To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Wyjazdowy spot weekendowy SUSIEC 2013

inq - 05-04-2013, 09:38

Jeśli chodzi o alko to piwo będzie fajne jak będzie ciepło i myślę, że można wstrzymać się z zamówieniem trochę. Co do przywożenia przez każdego własnego alko to nie do końca idealny pomysł - chyba, że każdy ze swoim będzie siedział w swoim domku. Jeśli ma być integracja to raczej trunki będą się mieszać, a to może wpłynąć na szybkie zwrócenie się imprezy :wink: Najlepiej ustalić kto i czym zainteresowany i potem precyzować.
Seichan - 05-04-2013, 10:29

W Wawrzkowiźnie to się sprawdziło. Nikt nie siedział w swoim domku, tylko przy wspólnym grillu. Poza tym wieczorami (oraz pewnego poranka) było też mocniejsze czytadło do zrobienia i jakoś nie było z tym problemów ;)
inq - 05-04-2013, 10:36

Nie wiem, nie znam się - tak tylko swoje zdanie wypowiedziałem :P ja piję wszystko co nie oślepia :twisted:
grzesiopol - 05-04-2013, 11:54

Seichan napisał/a:
(oraz pewnego poranka) było też mocniejsze czytadło do zrobienia i jakoś nie było z tym problemów ;)
coś sugerujesz Renatko :mrgreen:
inq napisał/a:
ja piję wszystko co nie oślepia :twisted:
denaturat dobrze przygotowany też nie oślepia :mrgreen:
Seichan - 05-04-2013, 15:57

grzesiopol napisał/a:
coś sugerujesz Renatko :mrgreen:

Tylko tyle, że zapewne szykuje się powtórka z rozrywki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

grzesiopol - 07-04-2013, 11:37

Aktualna lista wygląda następująco:
1. grzesiopol + 5 (6 dorosłych)
2. Jaro1974 +1 + 2d (2 dorosłe + 2 dzieci)
3. radek79 + 1 + 1d (2 dorosłych + 2 dzieci)
4. loop999+1 (2 dorosłych)
5. Sławek i Seichan + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
6. bastek + 1 + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
7. tomasek-Aśka + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
8 ANDREW i Monika (2 dorosłych)
9. Soner i Kinga (2 dorosłych)
10. inq + 2 + 2d (3 dorosłych + 2 dzieci)
11. Sławek mechanik(seiran) + darecky + ekacz (3 dorosłych)
12. Jajus + Kamila + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
13. szosty + żona + 1d (2 dorosłych + 1 dziecko)
14. Manieklakmech i Asia (gość nr 1 + 1) (2 dorosłych)
15. Forest i Madzia - (gość nr 2 + 1) (2 dorosłych)
16. firlej + 1os (2 dorosłych)
17.o.uvec i Monika + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
18. macia + 1 + 1d (2 dorosłych + 1 dziecko) na razie jeszcze nie wie czy pojedzie.

Seichan - 11-04-2013, 19:52

Z innego tematu:
Soner napisał/a:
Co do naklejek: Jak będą chetnie obkleję samochód. Co do nocnej ekipy wędrownisia: powtórka z rozrywki. Tylko trzeba pomyśleć o DJ-u. Właśnie, czy w ośrodku, jakieś nagłośnienie jest do dyspozycji?

Uważam, że nawet jeśli jest jakikolwiek sprzęt nagłaśniający, trzeba go wyeliminować.
Na pewno nie będziemy jedynymi gośćmi ośrodka, a nie wydaje mi się, żeby wyjeżdżając do Suśca ludzie chcieli spędzać czas w hałasie.
Poza tym większość z nas jedzie z dziećmi, w tym bardzo małymi smykami.
Ośrodek jest o wiele mniejszy niż Wawrzka, więc nie da się uciec od hałasu.
Dlatego jestem przeciwna ogólnopowszechnemu nagłośnieniu, które będzie zakłócać sen naszych dzieci, a przez to i nam zabawę.

inq - 11-04-2013, 19:58

Seichan napisał/a:
Dlatego jestem przeciwna ogólnopowszechnemu nagłośnieniu, które będzie zakłócać sen naszych dzieci, a przez to i nam zabawę.

Lubię to!

Jakiegoś BOOMBOXA można zorganizować, albo gitarrę :wink:

tomasek - 11-04-2013, 20:08

inq napisał/a:
albo gitarrę :wink:
Jażeli potrafisz grać to mam nawet DWIE sztuki :mrgreen:
grzesiopol - 11-04-2013, 20:26

Ze sprzetem do nagłośnienia raczej nie będzie problemu, do barku możemy go sobie pożyczyć, w celu przeprowadzenia ewentualnego konkursu karaoke, na grillu to raczej by odpadało ale jest prąd i mozna jakiegoś samograja w miarę nastawić coby jakąś muzę posłuchać, lub ktoś będzie mógł poskakać w rytm muzyki :mrgreen:
Mario - 14-04-2013, 21:25

Dopisuję się do listy po raz drugi.
Termin był mi dowolny jak już pisałem, także jak najbardziej jest to aktualne z mojej strony. ;)
Będę jechał sam, także będę musiał zaraz pokombinować jak z domkiem i popatrzeć gdzie macie wolne jeszcze.

grzesiopol - 14-04-2013, 22:13

Mario Zaglądaj częściej tutaj żeby śledzić na bieżąco temat, wkrótce dalsze szczegóły

Na dzisiejszym spocie ustaliliśmy, że:
1. wynajmujemy duży grill za 100 zł.
2. wynajmujemy barek na dwa dni za 50 zł za dzień
3. wynajmujemy obsługę grilla za 20 zł. za godzinę (trzeba ustalic czas na ile godzin) 4- 5 godzin
4. zamawiamy beczke piwa 50 litrów za 330 zł.
5. wędlinę na grilla załatwiamy we własnym zakresie a nasz kucharz zrobi szaszłyki i zapanietuje karkówkę - musimy ustalić tylko ilość wędliny na głowę jaką mamy zamówić.

Aktualna lista wygląda następująco:
1. grzesiopol + 5 (6 dorosłych)
2. Jaro1974 +1 + 2d (2 dorosłe + 2 dzieci)
3. radek79 + 1 + 1d (2 dorosłych + 2 dzieci)
4. loop999+1 (2 dorosłych)
5. Sławek i Seichan + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
6. bastek + 1 + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
7. tomasek-Aśka + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
8 ANDREW i Monika (2 dorosłych)
9. Soner i Kinga (2 dorosłych)
10. inq + 2 + 2d (3 dorosłych + 2 dzieci)
11. Sławek mechanik(seiran) + darecky + ekacz (3 dorosłych)
12. Jajus + Kamila + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
13. szosty + żona + 1d (2 dorosłych + 1 dziecko)
14. Manieklakmech i Asia (gość nr 1 + 1) (2 dorosłych)
15. Forest i Madzia - (gość nr 2 + 1) (2 dorosłych)
16. firlej + 1os (2 dorosłych)
17.o.uvec i Monika + 2d (2 dorosłych + 2 dzieci)
18. macia + 1 + 1d (2 dorosłych + 1 dziecko) na razie jeszcze nie wie czy pojedzie.
19. Jola G.+5 (6 dorosłych)
20 Mario - na razie nie wybrał domku

tomasek - 14-04-2013, 22:26

grzesiopol napisał/a:
zamawiamy beczke piwa 50 litrów za 330 zł.
:shock: Można by sobie odpuścić,lepiej zakupić samemu a nie płacić 6.60 za 1 piwko :twisted:
bastek - 15-04-2013, 06:44

co do beczki - a jakie piwo? jest ok. 50 osób dorosłych, czyli po 1-1,5 l piwa na łepka. dużo wcale, także i tak trzeba swoje zabrać....
ogólnie też jestem na nie, jakoś ma inny smak niż butelka, przy 4-tym robi się wszsytko jedno, ale jako pierwsze - nie bardzo....

skąd bierzemy mięcho? mogę popytać moich zaprzyjaźnionych pacjentów, czy i za ile będą mieli. muszę wiedzieć wcześniej - ciut taniej niż w tecso/leclerkach sporo taniej niż w sklepikach firmowych.

co to jest nasz kucharz? my?

kurcze, szkoda że nie byłem, ale mi Stenia przed tv zasnęła i nie miałęm sumienia budzić....

Seichan - 15-04-2013, 16:53

grzesiopol napisał/a:
zamawiamy beczke piwa 50 litrów za 330 zł.

tomasek napisał/a:
:shock: Można by sobie odpuścić,lepiej zakupić samemu a nie płacić 6.60 za 1 piwko :twisted:

bastek napisał/a:
ogólnie też jestem na nie

Również jestem na nie.

A zresztą - proponuję zrobić listę, kto ma ochotę na beczkę. Pozostali kupują sobie alko we własnym zakresie ;) I chyba tak będzie najsprawiedliwiej.