To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - mitsumaniaki.com

Anonymous - 16-10-2005, 15:06

nie
Hubeeert - 16-10-2005, 17:08

Fido :wink: a niech kupi potem narozrabia i będzie na mitsumaniaki :shock:
Efa! - 16-10-2005, 17:16

Tak, Hubeeert ma rację; przypomnijcie sobie, ile było brzydkich zarzutów w stosunku do MKP, gdy kilku wandali przyjechało w koszulkach Mitsubishi na imprezę tuningową. Wszyscy mysleli, że te łotry toczłonkowie klubu Mitsu. My chcemy tego uniknąć. No, przynajmniej zminimalizować ryzyko.
Anonymous - 16-10-2005, 17:48

BTW odpowiednie miejsce na ta dyskusje znajduje sie TUTAJ
igi - 17-10-2005, 07:45

borecki napisał/a:
kilka moich zarzutow:
1] srodkowy panel wyskaluj na 100% zeby tabela nie byla statyczna (przy 1024x768 zostaje puste miejsce po bokach) - wiem ze na gorze jest baner ale mozna go wycentrowac i dac na czarnym tle komorki
1a] jasnoczerwona ramka wokol strony musi zniknac ;)

1] Nie bardzo rozumiem ale wyjaśnimy sobie na gg
1a] Racja
borecki napisał/a:

2] zmien menu bo czarny nijak nie pasuje do tego (predzej rozwiazanie z sondy)

Mnie sie podoba ale moge dostosowac tylko prosba zeby zaproponować kolory bo jak pisałem trochę wcześniej nie rozrozniam ich zbyt wiele :oops:
borecki napisał/a:

3] Oficjalny Klub Mitsubishi - MITSUMANIAKI.COM oraz Ostatnia aktualizacja...- czarnym literom na ciemnoczerwonym tle mowimy kategoryczne NIE

FAKT :!:
borecki napisał/a:

4] w menu - przy pierwszej pozycji z kazdego dzialu linkiem jest cala komorka dalej natomiast tylko tekst (zerknalem na kod ale nic mi sie nie rzucilo w oczy dlaczego tak moze byc)

:roll:
borecki napisał/a:

5] elementy logowania bym wysrodkowal

Spróbuje

borecki napisał/a:

6] zlikwiduj te brzydkie linie pod boxami po obu stronach, naglowki oddzielaja dzialy wiec nie sa potrzebne linie

taaaaaaaaaa

borecki napisał/a:

7] poza tym pokombinowal bym cos z kolorystyka ale to dopiero po wyzej opisanych zmianach bedzie mozna wiecej powiedziec

patrz punkt 2

ogólnie co do kolorystyki to powiem tak. Nigdy nie będzie pasować wszystkim. Ta która jest mnie sie podoba. Oczywiscie jak bedziecie mieli jakies propozycje to je potestuje. Dzieki borek za opis. Kilka spraw zaraz poprawie.

I jeszcz jedno:

Na stronie po zalogowaniu widać członków :lol: :D Assistance. Aby uzyskac login prosze o PW albo maila. Lista jest podzielona na wojewodztwa i mozna ja sobie spokojnie wydrukować

Wkrotce nastepne rzeczy wam opiszę i mam nadzieje ze bedziecie czesciej :P tam zagladać.

Pozdrawiam

P.S. Efa! dzieki :roll: :twisted:

Anonymous - 17-10-2005, 13:30

z ta kolorystyka to nie chodzilo mi o jakies kategoryczne zmiany (z takich to tylko menu) a raczej kosmetyczne typu ciemne napisy na ciemnym tle itp.
igi napisał/a:
:roll:

i nie rob mi tu krowich oczu :twisted:

igi - 17-10-2005, 13:37

borecki napisał/a:
z ta kolorystyka to nie chodzilo mi o jakies kategoryczne zmiany (z takich to tylko menu) a raczej kosmetyczne typu ciemne napisy na ciemnym tle itp.

:roll: :mrgreen:

Powiedziałem ci na gg rób co chcesz. Jak będziesz miał jakieś propozycje to spróbujemy je umieścic na serwerze :roll:

:roll: co to są krowie oczy :roll: :mrgreen:

Firebee - 21-10-2005, 11:36

chciałem poinformować, że staliśmy się właśnie posiadaczami kolejnych 500MB powierzchni serwera :) (dotychczas pracowaliśmy na 80MB), więc razem to już 580MB:P

Pozdrawiam
Firuś

Efa! - 22-10-2005, 01:31

uojoj... a kto za to płaci, Firusiu?...
Firebee - 22-10-2005, 10:49

Społeczeństwo Efa, społeczeństwo!
Bawmy się dobrze:P Pozdrowionka od Igusia i Firusia:)
Pozdro
Firek

Efa! - 22-10-2005, 15:52

Jaaasne, Firek, tylko nie mów, że znowu z własnej kiesy wykładasz...

A w ogóle to wielka prośba: Patryk, skontaktuj się ze mną w miarę szybko, dobrze? Jest poważna kwestia do przedyskutowania, zdziwisz się.

igi - 23-10-2005, 18:29

Firek zapłacił z własnej kieszeni za serwer :? .

A naprawdę zapłaciliśmy po połowie. Nie jest to duża kwota więc spokojnie.

Ale tak na przyszłośc to trza wszystkim założycielom jakoś pomagać bo za wszystko płacą z własnej kieszeni!

Firebee - 23-10-2005, 18:45

Właśnie.. Iguś się dołożył i gra muzyka, więc cieszmy się:P
Pozdro
Firek

Karwoś - 24-10-2005, 08:40

To trzeba składki w życie wcielić jak to jest w wielu klubach - rocznie jakaś suma i już - to tylko pomysł, ale przecież nie bedziecie za wszystko płacić.
raddex - 25-10-2005, 21:42

tak macie racje, dlaczego tylko Firek i Igus maja w caly klub inwestowac, to gdzie jest skarbnik? ;)