To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - "Krowa" czyli Audi S6 Browar :)

pyjte - 04-12-2009, 14:12

Browar napisał/a:
spoty plus jakies kręcioły
U nas też da rade : :mrgreen:
Browar napisał/a:
Do lutka na Ryde Sl tez nie mialbym dalego , do Mikołowa do Joga, do Pyjte na Bytom
Zapraszamy zapraszamy : :D yyy Jog nie mikołów tylko Tychy ;D
Anonymous - 04-12-2009, 14:13

ups sory mam jego adres na starych, Tychy oczywiscie :P
Anonymous - 11-12-2009, 22:38

Wrocław to nie Śląsk (chyba że klub sportowy). Wrocław to Dolny Śląsk :D
Masz Haldeksa czy różniczke ?
Pozdrawiam

Anonymous - 12-12-2009, 01:11

Nie rozdrabniajmy sie - wszystko co śląskie jest dobre po prostu <piwo>
Torsen

pyjte - 12-12-2009, 02:31

Browcio, wbijaj jutro na ślunsk ;) , dzis przylecial kumpel z anglii i sie go pytam co go interesuje w polsce w grudniu... a on mi "Clubbing, hot party girl's" :D hahahaha
Anonymous - 17-02-2010, 17:29

Ok z nowosci powiem ze padl mi sterownik od gazu Stag , dowiedzialem sie po krotkiej rozmowie z Sebastianem moim nadwornym specjalisa od gazu hehe

Umowilismy sie , pojechalem do niego w zeszly tygodniu w weekend.Wymienil wszystko smiga ok / w sterowniku wybuchl kondensatorek i wyrwal sciezke z plyty glownej/.Stag niestety sie pogorszyl w jakosci oferowanych przez siebie produktów.

Wracajac przez Piekary Ślaskie kontrolka od poziomu gazu zabrzeczla trzy razy o jego braku.
A byl pelny... dotankowalem na max i dalej...No to co wracam ehh telefon do Sebka no i siedzielismy do 24.Problemem byly zjedzone doslownie przez sól kabelki od czujnika cisnienia gazu.Szybki lut i auto znowu smiga :)
Dzieki bogu, krakow przyjazd godzina 1.30

to tyle z nowosci :P

pozdrawiam Chlopaki
bwr

londolut - 17-02-2010, 17:54

Browar, a chcesz w łeb?! Odezwać się nie łaska? :P :roll:
Anonymous - 17-02-2010, 21:26

londolut napisał/a:
Browar, a chcesz w łeb?! Odezwać się nie łaska?

Lutek wybacz ale nie mialbym na to czasu totalnie , jeszcze nie raz nie martw sie ;p

Anonymous - 17-02-2010, 22:02

Do krowy bylem dzis zmuszony kupic sprzeglo i juz 1k nie mój.Zupelnie mi sie tym autem nie jezdzie zero frajdy z jazdy na tym sprzegle.
Next stage to zawias juz mam narobione na nim prawie 250 tys i niekiedy prowadznie staje sie dziwne.Musze jechac na "trzepaczke".
Amorki mam upatrzone beda to bilsteiny b8 -40 mm fabrycznie na seryjnych springach ponoć to ma byc rodzinny pocisk :)
No i teraz mi sie kontrolka jeszcze od hamulców tylnich zaświecila wiec klocki ida w ruch.Ciekaw jestem co z tarczami.
ehh same wydatki no ale co zrobic :P sie jezdzi sie płaci

londolut - 17-02-2010, 22:25

A jak z junkersem oprócz zaliczonej padaki kompa?
Anonymous - 18-02-2010, 00:05

git majonez - pelny bak 57 litrów 300 km w zimie.To tak jak bym zalewal mojego bylego gieta palacego 10 -12 litrow z moja noga ;p oczywiscie PB
Anonymous - 04-03-2010, 11:21

Z nowosci - urwal mi sie pasek wieloklinowy napędzajacy alternator ,pompe ,wody ,wspomaganie czyli totalnie mi wsio padlo.Okazalo sie ze sprezarka od klimy woła o pomste do nieba hehe /łożysko,sprzęgło i cewka/ troche potrzepalo po kielni ale cóż - smiga jak złoto znowu :)
pawela - 04-03-2010, 16:33

widzisz - krowa zamiast dawać Ci mleko (radość z użytkowania) to tylko przykre placki zostawia (psuje się) :P
Anonymous - 04-03-2010, 16:42

Radosc daje kazdego dnia nawet bez ladownia wspomagania i chlodzenia ;p wystarczy pedal gazu i połykasz asfalt ;p Tobie tez colciuszek rozruszniczka niedawno potrzebowal a bez niego to juz jazdy nie ma ;p
rosomak1983 - 04-03-2010, 19:10

Browar napisał/a:
Tobie tez colciuszek rozruszniczka niedawno potrzebowal a bez niego to juz jazdy nie ma ;p

ale chyba nie był to wydatek który
Browar napisał/a:
troche potrzepalo po kielni