Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
sruba - 16-12-2006, 13:04
jak ten Czarnecki zostanie waszym prezesem
to zrywamy zgode
Marcin-Krak - 16-12-2006, 13:45
Nie wiem na co liczą chcąc zatrudnić tego kolesia ?? Że co więcej kasy dostaną z państwa czy co ?? Innej motywacji nie widzę niż liczenie na jakieś kolesiostwo i mieszanie się w jakiś układ.
McDoune - 16-12-2006, 13:58
Marcin-Krak napisał/a: | (...) stanę się kibicem Legii |
bardzo dobry pomysł
Marcin-Krak - 16-12-2006, 13:59
McDoune napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
(...) stanę się kibicem Legii
bardzo dobry pomysł |
Tylko niech zacznie grać trochę lepiej
McDoune - 16-12-2006, 14:03
jaki wymagający nagle się zrobił
cóż może zacznie, może nie zacznie, myslę (choć może niezbyt obiektywnie), że oranżerie jednak wygra (zwłaszcza jak GKS BOT sprzeda Matusiaka), a później będzie tak jak zwykle, ostatni mecz oawans do Ligii Mistrzów przegrają, w pucharze UEFA mistrzunią nie będzie się chciało już grać i będzie jak zawsze...
Marcin-Krak - 16-12-2006, 14:09
McDoune, - a tak przy okazji który zawodnik Legiiiii wg Ciebie jest najwartościowszy i od którego wiele w druzynie zależy - jest takim motorem napędowym ??
McDoune - 16-12-2006, 14:19
Marcin-Krak napisał/a: | McDoune, - a tak przy okazji który zawodnik Legiiiii wg Ciebie jest najwartościowszy i od którego wiele w druzynie zależy - jest takim motorem napędowym ?? |
yyyyyyyyyy ehhhhhhhhhhh, drużyna to kolektyw i w ogóle....
a tak serio, myślę że Radovic wnosi bardzo dużo do tej drużyny. wiele także zależy od dyspozycji Choto, jeśli gra dobry mecz to duża szana że nie stracą bramki (Fabian według mnie jest lepszym bramkarzem niż Mucha, ale i ten drugi potrafi czasem coś wyłapać). Czekam też na takie mecze w Legii jak w kadrze Bronowickiego (ale z tego co się mówi to mogę się nie doczekać, bo Lens na niego poluje).
Chyba niestety łatwiej wymienić mi będzie zawodników którzy według mnie absoltnie nie nadają się do tej drużyny. jest to nasz znakomity kapitan Surma łukasz (Krakowiak nawiasem mówiąc ) który nie ma ani umiejetności ani charakteru żeby pełnić tą zaszczytną funkcje. Po za tym jest już w takim wieku że raczej nagle nie zacznie grać dobrze w piłkę. A no i oczywiście mój kandydat numer 1, Włodeczek. Ktoś chyba czuwa nad resztą zespołów OE karząc nas takim zawodnikiem
Marcin-Krak - 16-12-2006, 14:24
A ja już liczyłem że ślepo zapatrzony w kapitana napiszesz że Surma
Ale powiedzmy sobie szczerze gdyby był dobry nie pozbyliby się go tak łatwo z Krakowa a w reprezentacji grałby on a nie Sobolewski
Anonymous - 16-12-2006, 14:24
Legia ma Wlodarczyka , a w Wisla ma Kryszalowicza -
ktory z nich to mniejsze zlo ?
Marcin-Krak - 16-12-2006, 14:29
Meteo, - chodzi Ci teraz czy wogóle
bo jakby nie patrzyć to Kryszał co nieco ugrał - tylko nie w Wiśle.
McDoune - 16-12-2006, 14:29
Kryształ bo
po pierwsze jest Wiśle
i po drugie chyba mniej czasu traci na boisku
Wy jeszcze teraz macie Stanko A pamiętam jego czasy w Legi (Kumpel stwierdził że jak urodzi mu się syn to będzie miał na imie Stanko a jak córka to Svitlica ) gdy był na prawdę bohaterem. Szkoda gościa, ale cóż poleciał na kasę
Co do Surmy to pewnie trochę racji macie... nie zmienia to jednak faktu że jest cienki ja d**a węża
Anonymous - 16-12-2006, 14:31
Marcin-Krak napisał/a: | Meteo, - chodzi Ci teraz czy wogóle
bo jakby nie patrzyć to Kryszał co nieco ugrał - tylko nie w Wiśle. |
teraz bo kiedys wiadomo Kryszal gral bardzo dobrze ...
Anonymous - 16-12-2006, 15:06
Kukułeczka kuka Dragomir Okuka
Stanko chyba za nim poleci ---pytanie tylko gdzie?
Izolator Boguchwała to drużyna jest wspaniała
harpagan - 16-12-2006, 15:39
Meteo napisał/a: | Legia ma Wlodarczyka , a w Wisla ma Kryszalowicza -
|
Tylko Wisla to ma jeszcze innych napastnikow a Kryszal na zmiany nie jest taki najgorszy
Jak ma sile pobiegac 15 min to czasem potrafi zamieszac
Za to w Legii nedza to gra bo tak naprawde nie ma nikogo innego
Z calym szacunkiem do Gottwalda czy Janczyka ale moim zdaniem to jeszcze troche wody w wisle uplynie zanim oni beda 100% napastnikami
McDoune - 16-12-2006, 17:03
harpagan napisał/a: | Meteo napisał/a: | Legia ma Wlodarczyka , a w Wisla ma Kryszalowicza -
|
Tylko Wisla to ma jeszcze innych napastnikow a Kryszal na zmiany nie jest taki najgorszy
Jak ma sile pobiegac 15 min to czasem potrafi zamieszac
Za to w Legii nedza to gra bo tak naprawde nie ma nikogo innego
Z calym szacunkiem do Gottwalda czy Janczyka ale moim zdaniem to jeszcze troche wody w wisle uplynie zanim oni beda 100% napastnikami |
Gottwalda się pozbyli
a Nędza to jakaś zmora jest
|
|
|