Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)
Jogurt - 21-03-2011, 20:44
kuzi, ja tam wole przyłożyć i popatrzeć samemu bo z pitbu77 oglądaliśmy góry klap z kombi i vr4 i nie widać różnicy. a choćby była to nie widzę problemu żeby laminat pasował do kombi.
Rafal_Szczecin - 22-03-2011, 17:04
gasssssssssssssss
stary alfer - 22-03-2011, 17:07
Rafal_Szczecin napisał/a: | gasssssssssssssss |
Wlew gazu oczywiście w zderzaku? Tak jak było ustalone?
Rafal_Szczecin - 22-03-2011, 17:48
nie
wlew gazu bedzie w blotniku
stary alfer - 22-03-2011, 17:50
Rafal_Szczecin napisał/a: | wlew gazu bedzie w blotniku |
A no tak, czyli druga opcja
Saqu - 22-03-2011, 19:50
a czemu nie pod klapką od PB?
Jogurt - 22-03-2011, 20:03
Saqu, bo musi być widać ze sie 3koła papieru wydało na furę. a jak!
Rafal_Szczecin - 22-03-2011, 21:27
i przyszla naklejka "4,8HEMI" - niech ludzie mysla, ze jakis bogacz jezdzi
Anonymous - 23-03-2011, 16:04
podtlenek LPG założony lata tak samo jak na PB, wlew oczywiście pod klapką ale bez dokręcanej przejściówki, jak się chce to można zmieścić cały bez kombinowania i szukania potem tej przejściówki przy tankowaniu, pierwsze tankowanie i gazu mieści się 62L. w weekend pierwsza trasa szczecin-poznań-łódź i z powrotem zobaczymy jak wyjdzie spalanko, no i akurat strzelę tysiączek do pierwszej regulacji. auto strojone na wolnych obrotach, potem w czasie jazdy normalnej, potem trochę bardziej ostro no i autostradowo jestem zadowolony kieszeń będzie tym bardziej
przy okazji dowiedziałem się, że mam do wymiany przewody, kopułka i palec też już pierwszej młodości nie są przewody już mam, uszczelki dekli też, teraz czekam na przesyłkę od Marka Malika z oringami do świec i jeszcze muszę poszukać kopułki i paluszka
aaaa i obiło mi się o uszy że instalacje mają pójść w górę (wiadomo PB w górę to instalki też) więc kto jeszcze nie uzbrojony śpieszyć się
Rafal_Szczecin - 23-03-2011, 16:20
Derpin napisał/a: | i jeszcze muszę poszukać kopułki i paluszka |
sie do brata zwrocisz, to brat znajdzie
Anonymous - 31-03-2011, 22:31
heh....
dziś na zlocie z okazji przyjazdu Fj_Mike przy parkowaniu przez nieuwagę zajechałem za blisko wysokiego krawężnika i 3 ramiona wydały brzydki dźwięk niezadowolenia, a gdy ujrzałem porysowaną felgę również wydałem kilka brzydkich dźwięków...
ogólnie felga nadaje się do lakierowania ale wcześniej trzeba będzie popracować przy niej trochę papierem żeby zatrzeć wrycia po krawężniku, więc pewnie 150 zł na fanty dla Misia pójdzie w reanimację felgi
a z tych lepszych info to przedwczoraj zmieniłem płyn hamulcowy, auto wreszcie hamuje i tak jak w przypadku Hugo ustały delikatne wibracje których przyczyny nie mogłem zdiagnozować, a na wymianę czekają już fanty w postaci:
drążków kierowniczych 555,
końcówek drążków Delphi, (tak wiem szału nie ma, ale dostałem za bezcen to potestujemy jakość tej firmy )
przewodów wn NGK, kopułki i palca,
uszczelek pokryw i gniazd świec,
deejay - 31-03-2011, 23:00
Derpin napisał/a: | aaaa i obiło mi się o uszy że instalacje mają pójść w górę (wiadomo PB w górę to instalki też) więc kto jeszcze nie uzbrojony śpieszyć się |
tez tak słyszałem i dlatego jestem juz umówiony na Poniedziałek na montaż
Psikus - 31-03-2011, 23:01
Derpin napisał/a: | końcówek drążków Delphi | u mnie 500 km nie wytrzymała
Anonymous - 31-03-2011, 23:17
aaa pierwsze wyniki spalania z trasy na ustawionym tempomacie (troszkę więcej niż można a PL autostradach ) to 13,3 L gazu, mam nadzieję że po wymianach w układzie WN uda się ukręcić jeszcze ten literek
deejay napisał/a: | jestem juz umówiony na Poniedziałek na montaż |
zostajesz przy valtekach? czy chociaż trochę przekonaliśmy do MJ ?
Psikus, trochę mnie zasmuciłeś tą wieścią, zwłaszcza że mam 17" no trudno dostałem je prawie za friko a geometrie też mam za przysłowiową zgrzewkę więc najwyżej zrobimy jeszcze raz
deejay - 31-03-2011, 23:38
Derpin napisał/a: | zostajesz przy valtekach? czy chociaż trochę przekonaliśmy do MJ ? |
zostaje przy valtekach
|
|
|