Nasze nieMiśki ;-) - Shrek!
fj_mike - 13-09-2011, 21:33
Marcin-Krak napisał/a: | Wiesz ile razy od zdrajców marki byłem wyzywany na zlocie ? |
Po Galancie też zdradzam markę
Zakładamy klub
Fragu - 13-09-2011, 22:02
Klub zdrajców - poprosimy o podforum!
Marcin, a myślisz dlaczego w tym roku na zlocie się nie pojawiłem
fj_mike - 13-09-2011, 22:05
Fragu napisał/a: | Marcin, a myślisz dlaczego w tym roku na zlocie się nie pojawiłem |
Za rok masz być
Cytat: | Klub zdrajców - poprosimy o podforum! |
Dobre. Będziemy psioczyć na Mitsu
wojzi - 13-09-2011, 22:20
A co to czarne jest czarne a białe białe. Nie ma żadnej środkowej alternatywy. Jak lubię Mitsu to nie mogę lubić żadnej innej marki ani psioczyć na to co mi w Miśku nie odpowiada??
Marcin-Krak - 13-09-2011, 22:31
wojzi napisał/a: | A co to czarne jest czarne a białe białe. Nie ma żadnej środkowej alternatywy. Jak lubię Mitsu to nie mogę lubić żadnej innej marki ani psioczyć na to co mi w Miśku nie odpowiada?? |
Musisz być fanatykiem.
My jesteśmy zdrajcami i ignorantami
Tyle, że ja mam dalej japończyka a nie ... nowe ramki
Fragu - 13-09-2011, 23:25
Marcin-Krak, już się wykruszasz z klubu ?
wojzi, musisz jeszcze lubić Reno
Fragu - 11-10-2011, 13:05
Jako, że robi się coraz chłodniej czas pomyśleć o zimówkach. Tak patrząc po cenach wpadły mi w oko buty Barum Bravuris 3. 195/65/R15. Jakieś inne sugestie ?
W ramach przygotowań do zimy wskoczyły już nowe wycieraczki Bosh, dywaniki gumowe, marketowe ale po małej przeróbce fajnie pasują. Jeszcze pewnie dojdą palniki.
ps. grzane fotele to świetny bajer
Niestety na dniach muszę wymienić tarcze z przodu (pogięte). Złym pomysłem było przyoszczędzenie paru złotych i założenie syfu Mintex (?). Teraz wskoczą TRW.
Hugo - 11-10-2011, 14:52
Fragu napisał/a: | założenie syfu Mintex | Nie masz pojęcia o czym piszesz...
Fragu - 11-10-2011, 18:38
Hugo, oświeć mnie sensej
Hugo - 11-10-2011, 23:21
W zasadzie to może lekko przesadziłem. Jest Mintex badziewny i seria z górnej półki. Ja mam u siebie klocki hamulcowe Mintex z wyższej serii i po ich założeniu zapomniałem o drganiach podczas hamowania. A myślałem, że mam krzywe tarcze, a to były badziewne klocki Ate.
Fragu - 12-10-2011, 07:15
Hugo, a widzisz, widocznie ja mam te z niższej serii, kupował je mechanior...i fakt kosztowały nie za dużo..cóż takie było moje życzenie - teraz mam co chciałem
A o klockach Mintex to słyszałem i to dobre opinie.
W każdym razie dzisiaj kupuję tarcze TRW więc na przedniej osi będzie kpl TRW tarcze+klocki.
ps. Patrzyłem też sobie na tarcze/klocki EBC ....ale cena kosmos
costa brawa - 13-10-2011, 23:26
zestaw trw + trw jest pewny ... ja w swoich firmowkach i osobowkach (oprocz gala gdzie mam mikode i trw ) zawsze zakladam taki zestaw i nigdy problemow nie mialem z hamulcami najmniejszych - jedynie co to troche mocniej pyla klocki i to wszystko
Fragu - 03-11-2011, 12:42
Tarcze TRW spisują się świetnie, wszystko hamuje cacy.
10 tysiaków stuknęło - dzisiaj wymiana oleju -> Valvoline 5W-40 + filtr Bosh.
Ogólnie Shrek już w mocno zimowej konfiguracji
Fragu - 17-11-2011, 08:23
Jakieś dziwne coś zaobserwowałem - gdy jest poniżej zera w nocy, odpalam rano auto...przez pierwsze 2-3 minuty co jakiś czas przygasa wszystko (światła, zegary itd) Po chwili wszystko jest ok. O co może chodzić ?
Xsystoff - 17-11-2011, 11:30
Wyglada na problem z alternatorem/slizgajacym sie paskiem albo gdzies gubi mase deska co raczej jest mniej prawdopodobne.
|
|
|