To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)

Jogurt - 21-03-2011, 20:44

kuzi, ja tam wole przyłożyć i popatrzeć samemu bo z pitbu77 oglądaliśmy góry klap z kombi i vr4 i nie widać różnicy. a choćby była to nie widzę problemu żeby laminat pasował do kombi.
Rafal_Szczecin - 22-03-2011, 17:04

gasssssssssssssss :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
stary alfer - 22-03-2011, 17:07

Rafal_Szczecin napisał/a:
gasssssssssssssss

Wlew gazu oczywiście w zderzaku? Tak jak było ustalone?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 22-03-2011, 17:48

nie

wlew gazu bedzie w blotniku :D

stary alfer - 22-03-2011, 17:50

Rafal_Szczecin napisał/a:
wlew gazu bedzie w blotniku

A no tak, czyli druga opcja :D

Saqu - 22-03-2011, 19:50

a czemu nie pod klapką od PB? :P
Jogurt - 22-03-2011, 20:03

Saqu, bo musi być widać ze sie 3koła papieru wydało na furę. a jak!
Rafal_Szczecin - 22-03-2011, 21:27

i przyszla naklejka "4,8HEMI" - niech ludzie mysla, ze jakis bogacz jezdzi :D
Anonymous - 23-03-2011, 16:04

podtlenek LPG założony :D lata tak samo jak na PB, wlew oczywiście pod klapką :P ale bez dokręcanej przejściówki, jak się chce to można zmieścić cały bez kombinowania i szukania potem tej przejściówki przy tankowaniu, pierwsze tankowanie i gazu mieści się 62L. w weekend pierwsza trasa szczecin-poznań-łódź i z powrotem zobaczymy jak wyjdzie spalanko, no i akurat strzelę tysiączek do pierwszej regulacji. auto strojone na wolnych obrotach, potem w czasie jazdy normalnej, potem trochę bardziej ostro no i autostradowo :twisted: jestem zadowolony kieszeń będzie tym bardziej :D

przy okazji dowiedziałem się, że mam do wymiany przewody, kopułka i palec też już pierwszej młodości nie są :P przewody już mam, uszczelki dekli też, teraz czekam na przesyłkę od Marka Malika z oringami do świec i jeszcze muszę poszukać kopułki i paluszka :P

aaaa i obiło mi się o uszy że instalacje mają pójść w górę (wiadomo PB w górę to instalki też) więc kto jeszcze nie uzbrojony ;) śpieszyć się :)

Rafal_Szczecin - 23-03-2011, 16:20

Derpin napisał/a:
i jeszcze muszę poszukać kopułki i paluszka

sie do brata zwrocisz, to brat znajdzie :D

Anonymous - 31-03-2011, 22:31

:( :( :( :(

heh....

dziś na zlocie z okazji przyjazdu Fj_Mike przy parkowaniu przez nieuwagę zajechałem za blisko wysokiego krawężnika i 3 ramiona wydały brzydki dźwięk niezadowolenia, a gdy ujrzałem porysowaną felgę również wydałem kilka brzydkich dźwięków... :( :evil:

ogólnie felga nadaje się do lakierowania ale wcześniej trzeba będzie popracować przy niej trochę papierem żeby zatrzeć wrycia po krawężniku, więc pewnie 150 zł na fanty dla Misia pójdzie w reanimację felgi :|

a z tych lepszych info to przedwczoraj zmieniłem płyn hamulcowy, auto wreszcie hamuje i tak jak w przypadku Hugo ustały delikatne wibracje których przyczyny nie mogłem zdiagnozować, a na wymianę czekają już fanty w postaci:

drążków kierowniczych 555,
końcówek drążków Delphi, (tak wiem szału nie ma, ale dostałem za bezcen to potestujemy jakość tej firmy :P )
przewodów wn NGK, kopułki i palca,
uszczelek pokryw i gniazd świec,

deejay - 31-03-2011, 23:00

Derpin napisał/a:
aaaa i obiło mi się o uszy że instalacje mają pójść w górę (wiadomo PB w górę to instalki też) więc kto jeszcze nie uzbrojony śpieszyć się

tez tak słyszałem i dlatego jestem juz umówiony na Poniedziałek na montaż :)

Psikus - 31-03-2011, 23:01

Derpin napisał/a:
końcówek drążków Delphi
u mnie 500 km nie wytrzymała :?
Anonymous - 31-03-2011, 23:17

aaa pierwsze wyniki spalania z trasy na ustawionym tempomacie (troszkę więcej niż można a PL autostradach ;) ) to 13,3 L gazu, mam nadzieję że po wymianach w układzie WN uda się ukręcić jeszcze ten literek :P

deejay napisał/a:
jestem juz umówiony na Poniedziałek na montaż :)

zostajesz przy valtekach? czy chociaż trochę przekonaliśmy do MJ ?

Psikus, trochę mnie zasmuciłeś tą wieścią, zwłaszcza że mam 17" no trudno dostałem je prawie za friko a geometrie też mam za przysłowiową zgrzewkę więc najwyżej zrobimy jeszcze raz :P

deejay - 31-03-2011, 23:38

Derpin napisał/a:
zostajesz przy valtekach? czy chociaż trochę przekonaliśmy do MJ ?

zostaje przy valtekach :wink: