mi wyszło 290 km z wyprzedzaniem i korkami na 40 l gazu - tyle że automatem.

[ Dodano: 19-04-2009, 22:30 ]
a łukasz jak zobaczył później że dzwoniłeś to było już późno .. :) - a szkoda :)