Nasze nieMiśki ;-) - FSM Stuff by Jogurt
fj_mike - 08-11-2012, 10:58
Jogurt, gratuluję
Jogurt napisał/a: | Filmiki z pierwszego odpalenia i rundy honorowej po 24 latach postoju. |
W drugim filmie bardzo płynne przejście kamery. Czym nagrywane?
Jogurt - 08-11-2012, 12:29
Krystian99 napisał/a: | zazdroszczę Ci tylko miejsca że masz gdzie to trzymać |
powiem Ci że robi się z tym masakra. a wiesz ile zajmują części do tych wynalazków? harpagan napisał/a: | Te koło na dachu miażdzy | to oczywiście fabryka
harpagan napisał/a: | Jogurt jesteś świrem | Piotrek a Ty nie ? Wielu Ci tak powie. Czasami się zastanawiam jakby to wszystko zamienić na EVO I-III, albo S13 ale wtedy dostaję w głowę od Sylwii i mi przechodzi
Yoshiko napisał/a: | pamiętam jak takie syrenki latem jeździły po wioskach i sprzedawały lody na patyku - ale była frajda | może kiedyś na ogólnopolskim zrobimy atrakcję jak sponsorem bedzie producent ''bambino'' tylko strój się zorganizuje.
Seichan napisał/a: | Zwracam uwagę na strój | zwykły strój roboczy, chyba nawet z Fiat Auto Poland. a żeby był szał to chciałbym mieć taki brązowy z logo FSM jak mieli w fabryce na ta montażu. to by był FSM SERVICE pełną gębą.
fj_mike napisał/a: | W drugim filmie bardzo płynne przejście kamery. Czym nagrywane? |
zwykły kompakt canon sx100is
Misiaki dzięki za miłe słowa
Arturro-86 - 08-11-2012, 19:34
Jogurt napisał/a: | Krystian99 napisał/a: | zazdroszczę Ci tylko miejsca że masz gdzie to trzymać |
powiem Ci że robi się z tym masakra. a wiesz ile zajmują części do tych wynalazków? harpagan napisał/a: | Te koło na dachu miażdzy | to oczywiście fabryka
harpagan napisał/a: | Jogurt jesteś świrem | Piotrek a Ty nie ? Wielu Ci tak powie. Czasami się zastanawiam jakby to wszystko zamienić na EVO I-III, albo S13 ale wtedy dostaję w głowę od Sylwii i mi przechodzi
Yoshiko napisał/a: | pamiętam jak takie syrenki latem jeździły po wioskach i sprzedawały lody na patyku - ale była frajda | może kiedyś na ogólnopolskim zrobimy atrakcję jak sponsorem bedzie producent ''bambino'' tylko strój się zorganizuje.
Seichan napisał/a: | Zwracam uwagę na strój | zwykły strój roboczy, chyba nawet z Fiat Auto Poland. a żeby był szał to chciałbym mieć taki brązowy z logo FSM jak mieli w fabryce na ta montażu. to by był FSM SERVICE pełną gębą.
fj_mike napisał/a: | W drugim filmie bardzo płynne przejście kamery. Czym nagrywane? |
zwykły kompakt canon sx100is
Misiaki dzięki za miłe słowa |
Wojtek, śmigasz z tematem aż miło
To kolejna Ryczypipa do kolekcji... fajnie się będzie pochwalić na mieście, że znam właściciela
luckyluck - 08-11-2012, 20:43
Kurka ładnie chodzi ta Skarpetka. Takich sprzętów już nie robią...
Arturro-86 - 21-11-2012, 21:24
Wojtek, jak tam ryczypipa się ma, robisz coś teraz przy niej, czy już dałeś jej zapaść w sen zimowy
Jogurt - 02-12-2012, 15:24
Bosto śpi już od miesiąca, żółtą latałem w środę. korzystając z ostatków pogody zrobiliśmy spontaniczny cruising na 3 auta. narazie jeszcze czeka w gotowości ale jak spadnie śnieg idzie pod kocyk wyczekiwać wiosny.
jacek11 - 02-12-2012, 19:21
Podoba mi się,jak dbasz o balbinki
londolut - 03-12-2012, 09:21
Miałem wczoraj pisać ale mnie rozłożyło choróbsko i wyleciało mi to z głowy
Wojciech Bogacz - 12-12-2012, 16:48
No pięknie Jagurt Kolejny wynalazek do kolekcji... muszę tylko uważać bo się zarażę a miejsca do trzymania autek mam pod dostatkiem na razie hehe
jacek11 - 10-02-2013, 20:35
zdaje się,że szukałeś takiego
http://tablica.pl/oferta/...aa86f;r:7;s:216
Wszyc - 10-02-2013, 22:59
Jaaaakie zwłoki Jacek kupno takiego auta już zachodzi pod nekrofilie on jest gorszy niż mój jaaa i jaka cena o_o silnik ze złota? w tym stanie to chyba 1,2 tyś zł
wojtas - 10-02-2013, 23:42
Cena do negocjacji, więc pewnie się dogadają.
Rafal_Szczecin - 11-02-2013, 10:41
Jogurt
londolut - 11-02-2013, 11:11
Bosto w identycznym kolorze stoi i kefira w garażu
Wojciech Bogacz - 11-02-2013, 12:01
jacek11 napisał/a: | zdaje się,że szukałeś takiego |
Wszyc napisał/a: | Jaaaakie zwłoki |
Swojego czasu mój kochany kaszelek był w o wiele lepszej kondycji Ten jest faktycznie zgnity na potęgę.... Ciekawe jak reszta auta...
|
|
|