Forum Dla Pań - skuteczna dieta
gulgulq - 08-02-2010, 10:29
sieegurd napisał/a: |
A smalczyk przetapiany własnoręcznie, czy kupny? Bo ja od 2 tygodni zajadam się smalczykiem ze skrawkami, który zrobił mój ojciec i mi podesłał Trochę soli i ogóreczek do tego kiszony, bądź konserwowy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... jami |
oczywiście ze samemu robiony
cns80 - 08-02-2010, 11:03
Jassmina napisał/a: | Dietka dla pań pracujących za biureczkiem: | Dobrze że napisałaś "dla pań".
Nie muszę się stresować
Manuela - 08-02-2010, 11:10
cns80 napisał/a: | Dobrze że napisałaś "dla pań" |
Bo widzisz, cns, choć forum jest dla Pań, to czasem mam wrażenie że Panów jest tu więcej, stad Jass postanowiła określić dokładnie grupę docelową
Jassmina - 08-02-2010, 11:27
Dla Cns'a musiałam znaleźć coś specjalnego
Wyłaź spod biurka i pędź po szparagi!
http://www.fit.pl/dietety...,540,0,0,0.html
Cezar - 08-02-2010, 13:02
cns80 napisał/a: | Morfi napisał/a:
Ja sobie kupiłem pas neopremowy i zobaczymy na wiosne.
Też mi to polecają. Zobaczymy, może się skuszę żeby efekt wspomóc |
Jak polecaja, to kupuj i zacznij uzywac - efekt gwarantowany
Taki pas pomogl mi zrzucic pare cm w talii.
stary alfer - 08-02-2010, 15:09
Cezar napisał/a: | Jak polecaja, to kupuj i zacznij uzywac - efekt gwarantowany
Taki pas pomogl mi zrzucic pare cm w talii. |
Kupiłem przed 10 min. za Waszą namową
Jak nie pomoże to Cezar wisisz browara
pamar - 08-02-2010, 15:26
Nadejszła wiekopomna chfiła.... że musiałem tu wejść, khm a gdzie przepisy?
Cezar - 08-02-2010, 15:40
stary alfer napisał/a: | Jak nie pomoże to Cezar wisisz browara |
Ja to i o cala krate moge sie zalozyc, ze beda efekty. Tyle tylko, ze nie od samego noszenia, a od intesywnego cwiczenia
Przyjedz do mnie na trening, po 45min z tego paska bedziesz mogl wode wyciskac
Morfi - 08-02-2010, 16:12
Cezar, Masz rowerek lub stepter ???
Dziś idziemy z Blondi na basen ostatni bylismy razem ... z 2 lata temu. Planujemy co tydzień chodzić
P.S Smalczyk z cebulka i magii Mniam Mniam.
stary alfer - 08-02-2010, 17:25
Cezar napisał/a: | Przyjedz do mnie na trening, po 45min z tego paska bedziesz mogl wode wyciskac |
Jest, a za chwilę będzie z paskiem 3x w tygodniu koszykówka po 1,5 godz. Zobaczymy jak w tym się biega
Cezar napisał/a: | a to i o cala krate moge sie zalozyc, ze beda efekty. |
A na kratę będąc w Olsztynie oczywiście się piszę
Cezar - 08-02-2010, 21:07
Morfi napisał/a: | Cezar, Masz rowerek lub stepter ??? |
Urozmaicony trening bokserski, potem po sparingu trening na silowni
stary alfer napisał/a: | 3x w tygodniu koszykówka po 1,5 godz. |
Bedzie ok.
stary alfer napisał/a: | A na kratę będąc w Olsztynie oczywiście się piszę |
cns80 - 09-02-2010, 09:16
Jakbym sobie ilości pomnożył razy 4-5 i odjął to czego nie lubię to całkiem całkiem
Cezar napisał/a: | Jak polecaja, to kupuj i zacznij uzywac - efekt gwarantowany | Namówiłeś mnie Z następnej wypłaty zrobię zakup.
W sobotę byłem z żoną i teściami w restauracji i nażarłem się jak świnia. Wchłonąłem półmisek warzyw i wędlin, a do tego około 500g grillowanego mięsa i ziemnaki Wszystko zalałem winem, sokiem pomarańczowym i wodą oraz pewnym mocniejszym włoskim trunkiem w ilościach grubo ponad normę. W sobotę "poprawiłem" sobie wagę wchłaniając pieczywo czosnkowe z serem i pepperoni oraz dużą pizzę SuperSupreme i dolałem dzbanek piwa. Po takiej "kuracji" moja waga znów skoczyła na 92,5 kg, ale myślę że do końca tygodnia uda mi się zejść o jakieś 1,5 do 2,0 kg.
Temat ma już 10 stron, a jakoś nikt się nie chwali ile schudł ?
Manuela - 09-02-2010, 09:21
cns80 napisał/a: | Temat ma już 10 stron, a jakoś nikt się nie chwali ile schudł ? |
na wiosnę schudłam 9 kg w niecałe 3 miesiące na diecie 1000 kcal. (z 81 na 72 kg)
Ponieważ mamy srogą zimę, nadrzuciłam 3,5 W sumie jestem ciągle parę kilo do przodu, mimo że apatyt, niestety dopisuje... Od wiosny znów sobie zarzucę mały reżim i powinno być ok. Docelowo chciałabym ważyć 67 kg.
Jassmina - 09-02-2010, 09:36
Odchudzam się miesiąc, schudłam ponad 3 kg.
Jeszcze 5 kilo chcę zgubić.
Moim celem jest 55 kg żywej w miarę wagi
Najgorsze jest to, że jestem uzależniona od chipsów. Uwielbiam, KOCHAM chipsy!!!!
A teraz, w czasie diety musiałam odstawić...i tylko w piątek taką malutką, maleńką, malusieńką paczulkę sobie kupuję na pocieszenie
Wyczytałam, że można sobie w ramach oszukania chipsowej potrzeby zrobić takie z selera.
Ło matko! Nawet koza sąsiada jeść tego nie chciała
harpagan - 09-02-2010, 09:38
Cytat: | Temat ma już 10 stron, a jakoś nikt się nie chwali ile schudł ? |
2x chory w przeciagu miesiaca .... 4.5 kg mniej.
Znow bede pol roku odrabial
|
|
|