Łódzkie - Spotkanko czerwiec
piotruswie - 08-06-2009, 19:54
Forest_Taft napisał/a: |
Choperkowi, ale masz prawo po 1 razie się pomylić |
i pewnie jeszcze długo będę się mylił
sorki choper
na ognisku integracja powinna być dokładniejsza
seir - 09-06-2009, 08:16
PS - wszystkie zdjęcia jakie miałem już wrzuciłem
iza - 09-06-2009, 23:55
HALO kto ma zdjecia?? nie mozna sie doczekac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Anonymous - 10-06-2009, 17:23
iza napisał/a: | HALO kto ma zdjecia?? nie mozna sie doczekac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
Na poprzedniej stronie jest parę. resztę zamieszczę jutro lub po jutrze. Brak czasu.....
konwen - 13-06-2009, 19:52
Hejka. Forest coś sie ociągasz ze zdjęciami a tu grono ludzi czeka na fotki :)
Jakieś przygotowania do ogniska?? Czy ktoś coś szykuje ciekawego i smacznego;)??
MikeSdz - 13-06-2009, 23:07
popycham listę na tą stronę, bo jej nie ma, i wydaje mi się, że przyda się na widoku
bo ciszaaa.... takaaa...
II SPOT czerwcowy: 27-28 [ognisko] "U Kamila"
1. konwen
2. Chooper
3. kizia-mizia i misiek-misiek
4. Alicja i Mirek
5. Mi
6. Czarcik
7. Junior81
8. Sei
9. MikeSdz i RaqSdz|raq na 90%|
10.Amrówczyński + rodzinka?
11. piotruswie+rodzinka (dopisani)
12 Grabsio + Iza
13. Dynamind
Anonymous - 14-06-2009, 20:58
konwen napisał/a: | Forest coś sie ociągasz ze zdjęciami a tu grono ludzi czeka na fotki |
Brk czasu, ale już dziś zapodaję:
Standardowo spakowane winrarem:
>>>KLIK<<<
Jest to paczka zdjęć Michała i izy (misiek-misiek i Kizia mizia).
konwen - 19-06-2009, 20:46
coś widzę że temat ucichł. Pogoda nam się popsuła jak na razie i jutro też chyba taka będzie. Czy coś robimy zastępczego na szybko??
Anonymous - 19-06-2009, 23:44
No myślę konwen, że ktoś musi coś zorganizować.....jak to tak wszystko Chooperkowi zostawiać. Aż nie wypada. Mnie braknie ale bawcie się dobrze.....
Chooper - 20-06-2009, 09:17
w Temacie ogniska:
Rozmawiałem z Kamilem, i założenia są takie, że aby ognisko się odbyło wcześniej muszą być min 3-4 dni CIEPŁE i SUCHE. Ciepłe, to nie 15-20 jak jest teraz, bo nocą jest zaledwie ok 10 stopni na plusie. Suche dlatego, że chyba nikt nie chce siedzieć na mokrej łące, a ta w dzień nie obeschnie.
Więc jeżeli do Środy nie zrobi sie LATO w prawdziwym znaczeniu tego słowa, to ognisko przełożone na termin jeszcze nieokreślony.
Dynamind - 20-06-2009, 21:16
Chooper napisał/a: | w Temacie ogniska:
Rozmawiałem z Kamilem, i założenia są takie, że aby ognisko się odbyło wcześniej muszą być min 3-4 dni CIEPŁE i SUCHE. Ciepłe, to nie 15-20 jak jest teraz, bo nocą jest zaledwie ok 10 stopni na plusie. Suche dlatego, że chyba nikt nie chce siedzieć na mokrej łące, a ta w dzień nie obeschnie.
Więc jeżeli do Środy nie zrobi sie LATO w prawdziwym znaczeniu tego słowa, to ognisko przełożone na termin jeszcze nieokreślony. |
... no to pozamiatane .... bo nie ma prognoz , że się ociepli ...
Chooper - 20-06-2009, 23:19
Dynamind napisał/a: | ... no to pozamiatane .... bo nie ma prognoz , że się ociepli ... |
nie kracz nie kracz
wszystkie prognozy mówiły, że np. dzisiaj miało popadywać, a moje źródła mówiły, że nie bedzie i nie padało.
jutro może popadać od godz 19 i w nocy z Nd na PN. W pn może lać od godz 13. Zobaczymy czy sie sprawdzi...niestety dalej jak na 48h w przód nie moge.
Anonymous - 21-06-2009, 00:15
Chooper napisał/a: | niestety dalej jak na 48h w przód nie moge. |
To powinieneś się cieszyć, bo jak
Chooper napisał/a: | moje źródła |
to łamanie w kościach to współczułbym na
Chooper napisał/a: | 48h w przód | .
No chyba że masz jakiś specjalny Barometr o którym tylko Mycha wie
Chooper - 21-06-2009, 11:49
zmiana, jutro bedzie padać raczej cały dzień
Forest_Taft, nie rozumiem.
kamil73-73 - 21-06-2009, 14:28
A co do ogniska to nie będe tragizował,pogoda w kratkę i tak może być miesiąc .Ognisko nie odbędzie się tylko wtedy gdy będzie padać całą sobotę.Niestety wybrałem nowe miejsce 100m dalej ale też jest ok.Co do wjazdu pod samo ognisko sprawa jest wykluczona,nie ma gdzie zawracać(na łace tej co w tamtym roku koleś ułożył zraszacze więc nie chce mieć kłopotów]Na upartego możecie wjechać gęsiego a co wtedy kiedy będzie chciał wyjechać ten 1??.Dla jasności ;parkowanie u mnie i wolnym spacerkiem ok 15min do ogniska lub parkujecie przy szosie Kansas -Aleksandrów i 5 min.Podam dokładnie przy którym słupku skręcamy(pieszo) w polną drogę dla tych którzy przyjadą indywiduaknie , póżniej lub na chwilę.Krzesełka ,fotele ,kanapy itd tylko przypominam.Cały czas czekam również na propozycję innego miejsca ,może będzie bliżej do aut itp....a i jeszcze jedno 1 ochotnik (ochotniczka)do pomocy przed ogniskiem . Numer kontakt.603372478
|
|
|