To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012

wojzi - 06-02-2012, 01:42

sveno napisał/a:
wojzi napisał/a:
OK to pytanko czy ja mam tam to info jeszcze umieścić
umieścić, umieścić :)

Done

Wybawcie się tam za mnie.

mjsystem - 07-02-2012, 14:53

wojzi napisał/a:

Masz to jak w banku :P

Rebelias - 07-02-2012, 19:55

mjsystem napisał/a:
wojzi napisał/a:

Masz to jak w banku

za mnie też :P

mjsystem - 07-02-2012, 20:42

Rebelias napisał/a:
za mnie też

Wy chcecie nas spić :twisted:
Ale dobrze, będzie za Was.... następnie jak się spotkamy to karniaki dla Was nie będą miały końca :mrgreen:
Szkoda, że Was nie będzie mimo wszystko.

Tomek - 07-02-2012, 20:52

mjsystem napisał/a:

to nie zabrzmiało zbyt dobrze

mjsystem napisał/a:

Wy chcecie nas spić :twisted:

niech jeszcze nam zapewnią jakieś trunki, to możemy za nich wypić

mjsystem - 08-02-2012, 09:57

tomek84 napisał/a:
mjsystem napisał/a:

to nie zabrzmiało zbyt dobrze

Jakoś tak to "mimo wszystko" się wkręciło, rzeczywiście bez sensu, sorki :wink:

sveno - 12-02-2012, 18:42

Panie i Panowie pora dograć szczegóły bo wyjazd jest już za 5 dni :!: :!: :!:
Pierwsze pytanie to którędy jedziemy? Przez Brzesko czy przez Limanową? Jeżeli przez Brzesko to spotykamy się pod Tesco/Obi, ale jeżeli przez Limanową to proponuje spotkać się już gdzieś za autostradą w stronę Zakopanego, żeby Ci jadący autostradą ze Śląska zjeżdżali już w dobrą stronę. Czy ktoś się orientuje czy jest tam jakiś parking? Może na stacji benzynowej?

Tomek - 12-02-2012, 18:49

wydaje mi się, że ustaliliśmy, że jedziemy zakopianką
niecały kilometr za zjazdem jest stacja Orlen, oczywiście po odpowiedniej "naszej" stronie
aaaa, i tym razem proszę nie robić stłuczek na parkingu :lol: :lol:

zjeżdżamy się 9.30-10.00, 10.00 wyjazd

nie??

Marcin-Krak - 12-02-2012, 18:49

sveno napisał/a:
Czy ktoś się orientuje czy jest tam jakiś parking? Może na stacji benzynowej?

Jest stacja Orlenu ;) Co prawda dość mała - ale chyba w kilka aut się uda na chwilę stanąć.

mjsystem - 12-02-2012, 18:59

Nawet wiem gdzie. My się pojawimy ok 9.30.
sveno - 12-02-2012, 20:06

tomek84 napisał/a:
zjeżdżamy się 9.30-10.00, 10.00 wyjazd

dokładnie, proszę się nie spóźniać :)
włąśnie kojarzę tą stację, jest naprawdę mała, gdyby ktoś tamtędy jechał w tym tygodniu to mógłby się rozejrzeć za jakimś innym parkingiem, jeżeli nie ma nic innego to trudno-będzie Orlen.

Wojciech Bogacz - 12-02-2012, 20:49

Też jestem za bardziej widokową trasą - to w takim razie poproszę o jakiś odnośnik gdzie mogę sobie dokładnie zobaczyć, gdzie ta stacja jest bo jak na razie to nie wypatrzyłem dokładnie...
bongo_22 - 12-02-2012, 20:59

Planuję wyjechać ok 5-5.30 więc na 9.30 powinienem się wyrobić. Nie znam Krakowa, więc proszę o podpowiedź, którędy, od strony Wa-wy, przebijać się na miejsce spotkania, żeby nie ugrzęznąć w porannych korkach. Myślałem, żeby jechać 29 Listopada ->Mickiewicza ->Konopnickiej ->Zakopiańska, ale chętnie przyjmę dobrą sugestię.

sveno, napisz mi do siebie kontakt na PW

Wojciech Bogacz napisał/a:
Też jestem za bardziej widokową trasą - to w takim razie poproszę o jakiś odnośnik gdzie mogę sobie dokładnie zobaczyć, gdzie ta stacja jest bo jak na razie to nie wypatrzyłem dokładnie...

Wejdź na http://mapa.targeo.pl/, wpisz Opatkowice, w zakładce miejsca->motoryzacja, odhacz stacje benzynowe. Pojawi Ci się na wysokości Zakopiańskiej 291

sveno - 12-02-2012, 21:08

bongo_22, bedziesz wjeżdżał do Krakowa około 9 więc nie powinno być korków, trasa którą wybrałeś jest dobra i prosta, od wjazdu do Krakowa cały czas prosto i dopiero na rondzie Matecznego zjeżdżasz pierwszym zjazdem, kierunek zakopane (będzie to pierwsze rond, więc nie miniesz) inna opcja to 29listopada potem Opolska (kierunek Katowice) i cały czas prosto na obwodnice, a tam kierunek Zakopane.

Kontakt do mnie to nie tajemnica, tel. 784 203 401, wszyscy powinni go mieć w razie W.

bongo_22 - 12-02-2012, 21:16

Dzięki, w takim razie chyba zostanę przy pierwotnej trasie. Opcja z Opolską jest może szybka, ale spory kawałek trzeba nadrobić :)