To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galantomania

stary alfer - 24-01-2012, 10:35

Rafal_Szczecin napisał/a:
ps. gal rowniez zdobyl maske z malym garbem ( w kolorze czarnym ) , zamiast skory wskoczyl welur z SE, zderzak tyl ustapil miejsca temu w czarnym kolorze , i bez dokladek

Łukasz, ktoś Cię skaleczył na parę gratów :P

Jakby co to wiem jaką ten ktoś furą lata i mam do niego nr telefonu :mrgreen:

wookash83 - 24-01-2012, 10:37

nie chwalę się bo dopiero po przeglądzie miałem napisać ale uprzedziłeś mnie :) Galant ostani przegląd miał w sierpniu a że stukneło już ponad 10000km od niego, pora była zadziałać. Rafał zgodził się przygarnąć Galanta i u siebie w serwisie przeprowadza zabiegi wyżej wypisane :)

czyli udało się bez problemów :)
heh skóry i garba zostaw w spokoju wiem że byś zaszczepił u siebie :P

sveno - 24-01-2012, 12:32

Rafal_Szczecin napisał/a:
ps. gal rowniez zdobyl maske z malym garbem ( w kolorze czarnym ) , zamiast skory wskoczyl welur z SE, zderzak tyl ustapil miejsca temu w czarnym kolorze , i bez dokladek :)
:lol: :lol: :lol:
wookash83 - 26-01-2012, 15:34

Galant już po przeglądzie heh teraz śmiga jakby jeszcze lepiej :) Rafał pokazał stare graty i faktycznie paluch, kable, świece ewidentnie była już pora na nie ;) np paluch:

i serce Galanta

brudna pokrywa:

teraz pora na kolejne 10000 km :)

matrixadam - 26-01-2012, 18:34

Hej
Widzę że śmigasz na gazie. Przeczytałem cały temat, jednakże nie napisałeś gdzie robiłeś gaz i jaką dokładnie masz instalacje. Mógłbym prosić o informacje na ten temat?
Pozdrawiam

wookash83 - 26-01-2012, 18:57

Chyba pisałem ale dla przypomnienia napisze jeszcze raz:

Instalacja STAG 300
Reduktor KME SIlver
Wtyski: Magic Jet
Zbiornik 48L w kole
Wlew gazu zamontowany w klapie od wlewu benzyny (nie trzeba używać żadnych przejściowek)

Instalacja zamontowana u gazownika który sporo Galantów w regionie już zagazował a sam ma tez Legnuma w gazie więc ma na czym testować instalacje ;)

Hugo - 26-01-2012, 19:04

wookash83 napisał/a:
Wlew gazu zamontowany w klapie od wlewu benzyny (nie trzeba używać żadnych przejściowek)
Mogę prosić o foto?
wookash83 - 26-01-2012, 19:47

zdjęcie mogę jutro zrobić, to samo rozwiązanie ma Derpin i obaj jesteśmy zadowoleni..dane warsztatu podesłałem na Priva
Anonymous - 26-01-2012, 20:47

Hugo, u mnie w temacie jak poszukasz to jest foto :)

wookash83, a jak się podoba nowa maska i zderzak ? :P :P

wookash83 - 26-01-2012, 20:50

udało mi się w ostaniej chwili powstrzmać Rafała już siedział z kluczem i próbował rozkręcać na podmiankę :P
wookash83 - 02-02-2012, 15:02

w zeszłym tygodniu Galant dostał nowe zadrapanie pewnie od jakiegoś idioty który wysiadając nieźle przywalił mi drzwiami w samochód..na zdjęciu tego nie widać ale przetarcie jest mocne więc nie wiem z jaką siłą to ktoś zrobił..

Tomii - 02-02-2012, 17:38

współczuje, mam podobne wgniecenie od czyjś kruca fuks drzwi od tygodnia w tym samym miejscu :x
wilk88 - 02-02-2012, 17:56

Miałem podobne, udało się usunąć za pomocą pasty polerskiej ( nie wiem czy twoje też się da bo ze zdjęcia ciężko stwierdzić), ale niestety jak się patrzy pod światło to mam lekką, kilkucentymetrową wgniotkę :/ Nie wiem jak ludzie otwierają te drzwi...
Anonymous - 03-02-2012, 01:42

to chyba standard wśród chamstwa parkingowego, mi też załatwili jedną taką wgniotkę.... a staram się parkować możliwie najdalej od wejścia do wszelkiego rodzaju marketów, a już na pewno z taką odległością między autami żeby móc spokojnie wysiąść z obu stron.... no ale oczywiście jakiś idiota jak nie stuknie swoimi drzwiami to się nie zmieści.... :roll:
Tomek - 03-02-2012, 08:27

Tomii napisał/a:

współczuje, mam podobne wgniecenie od czyjś kruca fuks drzwi od tygodnia w tym samym miejscu :x

mam identyczne, a po drugiej stronie jeszcze gorsze
i ogólnie kilkadziesiąt mniejszych

Derpin napisał/a:
a staram się parkować możliwie najdalej od wejścia do wszelkiego rodzaju marketów,

ja tak samo, ale to nic nie daje, bo stawiam auto z dala od wejscia, gdzie nie ma ani jednego auta, wychodze a wkoło mojego auta już kilka stoi (pomimo tego, że bliżej wejścia jest pełno miejsc)
jakaś psychologia tłumu parkingowego

generalnei gdzie możliwe to staram się stawać mniej obtłuczoną stroną do ściany, krawężnika, słupa itp