To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'

Anonymous - 03-09-2009, 16:34

wojmi1 moja flaga też ma juz innego właściciela i absolutnie nie uważam że jest to twoja wina. Gdybym schował na noc to wiadomo....Zawsze przy takich imprezach znajdzie sie ktoś dla kogo bedzie to pewnego rodzaju nowośc :shock: pewnie jakieś miejscowe szczyle uznały nasze flagi za trofea i je skroiły. Nie pozostaje nic innego jak zamawiac kolejną flagę i dobrze jej pilnowac. W Strykowie też poginęły ludziom flagi i od tamtej pory na noc je chowają. Pozdrawiam i jeszcze raz ukłon w stronę tych wszystkich którzy ciężko się napracowali aby nam było dobrze :)
Morfi - 03-09-2009, 16:49

Teraz wiekszość z Nas dowiaduje sie o powyższej kradzieży, jest Mi niezmiernie przykro, że do tego doszło :(

BA (Aniu) jesteś kobietą o niebywałej cierpliwości i miło było Cie poznać oraz ciesze się, że jestes z Nami i nie będziesz miała Andrzejowi juz nic za złe :) bo inaczej sam wpadne do Ciebie z jakimiś kwiatami :D
P.S Tematu zlotu juz nie miało byc od Poniedziałku :D jestes wspaniałą kobietą

Hubeeert - 03-09-2009, 19:43

Dziękuję wszystkim "zamieszanym" w Zlot.
Odwaliliscie KAWAŁ WSPANIAŁEJ ROBOTY organizując to i nalezy sie Wam wdzięczność wszystkich uczestników.

Pozdrawiam

Juiceman - 03-09-2009, 20:01

wojmi1 napisał/a:
//na drugi raz napewno je przed snem sam zabiorę// odprowadzałem kolegę specjaliste od Kamikaze na górny parking .
:oops:

Wojmi i następne Kamikadze będzie za rok i za 2 i 3 i.... : ) To już tradycja :)

A co do Flag nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Teraz ludzie będą jeździć w żywcu z Mitsumaniakowymi flagami :) ( z nickiem pod spodem :D ).

Dziękuje Wszystkim Nowopoznanym i już Znanym, także organizatorom OS12, LONDOLUT, JOGURT, ADAHO_KRAK I WIELU WIELU INNYM. W takim Towarzystwie każda impreza jest na wysokim poziomie w połączeniu z Super Zabawą!!!!!

pamar - 03-09-2009, 20:11

Hubeeert napisał/a:
Odwaliliscie KAWAŁ WSPANIAŁEJ ROBOTY organizując to i nalezy sie Wam wdzięczność wszystkich uczestników.

Wielkie, wielkie brawa :cheers: :notworthy: =D> =D> =D> =D>
A miny ludków w tescoś i na ulicach :shock: nie do opisania :mrgreen:
A!!! i na cymbał radiu teksty: "kurde jakiś zlot MM musiał być, ale ich się zjechało"

Duduś - 03-09-2009, 20:28

Witam Na początku podziękowania dla organizatorów.

Odwalili kawał dobrej roboty!!!

Byłem tylko w sobotę pierwszy raz na zlocie mitsumaniaków i choć aura pogodowa byla nie za ciekawa to było super.

Pozdrowienia dla ekipy z Częstochowy.
Mam nadzieję ,że uda nam się niebawem zobaczyć na jakimś spocie (dziś niestety nie mogłem).

Krzyzak - 03-09-2009, 21:12

Jako jedyna osoba, która była na wszystkich zlotach Mitsumaniaków pragnę szczególnie podziękować organizatorom i sponsorom za wzorową organizację i świetną zabawę.
Nie chcę wyróżniać żadnego zlotu, ale wszyscy wiemy, że są lepsze i gorsze a poprzeczka idzie coraz wyżej. Osobiście byłem tym zlotem zachwycony!

Małe minusy, to brak kuchenek w Odysie (w folderze reklamowym napisano: domki z łazienką i aneksem kuchennym - szkoda, że aneks bez kuchenki i połączony z jedną z sypialni - czyli ci z góry ew. nie mieli do niego dostępu). Kradzież flag już się zdarzyła i niestety trzeba je chować na noc. Przykre i ja też uważam, że to miejscowi "zostawili" sobie trofeum na pamiątkę.
Żałuję też, że w sobotę nie było grilla czy ogniska - cóż, mokre drewno źle się pali ;)

HouseM - 03-09-2009, 21:36

Serdeczne podziękowania dla Organizatorów za niesłychany wkład pracy w zorganizowanie zlotu. Wszystko było super. Pełen profesjonalizm. Byłem już na kilku różnych zlotach związanych i niezwiązanych z motoryzacją ale na zlocie MM po raz pierwszy i muszę powiedzieć ,że organizacja to prawdziwe Mistrzostwo Świata.
Dziękuję też wszystkim ,którzy wspierali mnie duchowo w sobotnią noc.
Minusem była niestety ewidentna niechęć do pracy pracowników Neptuna (koniec sezonu powiedzmy,że można zrozumieć) Dodatkowo ktoś mnie stuknął w nocy (prawdopodobnie hakiem bo nisko) w lewy bok co zauważyłem dopiero po przyjeździe do domu. No ale trudno auto rzecz nabyta, zresztą się już "klepie" i w sobotę powinien wrócić w moje czułe ręce :D

zeznia - 03-09-2009, 23:44

Rozumiem i szczerze popieram wasze reakcje.

Z mojej strony mogę zagwarantować iż moje autko zostało wstawione w sobotę rano na stanowisko Japan Motors i stało tam przez resztę dnia (przynajmniej do 17:00), potem był grill i disco na neptunie.

Potwierdzam że było równiez drugie Evo X czerwone jak pisał już BuBu, ale nie widziałem jak jeździło, wiec nie moge się wypowiedzieć. Moje Evo to automat wiec raczej trudno jest nim poszaleć.

Jedyne na co zróciłem uwagę to to, że ktoś robił sprint białym Legnum za siatką, w dół, w kierunku offroad'u. No i dziennikarze strasznie katowali Lancera Ralliart'a (aż mi się go szkoda zrobiło, bo jak ktos nie zapracował na takie auto to nie potrafi niestety szanować).

Pozatym obyło się chyba bez ekscesów. No możę poza skradzionymi flagami.

OCZYWIŚCIE PODZIĘKOWANIA DLA ORGANIZATORÓW ZA ODWALENIE NAPRAWDĘ DOBREJ ROBOTY, WSZYSTKO BYŁO NA TIPTOP MIMO TEJ SOBOTNIEJ POGODY.
!!! NAPRAWDE PRZEOGROMNY SZACUN DLA ORGANIZATORÓW !!!

BUBU - 03-09-2009, 23:49

Chwilkę czekałem z wieeeeeelkimi gratkami dla organizatorów , szczególnie dla Andrzeja , gdyż byłem ciekawy czy znajdą się jacyś malkontenci :wink:

No i :shock: nie stwierdziłem ani jednej sztuki , a zwykle paru bywało :P

No cóz mogę powiedzieć tylko jedno :thumbright: \:D/ :prayer: :prayer: :salute:

Chłopaki chyba zostaniecie etatowymi organizatorami :D :badgrin:

Pozdrav

Bobo - 04-09-2009, 00:02

To mój drugi zlocik a pierwszy własnym miśkiem i naprawde rewelacja. Wspaniała organizacja, wspanialy klimat a przede wszystkim wspaniali ludzie :) ) Pozdrawiam wszystkich :D
JCH - 04-09-2009, 12:43

BUBU napisał/a:
gdyż byłem ciekawy czy znajdą się jacyś malkontenci :wink:
No i :shock: nie stwierdziłem ani jednej sztuki , a zwykle paru bywało :P
Zlot był do dupy - nie było palenia gumy, driftu, 1/4 mili, nie było ścigania się po ośrodkach. Mieliśmy spalić Firkowe BMW (ale Firek nie przyjechał). Nie było "umca, umca". Nikt się nie uchlał.... Lipa, normalnie lipa.... :?
;)

Uwex - 04-09-2009, 14:20

JCH - i zginęły tylko flagi - radia , alumy nieruszone ! Skandal ! :lol:
londolut - 04-09-2009, 14:36

JCH napisał/a:
Nikt się nie uchlał
Oj Jacuś, nie tak prędko ex-kobieta jednego ze Zlotowiczów doprowadziła się do takiego stanu, że nie mogła ustać na nogach ;)
Morfi - 04-09-2009, 16:04

londolut napisał/a:
Oj Jacuś, nie tak prędko ex-kobieta jednego ze Zlotowiczów doprowadziła się do takiego stanu, że nie mogła ustać na nogach

Nie tylko ta kobieta :D stałem przy wynoszeniu 2 osoby w przeciągu 5 min :D