To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - EA5A z warmii

Rafal_Szczecin - 04-12-2010, 13:48

nie rob krzywdy galantowi !
pomaluj cale auto jednym kolorem i tyle !

bieniak - 04-12-2010, 15:00

dlatego słucham propozycji.nie chce żadnych pasów na bokach czy coś w tym, stylu ani przez środek auta.raczej o coś takiego mi chodzi

Hugo - 04-12-2010, 15:53

bieniak napisał/a:
raczej o coś takiego mi
Nie no bez komentarza :?
bieniak - 04-12-2010, 16:06

ja sie tylko pytam:):)hehe:)nie no maluje cały na jeden kolor.czarny bedzie tylko grill i siatki w zderzakach:)no chyba ze w kolorze bedzie lepiej wygladal:)kolor bedzie i tak ciemniejszy niebieski:)
aaaa i jeszcze jedno tylko nie myślcie że na nim ma być coś białego to tak na szybko zdj przerobione....chodzi mi ooo całośc niebieską a czarne progi część zderzaka przedniego i tylniego i maskę:) to takie sprostowanie:)

Psikus - 04-12-2010, 20:38

bieniak, maluj go całego na kolor, grilla też, dawaj jakąś konkretną dużą felgę i będzie pięknie
Wszyc - 04-12-2010, 22:13

ta całego na jeden kolor i do tego jeszcze czarny i niech wygląda jak tuzin innych galantów :?
SiM - 04-12-2010, 22:27

z czarnymi dokładkami będzie zajeżdżało trochę golfem (bez urazy bo lubię te auta)
esencją tuningu jest dobra gleba i jeszcze lepsze koło a do tego jak będzie ładny lakier (nawet w jednym kolorze) to w ogóle będzie bajka. Czasem mniej znaczy lepiej zwłaszcza w tego typu aucie. Resztę robi się detalami.

bieniak - 05-12-2010, 02:21

właśnie nie ma być taki jak reszta galantów ma być inny...felgi są 17 na razie na lato,właśnie czarna maska itp jest po to aby coś zmienić aby nieco się wyróżniał ale jak piszecie że to wiocha to luz:)ogólnie czeka na niego sporo nowych elementów:)chciałem żeby był inny..
mnie nie interesuje german style nisko i szeroko....nisko i owszem ale w miarę samochód ma służyć na codzień -30 w zupełności wystarczy nie chcę zgubić zderzaka i martwić się czy wiadę na firmę...na 100% będą białe aluety i to biała perła:) z jakim napisem się okaże ale ma być coś innego niż resztra

Psikus - 05-12-2010, 10:21

No to jak już ma być coś czarnego to te progi i dół zderzaka ujdą w tłoku, z ta różnica że przy ciemnym niebieskim kolorze to zginie. No i do czarnego dołu to i czarne felgi by pasowały ale wtedy to się już całkiem zleje. Moim skromnym zdaniem całe granatowe auto na białej feldze będzie ok.
bieniak - 05-12-2010, 11:07

no właśnie chodzi mi tylko o te doły bo widziałem że w nowych autkach fajnie to wygląda.kolor
prawie taki tylko tu jest więcej perły a ja mam wymieszanego xyralika z grubszym ziarnem ale barwa ta sama.z większą głębią bo praktycznie od czarnego do takiego niebieskiego jak widać.

robertdg - 05-12-2010, 11:13

bieniak, ja zaproponuje, abyć całe auto jednolicie pomalował na błekitny kolor, następnie po malowaniu, jeżeli Cię nie zadowoli, zaczął robić próbki folią, w sensie jak to będzie wyglądać, różnobarwną folie zawsze można odkleić, a jak pomalujesz i będzie wyglądać paskudnie, to trzeba malować raz jeszcze.
Wszyc - 05-12-2010, 11:35

bieniak napisał/a:
właśnie nie ma być taki jak reszta galantów ma być inny...
bieniak napisał/a:
chciałem żeby był inny..
mnie nie interesuje german style nisko i szeroko....

Dokładnie to JDMowa zabaweczka a nie luksusowy niemiecki krążownik :P
Ja popieram każde wybryki lakiernicze o ile są zrobione gustownie :P ja do swojego granatowego chcę białe felgi i biało czerwony pasek wzdłuż drzwi :P

Dużo fajnych pomysłów jest :P mi się takie koncepcje podobają :P
http://i203.photobucket.c.../viewimage1.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.n...8_7323967_n.jpg
http://img.photobucket.co...Shoot/modrl.jpg
http://img.photobucket.co...Shoot/modrl.jpg

bieniak - 05-12-2010, 13:05

lakiery już czekają. także kolor podstawowy juz zostaje te shadow blue czy jakoś tak.no biała felga w perełce:)i tak zostanie.Faktycznie czarne dodatki mogą lipnie wygladać tak jak by były niemalowane
pawliku - 05-12-2010, 15:53

bieniak, jeżeli to wszystko bedzie wyglądało tak jak na zdjęciu co wkleiłeś czyli taki niebieski i te czarne akcenty to jak dla mnie to wygląda ekstra :) ale jak już bedziesz leciał z czarnym o zrób tak jak to jest na tym zdjęciu z białym galem co wszyc wkleił czyli czarny dach, klapa tylna i maska to dopiero bedzie git :) bynajmniej nie bedziesz miał takiego samego gala co wszyscy :)
bieniak - 05-12-2010, 22:52

no czarna maska jak najbardziej te dodatki też ale czy dach i klapa to już nie będzie przesada???