Mazowieckie - A może urozmaicić miejsca spotów warszawskich?
koszmarek - 17-03-2010, 20:24
eddi1977, nie wiem czy ktoś z pracy dojechałby na 18 czy 19 nad zegrze żeby na drugi dzień pójść do pracy. Jest ktoś taki? bo tak to można, ale
Misiek napisał/a: | Jak gdzieś poza granice miasta to wg mnie w weekend |
eddi1977 - 17-03-2010, 20:58
Zegrze to tylko przykład,poza tym to jednak trochę daleko,chodziło mi żeby sięgnąć trochę dalej w poszukiwaniu alternatywnych miejscówek skoro w mieście ciężko bo byli wcześniej tacy którzy szukali.
Dodam jeszcze że zdaję sobie sprawę że obecna sytuacja z miejscówkami został wypracowana przez doświadczenia i kompromisy więc nie uważam się za "odkrywcę ameryki".
Owczar - 17-03-2010, 23:43
Widzę, że propozycji jest sporo, ale według mnie to w tym momencie mało realne. Żeby robić coś innego trzeba mieć jakiś zgrany skład... a w tym momencie na każdym spocie jest inna ekipa i tylko kilka stałych bywalców.
Zacznijmy przyjeżdżać regularnie, a coś się wymyśli.
Ja mogę zaproponować kręgle w OSIR SASKA. Tor kosztuje 50zł za godzinę. Robimy listę osób które na 100% nie zawiodą i możemy się spotkać poza spotem.
Misiek napisał/a: | Jeśli chodzi o palenie opon, jeżdzenie na ręcznym na zakrętach ja jestem za pod jednym warunkiem.
Robi się to w miejscu w którym nie sprawi to zagrożenia dla innych ludzi. Np jakiś zamknięty dla otoczenia kawałek parkingu |
A ja jestem na nie...
koszmarek - 18-03-2010, 06:46
Owczar napisał/a: | OSIR SASKA. Tor kosztuje 50zł za godzinę |
była już propozcja i nie widzę powodu(przyjrzałam się parkingowi,można spróbować zagadać o zarezerwowanie kilku miejsc parkingowych) żeby nie można było pograć na spocie.
luki_84 - 19-03-2010, 06:50
Owczar napisał/a: |
Żeby robić coś innego trzeba mieć jakiś zgrany skład... a w tym momencie na każdym spocie jest inna ekipa i tylko kilka stałych bywalców.
Zacznijmy przyjeżdżać regularnie, a coś się wymyśli. |
To nie końca tak. Ja gdybym mógł byłbym co miesiąc, ale pracuje w systemie zmianowym i jak wypadnie mi II zmiana to niestety.
A propos stałej ekipy to uważam że nie powinniśmy się zamykać ( izolować ) od nowym spotowiczów ( sam jestem świeży ). Dla kogoś kto chce przyjechać pierwszy raz i się waha taki tekst jest bardzo zniechęcający
Maretzky85 - 19-03-2010, 07:35
luki_84, Owczarowi chodziło o to, że jak będzie jakiś stały skład to będzie można coś organizować. Żeby nie było przypadków organizowania czegoś dla ludzi, których po prostu nie będzie, bo nie przyjadą czy coś.
Jassmina - 19-03-2010, 08:44
10 stron tematu i żadnych konkretów...
Czyli, że gdzie się spotykamy 12-go kwietnia?
Manuela - 19-03-2010, 09:06
Jak to gdzie, w GM póki co
Co do Saskiej, to dla mnie bomba bo blisko i tory ok, ale z parkowaniem jest tam padaka. Cienkim się musiałam nakombinować.
Owczar - 19-03-2010, 10:41
luki_84, ja się na nikogo nie zamykam Ale jak na spot przyjeżdzają ludzie na chwile lub pierwszy raz, to bardzo wątpie aby z nami pograli w kręgle Jednak do takich zabaw trzeba się troszkę znać, dlatego padła propozycja żeby zrobić to poza spotem...
DJwiewiórka - 19-03-2010, 11:46
edit by DJ wiewiórka:
traktując poważnie prośbę z poniższego postu usunęłam swoje wodolejstwo
cns80 - 19-03-2010, 14:35
KONIEC WODOLEJSTWA !
Od tego momentu proszę o propozycje miejsca na najbliższy spot. Z tego offtopu powyżej nie chce mi wyławiać miejsc więc jeśli jakieś padło proszę je powtórzyć. Dyskusję o spotkaniach poza spotem proszę przenieść do tematu "Alternatywne spontan spoty" lub do tematu "ZIMA SPOTY". Od teraz proszę tylko propozycje na spota. Można opisywać i można podyskutować, ale bez zbytniego rozmywania tematu. Każde odstępstwo będzie lądowało w śmietniku, a z czasem autorzy dostana nagrody
koszmarek - 19-03-2010, 18:57
cns, obiecujesz mi i nic z tą nagrodą
a na temat to moją propozycją na ciepłe dni to albo to gdzie było ostatnio w lato czyli nad wisłą albo alternatywa, karty w M1 bądź kręgle GDZIEŚ. Nie jako spontan a jako dobra zabawa na spocie.
ApAcHoS - 19-03-2010, 20:04
koszmarek napisał/a: | eddi1977, nie wiem czy ktoś z pracy dojechałby na 18 czy 19 nad zegrze żeby na drugi dzień pójść do pracy. Jest ktoś taki? bo tak to można, ale
|
ja w tyg. nad zegrze dojadę na 16 a co do zegrza to jestem chętny jak się zrobi ciepło na jakiś grilik nad wodą
Piwor - 21-03-2010, 09:57
A może w kwietniu już koło desek?
macieekg - 21-03-2010, 12:06
Piwor napisał/a: | A może w kwietniu już koło desek? | Też właśnie chciałem to zaproponować, robi się ciepło można by się już z powrotem pod most przenieść
|
|
|