Nasze Miśki - Mój miśkowóz :D:D
costa brawa - 17-02-2010, 23:57
jak narazie przegladam co kilka dni czy nie ma czegosc ciekawego z 17 ewentualnie z 18 i jakos nic mi sie nie podoba z tego co jest ;/
a jeszcze jak tak patrze na drogi w okolicach mielca to normalnie az strach jak tego nie polataja to bedzie masakra .. z dnia na dzien co raz wieksze dziury/wyrwy ... sie powaznie zastanawiam czy kupowac wieksze felgi bo szkoda auta zawieszenia i wogole nerwow ...
Hugo - 18-02-2010, 00:02
costa brawa napisał/a: | jak narazie przegladam co kilka dni czy nie ma czegosc ciekawego z 17 ewentualnie z 18 i jakos nic mi sie nie podoba z tego co jest ;/ | Ja też nadal przeglądam i kicha jest straszna. No może Alessio F1 za 1200 zł są ładne.
Anonymous - 18-02-2010, 00:14
costa brawa napisał/a: | ewentualnie z 18 | nie polecam ciezko sie jezdzi w naszych koleinach . jak mialem pozyczone felgi od Fikus83 http://forum.mitsumaniaki...profile&u=12436 to sie czulem jakbym jezdzil nie swoim autem - rzucalo na wszystkie strony . kierownice bylo ciezko utrzymac dwoma rekoma , jedna prawie niemozliwe . 17" jest optymalna i jezdzi sie o niebo lepiej niz na 18" czyli normalnie
Anonymous - 18-02-2010, 00:17
w stanach chlopaki z TheGalantCenter - TGC zakladaj nawet 20" ale oni to maja drogi i pytanie czy na codzien jezdza na takich czy tylko zalozyli do zdjecia a pozniej zakladali normalne gumy
costa brawa - 18-02-2010, 14:42
Hugo, no wlasnie te alesio sa cos podejrzane strasznie bo tanio bardzo moi zdaniem i jeszcze gosc opony daje ..tylko ze 7.5 szeroka a ja nie chce takich tylko 7 wchodzi w gre
cuuube, tylko ze wybor to jest taki w 18 ze normalnie ciezko wybrac - w zasadzie nic nie ma na alledrogo a nowki to juz za duze ceny
Anonymous - 18-02-2010, 15:07
Witam.
W USA drogi nie są takie płaskie jak się przyjeło u nas myśleć.
Jest dużo "łatek", szczególnie w miastach.
Poza teren zamieszkanym, przede wszystkim regiony zachodnio - centralnej stanowni drogi są faktycznie dość dobre. Ponieważ są proste, szerokie i co najważniejsze prawie nie uczęszczane. Nawet drogi stanowe są w miare bezpieczne. Natomiast jak to oni mówią "hajłeje" mają ciekawe. Ale to nic w porównaniu z europejskimi drogami
Jeżeli mowa o efekcie wyrywaniu kierownicy z rąk podczas poruszania się po najdłuższych szynach na świecie, czyt. nasze drogi. Efekt jest potęgowany przez przedni napęd i niski profil opony. Obecnie poruszam się autem osobowym z tylnim napędem i czasami wsiadam na samochodzik przednionapędowy. I notuje różnice w komforcie prowadzenia i np. ruszania spod świateł gdzie najczęściej spotykamy : koleiny, pofałdowania etc.
Nasze drogi najlepiej porównał mój wuj - obierzyświat. Który porównał je do utwardzonych sezonowych dróg w Australii na ich Outbacku. Tylko u nas się tak nie kurzy
A co do fotki. Też mam zdjęcie z Dancewicz. Co przecież nie oznacza że ją kiedykolwiek "używałem"
Pozdrawiam
costa brawa - 25-02-2010, 23:05
To jest to czego szukam ... jutro dzwonie do goscia czy bez opon sprzedaje czy nie
http://moto.allegro.pl/it...space_star.html
ewentualnie te - ale tak nie za bardzo mi sie widza wiec raczej odpadaja
http://moto.allegro.pl/it..._3_i_4x100.html
Kaucz - 25-02-2010, 23:12
Zdecydowanie te pierwsze
robertdg - 25-02-2010, 23:20
costa brawa, te pierwsze sa ładne, ale ET51, przy zalecanym ET40, te fele jak założysz bedziesz je miał schowane o 11mm glebiej w obrys nadkola, musiałbys to zredukować dystansami
costa brawa - 25-02-2010, 23:23
wiem wiem ... wlasnie zadzwonie zapytam czy sie nie walna czasem z opisem czy cos i sie ewentualnie zastanowie czy brac je ( jesli sa ET51) bo wtedy dystanse trzeba a 11mm to pewnie i szpilki by trzeba bylo wymienic a w to mi sie juz nie chce bawic
ale wzor maja idealny jak dla mnie
ApAcHoS - 26-02-2010, 07:27
Costa Te 1 nie brzydkie ale maja chyba za niskie opony jak na galanta..........205/40???
A te drugie na zdjęciach wyglądaja już zmęczone, poza tym wzór "nie specjalny"
KaWu - 26-02-2010, 12:29
Pierwszy ładny - tylko to ET jak robertdg, napisał.
Te drugie to cos nie tak mi sie aukcja widzi.
Jest 4 szt i cena 600 za szt. A w opisie, ze cena jest za kpl.
To jak w rzeczywistosci Obym sie tylko mylil, ze to jest walek-bo o takich przypadkach juz slyszalem ze ktos licytowal i dostawal 1 szt...
costa brawa - 04-03-2010, 21:35
to tak... te czarne ladne nie sprzedaje bez opon i et 51 - odpadaja
ogolnie nic ciekawego do wyboru nie ma w rozsadnych pieniadzach ...
a jak myslicie czy te dotzy by ladnie lezaly na czarnym aucie? (na bialym kombi dosc fajnie wygladaja ) nie ukrywam ze cena zachecajaca
http://moto.allegro.pl/it...z_shuriken.html
robertdg - 04-03-2010, 22:10
costa brawa, takie felgi ma w Swoim Legnum roch_27 Profil roch_27 tutaj zobacz jego zdjecia
tutaj masz LEGNUM VR4 z mobile.de na takich felgach
costa brawa - 04-03-2010, 22:16
a no fakt - wlasnie gdzies widzialem te felgi i nie skojarzylem ze to roch_27
ale tak na ciemnym aucie juz nie wygladaja tak fajnie :/
cos czuje ze chyba z tych 17 nic nie bedzie ... bo 3 tys za felgi nie dam - za duzo a tylko w tych cenach widze wzory i modele ktore sa warte kupna i mi sie podobaja
narazie szukamy dalej
|
|
|