To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Shrek!

fj_mike - 13-09-2011, 21:33

Marcin-Krak napisał/a:
Wiesz ile razy od zdrajców marki byłem wyzywany na zlocie ? :P

Po Galancie też zdradzam markę :P
Zakładamy klub :mrgreen:

Fragu - 13-09-2011, 22:02

Klub zdrajców - poprosimy o podforum! :P

Marcin, a myślisz dlaczego w tym roku na zlocie się nie pojawiłem :P :P

fj_mike - 13-09-2011, 22:05

Fragu napisał/a:
Marcin, a myślisz dlaczego w tym roku na zlocie się nie pojawiłem :P :P

Za rok masz być :twisted:
Cytat:
Klub zdrajców - poprosimy o podforum! :P

Dobre. Będziemy psioczyć na Mitsu :mrgreen:

wojzi - 13-09-2011, 22:20

A co to czarne jest czarne a białe białe. Nie ma żadnej środkowej alternatywy. Jak lubię Mitsu to nie mogę lubić żadnej innej marki ani psioczyć na to co mi w Miśku nie odpowiada?? :shock:
Marcin-Krak - 13-09-2011, 22:31

wojzi napisał/a:
A co to czarne jest czarne a białe białe. Nie ma żadnej środkowej alternatywy. Jak lubię Mitsu to nie mogę lubić żadnej innej marki ani psioczyć na to co mi w Miśku nie odpowiada?? :shock:

Musisz być fanatykiem.
My jesteśmy zdrajcami i ignorantami :P
Tyle, że ja mam dalej japończyka a nie ... nowe ramki :twisted:

Fragu - 13-09-2011, 23:25

Marcin-Krak, już się wykruszasz z klubu ? :P

wojzi, musisz jeszcze lubić Reno :twisted: :twisted: :twisted:

Fragu - 11-10-2011, 13:05

Jako, że robi się coraz chłodniej czas pomyśleć o zimówkach. Tak patrząc po cenach wpadły mi w oko buty Barum Bravuris 3. 195/65/R15. Jakieś inne sugestie ? :wink:

W ramach przygotowań do zimy wskoczyły już nowe wycieraczki Bosh, dywaniki gumowe, marketowe ale po małej przeróbce fajnie pasują. Jeszcze pewnie dojdą palniki.

ps. grzane fotele to świetny bajer :D

Niestety na dniach muszę wymienić tarcze z przodu (pogięte). Złym pomysłem było przyoszczędzenie paru złotych i założenie syfu Mintex (?). Teraz wskoczą TRW.

Hugo - 11-10-2011, 14:52

Fragu napisał/a:
założenie syfu Mintex
Nie masz pojęcia o czym piszesz...
Fragu - 11-10-2011, 18:38

Hugo, oświeć mnie sensej
Hugo - 11-10-2011, 23:21

W zasadzie to może lekko przesadziłem. Jest Mintex badziewny i seria z górnej półki. Ja mam u siebie klocki hamulcowe Mintex z wyższej serii i po ich założeniu zapomniałem o drganiach podczas hamowania. A myślałem, że mam krzywe tarcze, a to były badziewne klocki Ate.
Fragu - 12-10-2011, 07:15

Hugo, a widzisz, widocznie ja mam te z niższej serii, kupował je mechanior...i fakt kosztowały nie za dużo..cóż takie było moje życzenie - teraz mam co chciałem :roll:

A o klockach Mintex to słyszałem i to dobre opinie.

W każdym razie dzisiaj kupuję tarcze TRW więc na przedniej osi będzie kpl TRW tarcze+klocki.

ps. Patrzyłem też sobie na tarcze/klocki EBC ....ale cena kosmos :mrgreen:

costa brawa - 13-10-2011, 23:26

zestaw trw + trw jest pewny ... ja w swoich firmowkach i osobowkach (oprocz gala gdzie mam mikode i trw ) zawsze zakladam taki zestaw i nigdy problemow nie mialem z hamulcami najmniejszych - jedynie co to troche mocniej pyla klocki i to wszystko
Fragu - 03-11-2011, 12:42

Tarcze TRW spisują się świetnie, wszystko hamuje cacy.

10 tysiaków stuknęło - dzisiaj wymiana oleju -> Valvoline 5W-40 + filtr Bosh.

Ogólnie Shrek już w mocno zimowej konfiguracji :D

Fragu - 17-11-2011, 08:23

Jakieś dziwne coś zaobserwowałem - gdy jest poniżej zera w nocy, odpalam rano auto...przez pierwsze 2-3 minuty co jakiś czas przygasa wszystko (światła, zegary itd) :roll: Po chwili wszystko jest ok. O co może chodzić ? :roll:
Xsystoff - 17-11-2011, 11:30

Wyglada na problem z alternatorem/slizgajacym sie paskiem albo gdzies gubi mase deska co raczej jest mniej prawdopodobne.