Zloty i Spoty - ZLOT 2012 - Gadu gadu
m6riano - 09-02-2012, 22:58
Moim zdaniem wystarczą 2 radiowozy(początek i koniec), dwa policjanty na motórach i ok5-10 wolontariuszy MM(w odblaskowych kamizelkach(ze sibi w łapie) na każdych światłach.(Jeśli sie myle/jestem idealistą niech mnie ktoś poprawi..;-)
Morfi - 09-02-2012, 23:05
A kiedy konkursy? Godz 12 - 13 sobota, to jedyna mozliwa.
Przypomnijcie o której była w zeszłym roku ?
Jakoś nie było problemów z trzeźwością
vendetta - 09-02-2012, 23:12
Albo robimy od rana konkursy a wieczorem kolumnę, albo odwrotnie Zostawiam sprawę pamarowi. Myślę, że ankieta pomoże "usłyszeć" Wasze zdanie. Osobiście myślę, że lepiej wcześniej kolumna a potem zabawa (konkursy, piwko, chillout), ale to nasz wspólny zlot - mamy czas, możemy to ustalić.
Anonymous - 09-02-2012, 23:27
jestem za ankietą i popołudniowym przejazdem przez miasto około godziny 17-18 - nie później. Do tego mała podpowiedź do organizatorów ustalcie sobie na CB kanał na którym organizatorzy będą kierowali i komunikowali się ze sobą i niech zna go tylko grupa organizatorów, bo jak będzie standardowa 19 to nie dość że się pogubią i nie będzie wiadomo kto co mówi to jeszcze inni użytkownicy będą mieszać...
mkm - 10-02-2012, 00:11
Już to widzę jak nikt alkoholu nie ruszy do 18-tej, bo będzie kolumna .
Co było nie tak w zeszłym roku jest wiadome i w tym roku wszyscy musimy się postarać, aby wpadek nie było.
W zeszłym roku jakby wszyscy wykazali się samodyscypliną nie byłoby problemów.
Jak już organizacyjnie Organizatorzy dopną formalności oprócz standardowych info osobiście będę wtykał za wycieraczki w punktach rozpisane o której jedziemy, jak jedziemy i za kim jedziemy.
Yoshiko - 10-02-2012, 08:32
Derpin napisał/a: | jestem popołudniowym przejazdem przez miasto około godziny 17-18 - nie później |
a ja jestem za zupełnie odwrotną wersją czyli kolumna w południe -dlaczego ?
a no dlatego, że gdyby była pogoda taka jak w zeszłym roku (tropikalna gorączka) to nie wierzę, że podczas zabawy i konkursów nikt nie sięgnie po butelkę zimnego piwa
w ogóle nie wierzę, że nikt podczas całego dnia nie sięgnie po alko czekając na wyjazd w kolumnie o godz 17-18
pamiętajcie że wyjazd do domów jest w niedzielę i to wtedy trzeba być w pełni trzeźwego umysłu
ale to jest moje zdanie - ankieta ? zdecydowanie tak - niech zlotowicze zadecydują - mądrze
pamar - 10-02-2012, 08:39
Też jestem za ankietą, ale dopiero po konsultacji z WRD KPP Bełchatów. Porozmawiam dzisiaj z naczelnikiem, to się sprawa w znacznym stopniu wyjaśni
szuwar - 10-02-2012, 09:21
ANKIETA nieunikniona widzę, ale przejazd powinien moim zdaniem odbyć się rano, zapewne bardziej około południa, jak ostatnio.
Po południu nie będzie jechało tylu chętnych co wcześniej, a i do 10/12 zabiegi z poprzedniego dnia powinny cię ulotnić
[ Dodano: 10-02-2012, 09:24 ]
m6riano, z wcześniejszym wywodem ma rację, ostatnio przejazd był ok, a gdyby nie zawaliła policja i zabezpieczyła skrzyżowania ze światłami byłoby idealnie !!!
Przejazd powinien być tak ustalony aby było możliwie jak najmniej świateł, a na każdych policjant aby nie rozrywać kolumny /wystarczy zerknąć na kolumny WP
Bizi78 - 10-02-2012, 09:39
Yoshiko napisał/a: | to nie wierzę, że podczas zabawy i konkursów nikt nie sięgnie po butelkę zimnego piwa |
Doping wypacza wyniki i jest podobno zabroniony .
cabaniarz - 10-02-2012, 11:51
Bizi78 napisał/a: | Yoshiko napisał/a: | to nie wierzę, że podczas zabawy i konkursów nikt nie sięgnie po butelkę zimnego piwa |
Doping wypacza wyniki i jest podobno zabroniony . |
Zawodnicy chyba nie będą mogli ze względu na charakter konkursów . Chyba, że konkursy nie będą wymagały specjalnie wielkiej koncentracji i skupienia
Ale publika to już inna inszość
mjsystem - 10-02-2012, 14:09
szuwar napisał/a: | Po południu nie będzie jechało tylu chętnych co wcześniej, a i do 10/12 zabiegi z poprzedniego dnia powinny cię ulotnić |
Też tak uważam
marycjusz - 13-02-2012, 12:52
Jam nowy w kwestii zlotu na który się wybieram (i zgarniam brata z drugim galem) i tak czytam i czytam.....i narodziło się pytanie - a czy noclegi namiotowe zabronione? Pisaliście wcześniej o domkach/pokojach itp - a jest tam miejsce na rozbicie namiotu ?
pamar - 13-02-2012, 13:16
marycjusz napisał/a: | jest tam miejsce na rozbicie namiotu ? |
Jest i zdaje się, że nic się wtym temacie nie zmieniło tzn - koszt rozbicia namiotu to 30 zł za miejsce.
koszmarek - 13-02-2012, 13:38
A czy w tym roku przewidujemy kubeczki ? Pytam służbowo niemalże
kasiaa - 16-02-2012, 13:39
Oooo.... ja się przyłączam do pytania Koszmarka... z okazji jubileuszowego zlotu, można by zrobić kubeczki. Żeby nie wpędzić nikogo w koszty, proponuję zrobić je na tzw. listę (tak, jak zapisywaliśmy się na koszulki i wpłacaliśmy kasę) + ileś sztuk dla nie zapisanych.
A jeżeli chodzi o koszulki (zeszłoroczne - b. dobra jakość - więc proponuję w tym samym miejscu kupić koszulki i zrobić nadruk), bardzo proszę o uwzględnienie rozmiarów dziecięcych. Z roku na rok "przybywa nam" dzieciaczków i na pewno było by wielu chętnych na nie.
Pozdrawiam,
|
|
|