To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2009 - Pytania na temat...

koszmarek - 27-07-2009, 23:52

oki czekam :)
swinks_UK - 02-08-2009, 18:09

Z tego co wadomo to jeden ze sponsorów, diler MMC oferuje nam m.in. pokazowe auta na zlot.
Mam więc pytanie do organizatorów:
... czy jest możliwe, aby ten sponsor (lub inny związany z MMC) również zaoferował "polową" diagnostyke naszych aut na zlocie. Myślę o czymś takim jak gazebo z wyposażeniem diagnostycznym, gdzie np. za kwotę promocyjną Mitsumaniakowa brać mogłaby wykorzystać ofertę w postaci hm... odczytania błędów i kasowania na MUT-II, analizy spalin, analizy sondy szerokopasmowej, lub innych mało skomplikowanych czynności serwisowych.
To o czym piszę jest szeroko stosowane na podobnych imprezach motoryzacyjnych w UK, więc tak podpowiadam.
No i sam jestem zainteresowany takim stanowiskiem z MUT-II, bo po ostatniej wichurze z ulewą wyskoczył mi błąd SRS więc chętnie bym skasował przy okazji... :D

karolgt - 02-08-2009, 18:14

koszmarek napisał/a:

i jak w temacie? coś ruszyło?

koszmarek - 02-08-2009, 20:44

karolgt napisał/a:
koszmarek napisał/a:

i jak w temacie? coś ruszyło?

jutro dokończy, najpóźniej do środy dojdzie :)

yanes - 02-08-2009, 21:23
Temat postu: Zlot w Żywcu na krzywy ryj!?
Czy mogę przyjechać na ten zlot bez wcześniejszej zapowiedzi jeśli dam radę i znajdę wolna chwile?Przecież mam tak nie daleko a pininów bedzie niewiele.
karolgt - 02-08-2009, 21:38

ok spoko :) to może na weekend się wrzuci na onet :)
londolut - 02-08-2009, 22:24

yanes, to nic nie szkodzi, możesz wpaść niezapowiedziany. Pytanie tylko czy chcesz spać czy nie. Bo jeśli tak to musisz zadbać o to we własnym zakresie.

Temat połączę z innym tematem z pytaniami ;)

Anonymous - 03-08-2009, 15:14

swinks_UK napisał/a:
wyskoczył mi błąd SRS więc chętnie bym skasował przy okazji... :D

Ja też byłbym chętny.

pitbu77 - 03-08-2009, 15:51

No to jestem w kolejce za kolegami z kasowaniem błędu SRS... :D
londolut - 03-08-2009, 16:55

Diagnostyka na MUT-cie przewidziana ;) Don`t worry ;)
igorstawiarski - 13-08-2009, 22:08

Witam,

Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce na to pytanie - jak zapisać się na zlot, czy też - czy trzeba spełnić jakieś specjalne warunki, żeby móc przybyć na zlot?:) Forum znalazłem kilka dni temu - zakładam więc, że kto pyta nie błądzi;)

Pozdrawiam.

Uwex - 14-08-2009, 09:24

igorstawiarski napisał/a:

jak zapisać się na zlot,

Zapisać się

Morfi - 14-08-2009, 09:38

i załatwić sobie nocleg :)
Anonymous - 16-08-2009, 22:26

jest jakies miejsce i godzina w ktorych wszystkie auta ktore przyjada na zlot beda staly w jednym miejscu w celu prezentacji innym uczestnikom :?: odnioslem wrazenie po ankiecie ile jakich aut bedzie ze bedzie cos w tym stylu ale w planie zlotu tego nie widze
londolut - 18-08-2009, 07:58

cuuube napisał/a:
odnioslem wrazenie po ankiecie ile jakich aut bedzie ze bedzie cos w tym stylu ale w planie zlotu tego nie widze
Ankieta jest czysto informacyjna o tym, ile sztuk danego modelu będzie. Potrzebne jest to do konkursu na Naj... Auto Zlotu.