Wielkopolskie - Polecane i nie polecane warsztaty w Wielkopolsce
Kaucz - 14-02-2010, 22:14
Potrzebuję jakieś miejsce w Poznaniu, tudzież w najbliższej okolicy, gdzie mógłbym zrobić przegląd instalacji gazowej. Na razie wyczytałem, gdzie NIE jechać . W takim razie gdzie pojechać, aby fachowo mi to przejrzeli ?
Anonymous - 15-02-2010, 14:17
Wiry ul Komornicka 127 tel 618106431
Swarzedz ul Kornicka 18 tel 616511335
zuku3210 - 16-02-2010, 00:22
Noritsu napisał/a: | Fakt, że do Kosiora mam ponad 200 km to i tak wole zawieźć jemu auto niż każdemu innemu mechanikowi z mojej okolicy !!! | trafiłem na temat i nie mogłem pozostać obojętny, jakiś czas temu nie znając mechaników w Zielonej też zdecydowałem pojechać do Kosiora którego poznałem na spocie na robotę rozrządu i hamulców, co mogę powiedzieć, kolega dobrał markowe części i wszystko sprawnie wymienił, misiek chodzi do dziś dzień jak szwajcarski zegarek
czapelka - 25-02-2010, 16:57
Potwierdzam na gnieznienskiej kosior zrobil wszystko co trzbea było:) Zna się na rzeczy, w razie co dzwoni i sie dowiaduje co robimy:) Polecam, polecam i jeszcze raz polceam!!!
Anonymous - 01-03-2010, 23:51
Noritsu napisał/a: | potwierdzam pozytywne opinie o mechaniku z Gnieznieskiej 13/15. | rowniez podpisuje sie pod wszystkimi pozytywnymi opiniami jak widac nie tylko z WLKP
Noritsu napisał/a: | czasami naprawa trwa delikatnie dłużej | a czasem krocej , ja po ok 4 godzinach mialem telefon ze rozrzad juz poskladany i mam przyjechac odebrac Galancika ( mialo to trwac do wieczora...
Noritsu napisał/a: | ale dobry fachowiec zawsze potrzebuje czasu | co prawda to prawda
zuku3210 napisał/a: | misiek chodzi... jak szwajcarski zegarek | moj rowniez
czapelka napisał/a: | Polecam, polecam i jeszcze raz polceam!!! | .
spown - 10-03-2010, 22:07
Pytanie:
ktoś zakładał ostatnio gdzieś w Pzn, albo okolicach STAGA 300+ i jest zadowolony z wykonanej usługi?
Kaucz - 11-03-2010, 19:08
Kosiorowi trzeba przyznać, że jest cierpliwy. Z mój Gal okazał się kłopotliwy i trochę musiał postać, ale zrobione co trzeba . No i wiem co jest dalej jeszcze do zrobienia.
spown - 12-03-2010, 10:14
Wiecie coś na temat tego człowieka?
http://www.autogaz-swarzedz.pl
Widać na stronie, że ogarnia niezłe fury i ma dobre opinie na jakichś forach LPG, a przy tym nie zabił mnie ceną
Anonymous - 13-03-2010, 16:38
od kumpli ze Swaja slyszalem kiedys ze dobrze robi instalacje
Kaucz - 13-03-2010, 16:48
Tak przejrzałem galerię i może się czepiam, ale czasem nie jest tak, że nie można instalować zbiornika w przedniej części pojazdu ?
Anonymous - 14-03-2010, 13:24
!!!!!UWAGA, UWAGA ,UWAGA !!!!!!!
Dziękuje wszystkim za pozytywne opinie o mojej pracy i jakimś małym wkładzie dla społeczności Mitsumaniaków, chce tylko poinformować i nie chce by myślano ze to reklama od 15 marca WARSZTAT Z ul GNIEŹNIEŃSKIEJ ZOSTAJE PRZENIESIONY DO KAŹMIERZA za Tarnowo Podgórnym Wiem że to kawałek drogi od Poznania ale postanowiłem robić sam, wszyscy którzy będą chcieli przyjeżdżać na naprawy bardzo dziękuje oczywiście jeśli auto będzie musiało zostać dłużej na warsztacie, na czas naprawy daje samochód zastępczy.Za najbliższe kilka dni podam dokładny adres.
KAŹMIERZ ul JANA PAWŁA II nr 9 w podwórku
goliat - 17-03-2010, 09:47
Witam
W zwiazku z kiepsim odpalaniem mojej Cari 1,9TD szukam dobrego i taniego pompiarza w Poznaniu lub najblizszych okolichach ( Przeżmierowo ) . Chodzi o ustawienie pompy i sprawdzenie wtryskow
Pozdrawiam
jurekschroda - 26-03-2010, 22:56
Po pierwszej wizycie u kolegi Kosior1975 ( Sebastian) mogę szczerze polecić tego mechanika wszystkim Mitsumaniakom. Nareszcie trafiłem na fachowca-pasjonata. Tego się zresztą spodziewałem po przeczytaniu na forum kilkunastu opinii na jego temat.
(Warsztat w Kaźmierzu - kiedyś na Gnieźnieńskiej w Poznaniu)
Co mi się spodobało;
- jakość pracy - mój miś chodzi teraz jak zegarek
- rzetelna ocena aktualnego stanu technicznego i wycena planowanych prac
- w razie czegoś nieprzewidywanego zawsze jest telefon z informacją i pytaniem co robimy
- bezpłatny samochód zastępczy ( takie rzeczy tylko w ASO i to nie zawsze !!!)
- zaangażowanie - np. mycie silnika w celu zlokalizowania wycieku oleju, chociaż o to nawet nie prosiłem
- wiem co w najbliższych miesiącach powinienem zrobić, by zachować miśka w pełni zdrowia
No i to poczucie, że oddaję moje kochane auto we właściwe ręce - bezcenne
BYŁEM, WIDZIAŁEM, POLECAM !
Anonymous - 11-04-2010, 12:16
Ja również ostatnio po raz pierwszy oddałem autko pod opiekę Sebastiana (Kasior1975) i szczerze mogę polecić!
Anonymous - 18-04-2010, 02:03
...
|
|
|