Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia
Chooper - 31-08-2010, 11:32
Matejko napisał/a: | za rok, bede starszy, moze zmadrzeje, |
Gene - 31-08-2010, 12:03
Chciałbym w imieniu uczestników wyjazdu P.O.C. Polska serdecznie podziękować za zaproszenie na zlot Mitsumaniaków w Wilkasach. Zorganizowane przez Was coroczne, ogólnopolskie spotkanie wielbicieli marki spod znaku trzech diamentów było udaną imprezą. Szkoda jednak, ze na Mazury przybyło tak mało samochodów terenowych. Przecież i te auta od lat budują pozycje Mitsubishi na świecie. Sobotnie odwiedziny były dla nas miłym przeżyciem i kolejnym doświadczeniem. Mogłem osobiście spotkać starych znajomych. Obejrzeć wspaniałe samochody i przez chwile poczuć klimat tego pięknego regionu.
http://img85.imageshack.us/img85/7322/mvi3646.mp4
cns80 - 31-08-2010, 12:15
igi napisał/a: | Przepraszam również drużynę która przegrała w meczu który "sędziowałem". Pomyliłem koperty i to wyście powinni wygrać . Mam nadzieje że za rok już takich pomyłek nie będzie | Za rok w kopercie będą kompromitujące zdjęcia z tegorocznego zlotu Wygramy szantażem
Mateusz, daj spokój Jacek prosił żeby skończyć temat to nie cofajmy się do prehistorii Po ilości i treści wpisów chyba zauważyliście że wasze zachowanie jednak komuś przeszkadzało i zamiast się bronić czy atakować to wymyślcie co zrobić w przyszłym roku żebyście mogli się dobrze bawić, a jednocześnie nie przeszkadzać bawić się innym
Było minęło. Teraz trzeba wyciągnąć wnioski.
Osobiście Ci flaszkę przyniosę jak mi się dasz wyspać na następnym zlocie i nie rozdepczesz nikogo:)
Aga - 31-08-2010, 12:16
Matejko napisał/a: |
głównie Tobie przeszkadzaliśmy |
fakt
przecież tylko ja tu się wypowiedziałam na Wasz temat
daj już spokój bo się coraz bardziej pogrążasz...
koniec tematu grupy basenowej
Rafal_Szczecin - 31-08-2010, 12:44
Jacku , nie wiem czy pamietasz, ale Ty rowniez nie byles swiety ...
byles w podobnym stanie do nas , tak wiec moze i mylisz zdarzenia ...
Jackie - 31-08-2010, 12:54
Rafal_Szczecin napisał/a: | Jacku , nie wiem czy pamietasz, ale Ty rowniez nie byles swiety ... |
Dzień wcześniej.
Rafal_Szczecin napisał/a: | byles w podobnym stanie do nas , tak wiec moze i mylisz zdarzenia ... |
Nie. Nie byłem. Mówimy o części oficjalnej zlotu, tam byłem trzeźwy a Wy nie. Potem bawiliśmy się razem.
EOT proszę.
Pozdrawiam
igi - 31-08-2010, 12:54
Rafciu mordko Ty moja daj już spokój
akbi - 31-08-2010, 12:55
Rafał, Mateusz, Patryk, Agnieszka i pozostali... proszę po raz ostatni - KONIEC TEGO TEMATU, chcecie grzebać się w błocie dalej to róbcie to na PW/GG, tu już wystarczy.
Dalsze powracanie do tego wątku będzie skutkowało RB /bez względu na ton wypowiedzi i przyjętą stronę/
Aga - 31-08-2010, 13:04
akbi napisał/a: | Rafał, Mateusz, Patryk, Agnieszka i pozostali... proszę po raz ostatni - KONIEC |
na koleżankę zawsze możesz liczyć
i to bez straszenia RB - wiesz co o tym myślę...
Matejko - 31-08-2010, 13:53
ehhh włożyć kij w mrowisko
Aga napisał/a: | fakt
przecież tylko ja tu się wypowiedziałam na Wasz temat
daj już spokój bo się coraz bardziej pogrążasz...
koniec tematu grupy basenowej |
ehhh ten Twój podpis
no ok w przyszlym roku obiecuje, nie bede juz zachowywal sie tak glosno ...
...ciszej tez pewnie nie
cns80 napisał/a: | Mateusz, daj spokój
Osobiście Ci flaszkę przyniosę jak mi się dasz wyspać na następnym zlocie i nie rozdepczesz nikogo:) |
mam lepszy sposób - bawisz sie z nami i spisz wtedy co my
daje spokój, i trzymam za słowo, w sumie zatyczki do uszu tanie są wiec zainwestuje w komplet dla Was
Olek - 31-08-2010, 14:02
Juiceman napisał/a: | Ktoś mi powie w którym domku zostawiłem garnek z parówkami z grilla które rozdawałem ? : ) |
ale jak pytaliśmy gdzie zniknęła druga paczka kiełbasy, którą w Twoim domku w piątek zostawiliśmy, to twierdziłeś, że musi być na miejscu
a teraz wszystko jasne co się z nią stało chleb jeden też wyprowadziłeś
kasiaa - 31-08-2010, 14:03
Razem z Zigim, chcemy bardzo podziękować, wszystkim, z którymi mieliśmy możliwość pogadać na zlocie oraz tym, którzy odwiedzili nas w domku 34
Dziękuję grupie mazowieckiej, za super spędzony czas w Waszym Towarzystwie, jak zwykle sporo się uśmiałam, "poawanturowałam" z sąsiadami, i zostałam dopuszczona do rzutu dojazdówką
Dziękuję też Tedy-emu + żona, za "nowe doznania smakowe".
sieegurd - 31-08-2010, 14:14
kasiaa napisał/a: | Dziękuję też Tedy-emu + żona, za "nowe doznania smakowe". |
Ojojojoj To musiało być naprawdę ciekawie
kasiaa - 31-08-2010, 14:29
jak się okazało - Browar Olsztyński, produkuje ciemne piwo, które baaarrrrrdzo mi zasmakowało
sieegurd - 31-08-2010, 14:56
kasiaa napisał/a: | jak się okazało - Browar Olsztyński, produkuje ciemne piwo, które baaarrrrrdzo mi zasmakowało |
A już myślałem, że coś innego "smakowaliście" (joke )
|
|
|