To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Aga - 02-09-2010, 21:07

vendetta napisał/a:

A co do tematu, to nie lepiej najpierw wybrać lokalizację a potem organizatora? Tak chyba jest logiczniej, czy się mylę :D Na podstawie doświadczeń organizatorów (koszmarek mówiła) to ciężko dojeżdżać w drugi koniec Polski.

właśnie przyjęto, nie wiedzieć czemu, odwrotną kolejność :mrgreen:

akbi - 02-09-2010, 21:16

bo osrodkow w PL mozna znalesc kilka odpowiednich, a ilu znajdziemy organizatorow????? jednego?? moze dwoch.... wiec co nam po super osrodku w okolicach Lodzi, jak np jedyny chetny do zorganizowania Zlotu bedzie ze Szczecina lub ze Slaska??

Organizator zostanie wybrany rowniez na podstawie przedstawionego osrodka w ktorym to wlasnie "on" bedzie chcial zorganizowac Zlot. Samo "chce zorganizowac zlot" ale nie wiem gdzie, nie bedzie brane pod uwage.

koszmarek - 02-09-2010, 21:24

mam wrażenie, że historia się powtarza... :roll: Dużo roboty jest na bank, dużo potu, ale potem wielka satysfakcja więc czemu nikt nie chce zorganizować zlotu? :roll:
londolut - 02-09-2010, 21:54

Martyna tak jest co roku :) Temat o dupie Maryny zamiast konkretnych propozycji wszyscy się rozwodzą na temat terminu, kolejności wyboru (organizator/miejsce) albo tego, że po zlocie i tak będziesz wysłuchiwać zrzędzenia :D

Co roku ta sama lajera :P

koszmarek - 02-09-2010, 21:56

londolut napisał/a:
i tak będziesz wysłuchiwać zrzędzenia :D

czy ja wiem czy tego zrzędzenia było tak dużo? ;) Chyba że o następnym zlocie, o tak.
Weźmy się zbierzmy, bo kolejny raz tego nie zrobię ani ja z ekipą, ani wy, nie ? ;)

mabda - 02-09-2010, 21:57

skoro enanthate ma pomysl i oferuje sie jako organizator, to moze pozwolic mu na to? zyczyc powodzenia i zaoferowac pomoc?
chyba nie wszyscy to zauwazyli, ze chetny juz jest...

koszmarek - 02-09-2010, 22:02

mabda napisał/a:
enanthate ma pomysl i oferuje sie jako organizator, to moze pozwolic mu na to? zyczyc powodzenia i zaoferowac pomoc?

jak się określimy że miejsce jest akuratne(ktoś mówił, że za małe) to chętnie pomogę.. z Wami na rejestracji np ;)

londolut - 02-09-2010, 22:11

koszmarek napisał/a:
ani wy, nie ?
:twisted: :twisted: :twisted:
koszmarek - 02-09-2010, 22:13

londolut, przerażasz mnie :D
mabda - 02-09-2010, 22:16

koszmarek napisał/a:
chętnie pomogę.. z Wami na rejestracji np ;)

no no! rejestracja jest nasza!

padlo kilka propozycji osrodkow przeciez. mozna juz wybierac. nawet na slasku kilk jest wiec enanthate bedzie mial blisko :D proponuje, zeby dzialal jak ma ochote sie podjac takiej akcji. ma juz jakies doswidczenie w tego typu imprezach, a o ile sie ni myle, nie bylo innego chetnego :D

Aga - 03-09-2010, 09:43

mabda napisał/a:
skoro enanthate ma pomysl i oferuje sie jako organizator, to moze pozwolic mu na to? zyczyc powodzenia i zaoferowac pomoc?
chyba nie wszyscy to zauwazyli, ze chetny juz jest...

właśnie!
miałam tego nie pisać, ale skoro zaczęłaś...
owszem, historia się powtarza
chętny się znalazł, ale od razu podcięto mu skrzydła....
ech...
.......................................................................................

Madziu, jeśli enanthate będzie organizował zlot to będziesz miała dużo więcej pracy niż na tej symbolicznej rejestracji :mrgreen:
przygotuj się na to!

akbi - 03-09-2010, 09:54

Aga napisał/a:
chętny się znalazł, ale od razu podcięto mu skrzydła....

gdzie podcięto mu skrzydła??? Ja zauważyłem, że Hubert jedynie zwrócił uwagę, iż ośrodek zaproponowany przez Enanthate nie spełnia wymogów.

To raz ...dwa:
Organizator Zlotu nie może być JEDNOOSOBOWY - to musi być grupa co najmniej 3 osób, w tym, jedna z nich musi być "starym i funkcyjnym MItsumaniakiem" ...takim jakim był np Bartek w grupie Koszmarka, czy w zeszłym roku Londolut w grupie Os12, oraz aby te osoby z grupy Organizacyjnej (niekoniecznie wszystkie) wzięły wcześniej udział choćby w jednym Zlocie Mitsumaniaków.

Trzy - tak jak napisałem powyżej, Organizator (w domyślę grupa osób) musi przedstawić ośrodek (oczywiście, może być to ośrodek zaproponowany przez inne osoby) w którym podejmie się organizacji Zlotu.

Tylko Organizator spełniające powyższe warunki będzie brany pod uwagę.

Organizacji Zlotu przez m.in. Enanthate nikt jeszcze nie odrzuca, niemniej jednak na obecnym etapie brak w tej ofercie wielu konkretów, więc na chwilę obecną sprawa jest ciągle otwarta.

Aga - 03-09-2010, 10:14

no, wreszcie jakieś konkrety!!
wiadomo jakie wymagania musi spełniać organizator
od tego trzeba było zacząć

a pisałeś tylko o wymaganiach co do ośrodka...

mabda - 03-09-2010, 10:18

enanthate - zadzwon albo przejedz sie do osrodka, zobacz czy faktycznie da rade zrobic tam zlot. moze spojrzysz tez na te osrodki, ktore zostaly tutaj podane - moze ktorys bedzie lepszy.

co do grupy organizatorow - to sie rozumie samo przez sie. jedna osoba nie bedzie w stanie tego ogarnac i to normalne. ile bede w stanie to pomoge. i przypuszczam, ze wiekszosc ludzi ze slaska jest gotowa przylozyc reke do organizacji w mniejszym lub wiekszym stopniu. enanthate na bank nie zostanie sam z tym.
a czy znajdzie sie "stary i funkcyjny mm" to inna kwestia :D sie poszuka i oglosi casting :D

Aga - 03-09-2010, 10:19

jeszcze pytanie - jak stary ma być?
i jak funkcyjny?
:?

i właściwie po co?
czy Akbi uważa, że młodszy się z nim nie dogada......?
albo może znowu wracamy do jakiś zamkniętych górnych rewirów, do których Ci młodsi i "niezasłużeni" nie mają dostępu.....?