To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)

DZIKI - 01-09-2011, 08:01

Przepraszam Wszystkich których zawiodłem moją nieobecnością
/ aczkolwiek są tacy którzy nawet się cieszyli że mnie nie było ;) /
Tak już bywa że nie da się ogarnąć wszystkiego

Juiceman - 01-09-2011, 08:50

volve napisał/a:

Aga napisał/a:
przypomniałaś mi właśnie, że na Dzikiego to ja również jestem zła!!!!

Nie tylko Ty :evil: :evil:

Niemcy też, ja też ale cóż są różne priorytety - auto ma zarobić na siebie.

[ Dodano: 01-09-2011, 08:51 ]
DZIKI napisał/a:
Przepraszam Wszystkich których zawiodłem moją nieobecnością
/ aczkolwiek są tacy którzy nawet się cieszyli że mnie nie było ;) /
Tak już bywa że nie da się ogarnąć wszystkiego

No no ale weź tam pogadaj z ludźmi coby nie robili w ostatnim tygodniu sierpnia żadnych Car Audio show na świecie :mrgreen: no i 2-3 tydzień czerwca :wink:

SHARK1979 - 01-09-2011, 12:18

Cytat:
No no ale weź tam pogadaj z ludźmi coby nie robili w ostatnim tygodniu sierpnia żadnych Car Audio show na świecie :mrgreen:

No właśnie bo miało by co grać na zlocie i te Honde pozakłucać :twisted:

pamar - 01-09-2011, 13:20

W związku z tym, iż ponieważ, że gdyż, nedejszła pora i na mnie, a IX ZLOT anno domini 2011 zakończył się niewątpliwie sukcesem! Wpadłem na genialny pomysł, żeby wpisać słowa pochwalne i dziękczynne dla wszystkich którzy przyczynili się do tego sukcesu, właśnie w tym temacie :) Co poniżej niniejszym czynię:
Po pierwsze primo – Dziękuję administratorom za okazaną pomoc, wyrozumiałość, pomysły i wsparcie!
Patryk
Jacek
Bartek
Hubert
PANOWIE, jesteście WIELCY!
(z ników nie wymieniam, a niech się domyślają)

Po drugie primo – Dziękuję mojej żonie Magdalence i mojej córci Patrycji, że wytrzymały ze mną i resztą organów cały ten mętlik i chaos, że pomagały mi i tolerowały moje fochy i wybryki!
DZIĘKUJĘ kocham was nad życie 

Po trzecie primo – Dziękuję całemu zespołowi operacyjnemu…
Andrzej (Forest)
Agata (Vendetta)
Emila (emada)
Adam (Junior)
Artur (pamar) eeee tfu, to przecież ja… ;)
Zrobiliśmy KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!
Nie mniej wielkie dzięki dla Arka (Akbiego) za genialny całokształt! Andrzeja (os12) za wszystkie porady i kontakty, jesteś THE BEST! Oraz dla Martyny (koszmarek) za wsparcie, ukierunkowanie, wszelkie sugestie i porady DZIĘKI ciotka!

Po czwarte primo – sponsorom, mediom i przyjacielem zlotu! (ale to już w osobnym temacie)

Po piąte primo – Wszystkim którzy dobitnie i efektywnie nam pomagali podczas zlotu, przed zlotem i po zlocie! Mieli czas na zabawę i kontakt z nami (a może odwrotnie) :)

mkm, cns, Łukasz, Yoshiko, Pawlos, Blondi, Juicemann, Mabda, Deo, Aga, Zeznia, Swinks, Celinka, Jacek 11, Ula, Jaśka, Wojmi, Trawor, Krzyżak, m6riano, Maniek, Seichan, nutriom….
I wszystkim których pominąłem (zapewniam, że jesteście w moim sercu) – WIELKIE DZIĘKI, SZACUN, hasta la vista, naprzód i do boju!

Kordian uparcie będę głosił - JESTEŚ WIELKI!
Dzięki, że znosiłeś moje fanaberie i nagłe zmiany klimatu, krzywych i innych takich :)
:notworthy:

zeznia - 01-09-2011, 15:00

Wielkie podziękowania dla ORGANIZATORÓW. Panie i Panowie było S.U.P.E.R. Ja i cała nasza ekipa bawiliśmy się świetnie. Nowe osoby, które od nas się pojawiły, załapały klimat i na pewno pojawią się na następnym zlocie, a o to przecież chodzi. Chwile które przeżyłem z wami, grille i nocne imprezki na pewno pozostaną niezapomniane. Nie przejmujcie się tym co wam nie wyszło do końca tak jak chcieliście. Na pewno ktoś powie że coś można było zrobić lepiej. Niech robi. Błędów nie popełniają tylko ci, którzy nie robią nic.

Dlatego dla was wielki SZACUN, DZIĘKI, POZDRO. ITD.

PS. Tak jak powiedział Tomek ostatniego wieczora kiedy grillowaliśmy. Najwypaśniejszą rzeczą tego zlotu, czego nie było do tej pory, była ta aleja pełna zaparkowanych miśków, którą można się było przechadzać, gdzie wszyscy się spotykali gadali i bawili się świetnie.
Ciekawe czy przyszłym organizatorom zlotu uda się coś takiego powtórzyć - ten klimat był bezcenny(imo).

nerus - 01-09-2011, 15:21

zeznia, to prawda,że załapali :mrgreen: bywałem na innych zlotach(akurat nie misków) ale klimat na zlocie Mitsumaniaków jest jedyny niepowtarzalny :D no ja to już podłapałem na pierwszej wspólnej impezie w Zaborzu :mrgreen:
Częstochowska grupa jest jedyna w swoim rodzaju :wink:

Aga - 01-09-2011, 17:23

Marcinku, Ty się tak nie podlizuj
ja wiem, że spot za godzinę, ale.....
:mrgreen:

nerus - 01-09-2011, 17:27

Aguś ja się nie podlizuję,taka jest prawda :D
Anonymous - 04-09-2011, 20:42

Mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie, ale:

Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom i gościom tegorocznego IX już ZLOTU MITSUMANIAKÓW WAWRZKOWIZNA 2011.

Kochani jesteście wielcy. Bez WAS nie było by zlotu a i nasze starania były by niczym.

Dziękuję i do zobaczenia za rok!!!

Anonymous - 04-09-2011, 20:44

oj tam oj tam :P

Byliście świetni :) jeszcze raz dziekuję za organizacje miłe towrzystwo i urzyczenie Deofonu :P

jacek11 - 04-09-2011, 21:05

Deo napisał/a:
oj tam oj tam :P

Deo napisał/a:
Byliście świetni :)

Właśnie.to my tu powinniśmy dziękować,bo to Wy to wszystko zrobiliście,abyśmy my się mogli bawić :) Wielki Szacunek,za wykonaną pracę,i podziękowania za trud,i wyrzeczenia :!:

Rumak - 04-09-2011, 21:56

Aga napisał/a:
Organizatorzy są nie do zastąpienia! Ja myślę, że następny zlot pownien być na Wawrzkowiźnie dokładnie z tą samą ekipą organizatorów - same plusy: miejsce oblukane, kontakty stałe, doświadczenie bezcenne!
Madzia - gratuluję męża - od teraz Pamar to dla mnie wzór cudownego, odpowiedzialnego faceta! I na dodatek przystojnego :P

Deo - jesteś rewelacyjny - już Cię uwielbiam :p

dziewczyny - Efa, Sylwia (od JCH), Seichan, Yoshiko - moje Kochane, już za Wami tęsknię......

Seichan napisał/a:
Dziękuję za dobrą zabawę, pogaduchy i poświęcony mi czas :)

pogaduchy???? Kochana, jakie pogaduchy? Ciebie nikt nie przegada :mrgreen:

Oluś - najsłodsze maleństwo - wzbudził we mnie tkliwość, o której już zapomniałam :wink:
Tomek od Efy - za rok tańczymy całą noc :mrgreen:

Jackie - ryża wredoto - ja też Cię kocham :P
Akbi - wybacz, że nie dotarliśmy.... ale ja nie lubię martini :P [/b]

I udało się! Jestem w społeczności mistumaniaków i to po pierwszym moim zlocie. Dziękuję Wam za wywijasy na parkiecie.

Niech teraz Sylwa dołączy.

Aga - 04-09-2011, 23:23

Rumak napisał/a:
I udało się! Jestem w społeczności mistumaniaków i to po pierwszym moim zlocie

to już jakieś 3 lata temu było :mrgreen:

Valar - 05-09-2011, 00:17

Podziękowań nie ma końca. I bardzo dobrze, w końcu się należą :) i oczywiście do nich się przyłączam.

Dla mnie jest to cały czas niesamowita możliwość zebrania miłośników aut trzech diamentów. A gdy to następuje, duma rozpiera nie tylko z powodu naszych aut, ale również z powodu ludzi którzy godnie mogą nazywać się Mitsumaniakami, gdyż dzięki organizacji takim ludziom jak Forest, pamar, vendetta, emada, junior81 oraz wszystkich którzy przyczynili się do tego i do porzednich spotkań ta duma przekazywana jest z roku na rok. I jest coraz większa. BRAWO :biggrin: Dzięki Wam to wielkie zaszczyt być Mitsumaniakiem :)

Pozdrawiam

kasiaa cieszymy się że mogliśmy pomóc i że mogliśmy poznać. (pozdrowienia dla Zigi-ego)
yalook cała przyjemność po naszej stornie, również było miło poznać (pozdrowienia dla Ani)
tomo_n dzięki za wsparcie w konkurencjach

TRAWOR76 - 05-09-2011, 11:03

Witajcie ,tutaj też i na mnie kolej ,podziękować tutaj pragnę Żonie za cało dowiezienie do domu,moje promiliki jeszcze nie pozwoliły po sobotniej imprezce;-)dziękuje za niepowtarzalny klimat Wszystkim Organizatorom
Forest, Pamar,Magda, Vendetta, Łukasz,Emada, Junior81, Deo- nawet wyszedł po nas Kolega;-)
jesli kogos pominałem wybaczcie-
SZACUNEK I UKŁONY ZA WKŁAD CZASU I PRACY W NASZĄ IMPREZĘ!
za imprezowanie(w sobotę do rana;-), za fajną rywalizacje podczas zawodów,konkursów ,było ekstra i jak zwykle teraz 12 miesiecy za kółko i do następnego zlotu czekam;-)!!!
Nic dodać nic ujać ,Policja tylko dała ciała troszkę ,ale było dzięki temu troche adrenalinki w paradzie i ogólnie wszyscy chyba i tak razem zjechaliśmy ,jak dla mnie BOMBA! :D
Darku ,Bartku ,Juicemen i Deo- dzięki za porady odnośnie mojego Miska remontowanego!
DO zobaczenia,usłyszenia ,napisania!! :D !