[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Zderzak przedni w galancie EA [FAQ]
AteC - 22-03-2013, 12:47
Juiceman napisał/a: | W ASO to koszt 191,60 pln brutto za sztukę. |
Powiem szczerze, że tyle jestem w stanie dać żeby misiek znów był w pełni sportem Lecz nie zmienia to faktu, że to najdroższy zaj±c którego trafiłem w życiu
Jaco_ - 24-03-2013, 13:08
a czy sa może jakie¶ dokładki do zderzaków przednich do wersji z 97 9taka jak posiadam - avatar)? Ogółem to Acance jest dla mnie za bardzo przesadzony jesli chodzi o przód i chciałbym wymienić w ostateczno¶ci na Sport edition + progi w kolor nadwozia jednak nie wiem czy zderzak od SE by pasował pod względem wszystkich mocowań? zastanawiam sie tez ewentualnie nad wycięciem kratki w moim zderzaku podobnie jak to jest na tym filmiku bo całkiem konkretnie to wyglada tylko wtedy tez trzeba by bylo zmienić jakos przeciwmgielne bo chyba juz by nie pasowały za bardzo albo w ogóle wstawić tam siatkę i tyle?
http://www.youtube.com/wa...Hj6KbYg&index=2
[ Dodano: 24-03-2013, 13:11 ]
i tak poza tematem co to w gole za ekranik na desce rozdzielczej ma bo wypas!
sveno - 24-03-2013, 13:45
Jaco_ napisał/a: | jednak nie wiem czy zderzak od SE by pasował pod względem wszystkich mocowań? | będzie pasował
m6riano - 25-03-2013, 06:27
Jaco_, to nie żadna VR4 tylko zwykły przedliftowy GDIk,a ekran to jaka¶ rzeĽba z 2dinowym radiem..
Tomek - 25-03-2013, 08:08
sveno napisał/a: | Jaco_ napisał/a: | jednak nie wiem czy zderzak od SE by pasował pod względem wszystkich mocowań? | będzie pasował |
a nie trzeba też nadkoli plastikowych szerszych jak do Avance??
m6riano napisał/a: | Jaco_, to nie żadna VR4 tylko zwykły przedliftowy GDIk,a ekran to jaka¶ rzeĽba z 2dinowym radiem.. |
tia
jedyny GDI przed liftem
to jest jaki¶ niezdrowy ulep
m6riano - 25-03-2013, 08:12
tomek84, bo mie zderzak zmylił..;-)
Jaco_ - 25-03-2013, 16:16
tomek84 napisał/a: | sveno napisał/a: | Jaco_ napisał/a: | jednak nie wiem czy zderzak od SE by pasował pod względem wszystkich mocowań? | będzie pasował |
a nie trzeba też nadkoli plastikowych szerszych jak do Avance??
m6riano napisał/a: | Jaco_, to nie żadna VR4 tylko zwykły przedliftowy GDIk,a ekran to jaka¶ rzeĽba z 2dinowym radiem.. |
tia
jedyny GDI przed liftem
to jest jaki¶ niezdrowy ulep |
Avance ma plastikowe nadkola? tzn kompletnie nic nie wiem na ich temat dlatego pytam.
No widac ze GDI po samym znaczku wnetrze tez seria totalna, ale chodzi mi o to ze ten przedni zderzak calkiem fajnie przerobiony ze zwyklego?
Hugo - 25-03-2013, 17:20
Jaco_ napisał/a: | Avance ma plastikowe nadkola? | Twój też, ale SE i Avance ma je większe.
Tomek - 25-03-2013, 17:38
Jaco_ napisał/a: |
No widac ze GDI po samym znaczku wnetrze tez seria totalna, ale chodzi mi o to ze ten przedni zderzak calkiem fajnie przerobiony ze zwyklego? |
zderzak prelift
tylne lampy prelift
halogeny chyba od diesla, ale też co¶ chyba pokombinowane
tapicerka od sporta
progi też
konsola ¶rodkowa drewno, więc od cywila
błotniki od GDI
lotka od VR4
a pod mask± pewnie 2.0 i to w automacie
Jaco_ napisał/a: |
Avance ma plastikowe nadkola? |
tak
Jaco_ - 25-03-2013, 21:09
Ale ja to raczej plastikowych nie mam bo ostatnio niestety wgi±lem jeden z blotnikow lekko jak przeciskałem sie miedzy autem a ¶cian± w garażu ze skrzynka z narzędziami i to blacha jak nic jest, juz znalazłem nowy na alledrogo i zamowilem no ale kasiura w plecy ;/
Juiceman - 25-03-2013, 21:16
błotnik, a nadkole to dwie różne rzeczy xD
Jaco_ - 26-03-2013, 17:04
O jaaaaaaa! ale wstyd.....
No Racja! nie przeczytałem dokladnie
szatan750 - 20-06-2013, 01:04 Temat postu: [EA5A/W 2.5] Zderzak do galant 1997 Witam zamierzam kupic zderzak do galanta z roku 1997 sedan 2,5v6 od wersji lift 2000 rok .moja wersje auta nieznam na pewno to nie jest sport i avance . Czy bede mial problem z jego montazem .Wiem że moze ten temat byl poruszany na forum ale przekopalem cale forum i nic nie znalazlem co do tego tematu swapu . Chcę zamiast kratek orginalnych wstawic siatke czarna w zderzaku liftowym co o tym sadzicie .
Bartek - 20-06-2013, 06:16
Od wersji nie Sport lub Avance będzie pasował plug&play. Oczywi¶cie piszę o komplecie z kratkami i halogenami.
misjonarz. - 20-06-2013, 11:05
od avance i sport też spokojniezałożysz, tyle że belka od normalnego zdeżaka jest krutsza. Ja tak założyłem, ale jak tylko dorwałem się do avansowej belki, to od razu j zmieniłem. Aha po założeniu avansowego i sport zderzaka będziesz miał mał± szczelinę między nim a nadkolem.
|
|
|