Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee
Anonymous - 04-10-2007, 15:04
patmate napisał/a: | MAJK napisał/a: | dwa miśki regularnie widuję :
2. ciemnozielony Gal EAO kombi na Słowackiego (jak mój ale odrobinę jaśniejszy) |
I znowu Gal bratowej. |
to powiedz bratowej zeby zdjeła bagazniki rowerowe z dachu bo od tygodnia wozi a cięzko dostać
Anonymous - 04-10-2007, 16:25
Patmate namierzony wczoraj, po południu na ulicy Witkiewicza. Dzięki za pomachanie ręką
phot - 04-10-2007, 19:33
A ja chyba zaobserwowalem Rafala pod rektoratem polibudy patrzac w lusterko na swiatlach.. Odnioslem wrazenie ze on mnie tez widzial - niestety bylem juz dosc daleko i aut bylo tyle ze po pracy nie mialem juz sily zawrocic i sie upewnic..:(
Pozdrawiam
arekp - 04-10-2007, 21:13
Carisma Rafiego widziana na parkingu przy UM kilkanascie minut temu - Rafi namierzony telefonicznie powiedzial, ze widzial mnie po drodze ale nie przyznal sie, ze mnie zna
[ Dodano: 2007-10-04, 21:14 ]
ps. Rafi, nie podrywam panien jesli z jakas jestem, wiec na przyszlosc sie nie obawiaj ze zagam w odbijanego
Rafal_Szczecin - 04-10-2007, 21:52
phot napisał/a: | ja chyba zaobserwowalem Rafala pod rektoratem polibudy patrzac w lusterko na swiatlach.. Odnioslem wrazenie ze on mnie tez widzial - niestety bylem juz dosc daleko i aut bylo tyle ze po pracy nie mialem juz sily zawrocic i sie upewnic..:( |
dokladnie dzis kolo godziny 14
arekp napisał/a: | Carisma Rafiego widziana na parkingu przy UM kilkanascie minut temu - Rafi namierzony telefonicznie powiedzial, ze widzial mnie po drodze ale nie przyznal sie, ze mnie zna |
oj to nie tak, zostales namierzony przezemnie , ale nie chcialem przeszkadzac, bo jak to powiedzialem, widzialem ze jestes zajety , bo szedles z Ania
arekp - 04-10-2007, 22:02
Rafal_Szczecin napisał/a: | oj to nie tak, zostales namierzony przezemnie , ale nie chcialem przeszkadzac, bo jak to powiedzialem, widzialem ze jestes zajety , bo szedles z Ania |
Bylem zajety ... ale nie Ania (zbieznosc imion przypadkowa z 'wlasciwa' Ania ) tylko zabawa w liczenie krokow Ania ma krotsze kroki i postanowilismy policzyc dlugosc Bloni - kazde liczylo swoje kroki
Mimo to trzeba bylo zaczepic - choc nawet nie wiem gdzie mnie widziales
Rafal_Szczecin - 04-10-2007, 22:07
ja sobie siedzialem z dziewczyna na lawce, patrze a tu Ty mykasz z kobieta i nic nie mowicie, przez chwile sie zastanawialem, czy sie poklociliscie czy co hehe
Anonymous - 05-10-2007, 02:24
no widzisz, a oni poprostu liczyli kroki, zes ty Rafal na to nie wpadl
Anonymous - 05-10-2007, 12:30
Seventy7 napisał/a: | Patmate namierzony wczoraj, po południu na ulicy Witkiewicza. Dzięki za pomachanie ręką |
Pomachlem na zapas, ale widzę że trafilem. To by ostatni mój występ przed wyjazdem. dzisiaj widzialem (Singapur) tak ospojlerowanego Outlandera, że ciężko bylo dojść co to.
stary alfer - 05-10-2007, 17:32
A ja dzisiaj pod mostem kolejowym przy dworcu na rondzie widziałem chyba kris'a1976 Chyba, bo głowy nie dam...
arekp - 05-10-2007, 17:42
Jakas blondyneczka widziana ~16:30 w srebrnym klipsiku na Mieszka I-go ... niestety ruch tam nie pozwalal na jakies wariacie w stylu zapraszania :/
Rafal_Szczecin - 05-10-2007, 18:45
Grzesiu - tzw seventy7 - u siebie w firmie w celu sprawdzenia polowek ...
a potem ktos mi przerysowal misia ... i skurw ... odjechal wrrr
Anonymous - 05-10-2007, 22:37
Rafałek - tzn. Rafał_szczecin u mnie w firmie w celu sprawdzenia polówek
P.S. Żal mi się zrobiło Twojego Misia. Coś Ty szczęścia do niego nie masz. Poza tym straszne k...stwo jest na tym swiecie. Przesyłam sprawcy moje serdeczne spier.....aj
Anonymous - 05-10-2007, 22:43
arekp napisał/a: | Co prawda dawałem już fotkę w dziale spotowym, ale dziś próbowałem nie stracić z pola widzenia Sebastiana, pomykającego ślicznym Evo:
Obrazek |
Ja raz widzialem go i nie wygladal na EVO. Jest gdzies wiecej info o tym samochodzie? Jest gdzies link do wiecej zdjec?
Rafal_Szczecin - 05-10-2007, 22:47
Seventy7 napisał/a: | P.S. Żal mi się zrobiło Twojego Misia. Coś Ty szczęścia do niego nie masz. Poza tym straszne k...stwo jest na tym swiecie. Przesyłam sprawcy moje serdeczne spier.....aj |
jakie znow nie mam szczescia ? raczej mam, z takich nieprzewidzianych wydatkow to tylko szyba przednia ( moja wina ) no i teraz ten zderzak ( nie moja wina ) ,a tak to pieknie smiga
|
|
|