To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)

Anonymous - 09-09-2006, 13:50

Tomcio, gdzie Ty na tym Radogoszczu tego mitsu :) - ganz nówka - trzymasz? :)
Anonymous - 09-09-2006, 13:53

Tylko nie szrota , pod blokiem
piwkotom - 09-09-2006, 14:06

Panowie... nie tutaj :( tu gadamy o Zlocie '07. Bo bedzie bajzel. :P
Anonymous - 09-09-2006, 14:52

Tomcio, a :D nie widac? :)
Chooper - 09-09-2006, 15:02

Jeżeli chodzi o Borki, to z tego co pamiętam mieścina nazywa się Smardzewice, położona tuż nad brzegiem zalewu Sulejowskiego
Anonymous - 10-09-2006, 11:36

Jak nie widziałes to sie nie wypowiadaj :twisted:
Anonymous - 11-09-2006, 15:05

Chooper napisał/a:
Jeżeli chodzi o Borki, to z tego co pamiętam mieścina nazywa się Smardzewice, położona tuż nad brzegiem zalewu Sulejowskiego

Smardzewioce sa na prawym brzegu, a Borki na lewym zalewu sulejowskiego. Było już tam sporo zalotów różnych marek, pamietam z tego roku zlot Jeepa i byli zdowoleni kolecy peepowcy :D
do Borek mam zaledwie 18 km :mrgreen:

Anonymous - 11-09-2006, 20:10

Zagłosowałam.
Gdziekolwiek zlot będzie - wybieram się, jeśli tylko nic nieprzewidzianego się nie wydarzy. I wybieram się z Blondynem (golden retriver :) ). Bardzo podobały mi się burki w Białymstoku i żałowałam, ze Asa nie było ze mną, a w Spejsiku ma full miejsca do jazdy. Okolice Zalewu Sulejowskiego znam trochę. Trafię. :D

Anonymous - 11-09-2006, 21:30

jadę i ja jstem posiadaczem klipka od niedawna pracuje nad nim chętnie sie spotkam i opinie i rady potrzebne :roll:
igi - 13-09-2006, 09:13

hmmmmmmmmm troche mi sie tematy pomieszały.

Hubi jako autor pomysłu na wspólny zlot wszystkich klubów i jeden z założycieli MM moze sie porozumiesz z innymi szefami klubów co oni na to wszystko :?: :!:

Borki nad Zalewem (bo dużo osób wspomina o tym miescu ;) ) maja byc miejscem zlotu wspólnego czy tylko MM??

Firebee - 13-09-2006, 10:21

wedlug mnie Borki sa miejscem Zlotu MM. Tu jest dyskusja na temat czy ma byc wspolny Zlot, a nie bylo tu chociazby glosu Tommyego

FIrek

Hubeeert - 13-09-2006, 15:44

Firebee Klubowicze MKP są za - mam nadzieję że TOMMMY również będzie za. Zaproś go do dyskusji - ja jestem od Forum Ty od reprezentacji Nas na zewnątrz
Firebee - 13-09-2006, 18:41

Hubeeert - pisze do Tommyego maile od jakiegos czasu i odzywam sie na gg.. Moze to kogos dziwic, ale interesuje sie tym, dlaczego MKP nie dziala (nie ukrywam, ze jeszcze bardziej od czasu gdy mam misia), proponowalem pomoc, ale poki co zero odzewu.. A jakby nie patrzec polityka MKP jest nieco inna niz nasza, wiec Tommy ma sporo do powiedzenia przy podjeciu decyzji tworzenia wspolnego Zlotu.
Pozdr

Hubeeert - 13-09-2006, 18:57

No to zaczekamy na jakiś odzew od niego.
Anonymous - 23-09-2006, 00:23

MKP to nie PIS, ani PO, TOMMY się nie odzywa więc ma jakieś powody. Każdy MKpowicz sam decyduje czy jedzie czy nie, ja przyjadę na WSPÓLNY choćby nie wiem co.(No chyba, że UFO mnie porwie)
Jak można przeczytać na forum zrobiliśmy już próbny WSPÓLNY nad zalewem rybnickim na Śląsku i q ogólnemu zaskoczeniu było oki albo i lepiej.