To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A

motke - 15-01-2012, 15:30

Witam. Minęła już doba od spotu, a ja dopiero teraz mam dostęp do laptopa :(

Miło mi było wszystkich poznać. Oczywiście imion nie pamiętam (za dużo was było), ale na przyszłych spotach może uda mi się zapamiętać :P

Pytanie, które pewnie chce zadać każdy, ale ja się pierwszy wyłamię:
Kiedy będą zdjęcia? :)
i oczywiście kiedy następny spot?

banan10 - 15-01-2012, 17:13

koliber124 napisał/a:
galantfanradom napisał/a:
Widzę, że chyba jednak zbierze się nas chociaż jakaś mała garstka. Żeby tylko na dobrych chęciach się nie skończyło! :D

Witam was
Dziś na orlenie na Maratońskiej całkiem przypadkiem patrze-gal się będzie tankował. Już szukam gdzie jest operator tej bryczki :badgrin:
I tym sposobem zwerbowałem następnego mitsumaniaka.
Prawdopodobnie spotkamy się w przyszłym tygodniu-myślę o sobocie lub niedzieli.
Miejsce podam potem :twisted:
Piszcie jak wam pasuje ten termin i ewentualnie godzina.
Pozdrawiam
:twisted: :twisted:

cześć koliber124 tym galem na Maratońskiej na ORLENIE to byłem JA.W lutym dołączam do was na 100%
Pozdrawiam BANAN

[ Dodano: 15-01-2012, 17:25 ]
koliber124 napisał/a:
....żeby jeszcze chcieli pobuszować na forum, złapać kontakt z nami i spotkać się ....to by było super
P.S. w okolicach lotniska jeździ gal kombi, prawdopodobnie zielony w avansie - znak szczególny stalowe felgi i tu cytuję słowa właściciela : "...jak od żuka..." koniec cytatu :mrgreen:
Koleś wysoki w okularach ( też pozdrawiam) :mrgreen: :twisted:

Witaj
Ten Gal w kombi w avance z kołami "jak od żuka" to mój Rycerz
Pozdrawiam

galantfanradom - 15-01-2012, 18:38

Ja też tam byłem! Kawę z "prądem" piłem! :twisted: I po tym wszystkim dopiero teraz do kompa zasiadłem. :wink: Wrażenia ze spotu rzeczywiście super :roll: To co powoli tworzy się w naszym wspaniałym mieście jest naprawdę niesamowite. :!: Miło było poznać gości ze stolicy którzy swoimi osobami odwiedzili nasze skromne progi i uświetnili ten skromny "zlocik". Zapraszamy ponownie i częściej. Mam nadzieję że nam uda się odwdzięczyć i Was odwiedzić. Dodatkowo zachęcam naszą radomską brać do nieustawania w poszukiwaniach chętnych członków na kolejne zloty. Do rychłego zobaczenia. :D

[ Dodano: 15-01-2012, 18:54 ]
diWhizZ napisał/a:
dopisuję ten wątek do powiadomień bo mnie jakieś ciekawe zdarzenia miśkowe przechodzą koło nosa

Tak jak już koliber124 napisał otwieramy się na inne model z pod znaku trzech diamentów, tak więc zapraszamy na nasze spoty wszystkich miłośników wyżej wymienionej marki. :lol:

m6riano - 15-01-2012, 19:58

W przyszłym miesiącu to my was zapraszamy w "kontr-odwiedziny"..;-)
tylko lipa bo my nie mamy ori włocha z kawiarnią...;-)

avon1982 - 15-01-2012, 20:02

spoczko było myśle że na kolejnych zlotach lepiej sie poznamy i bedzie git
:D

[ Dodano: 15-01-2012, 20:04 ]
a jezeli chodzi o kawe to jednak w kubku mitsumaniaka smakuje najlepiej hihi pozdrawiam wszystkich

motke - 15-01-2012, 20:04

m6riano napisał/a:
tylko lipa bo my nie mamy ori włocha z kawiarnią...;-)

ale chińczyka z własnym barem lub turka z kebabami to na pewno macie :D

m6riano - 15-01-2012, 20:14

motke napisał/a:
turka z kebabami

prędzej pakistańczyka..;-)

galantfanradom - 15-01-2012, 21:06

m6riano napisał/a:
motke napisał/a:
turka z kebabami

prędzej pakistańczyka..;-)

Dla chcącego nic trudnego. Myślę, że jak się postaracie to też nas ugościcie w nie mniej oryginalny sposób. :twisted:

sewkor - 15-01-2012, 21:31

Atmosfera spoko, szkoda że czasu jak zwykle mało. Pogoda trochę była pod psem ale za to kawa rekompensowała zimno i wiatr. Dzięki wszystkim uczestnikom za poświęcony czas i do następnego zobaczenia.
Metoda3 - 15-01-2012, 21:53

koliber124 napisał/a:
Wieczorkiem na Maratońskiej spotkałem kolesia w pięknym galu sedan kolor chyba czarny z naklejką Mitsumaniaki na tyle. Jechał z fajną panienką (pozdrawiam :P ) i przekazałem że jest już nas siedmiu :twisted:

Witam!

Jestem tu nowy. I myślę że chyba o mnie tu piszą heh. Wracałem z żonką z Leclerca i na światłach koleżka zapraszał nas na spot. Jeździmy czarnym galem w sedanie 2,5 V6 w pakiecie Avance z podwójnym halogenem. Jest to już nasz drugi gal w Avansie. Poprzedni też czarny ale w kombi zakończył żywot na Lubelskiej po spotkaniu z Ibizą, Land Cruiserem drzewem i słupem.

galantfanradom - 15-01-2012, 21:57

Metoda3 napisał/a:
koliber124 napisał/a:
Wieczorkiem na Maratońskiej spotkałem kolesia w pięknym galu sedan kolor chyba czarny z naklejką Mitsumaniaki na tyle. Jechał z fajną panienką (pozdrawiam :P ) i przekazałem że jest już nas siedmiu :twisted:

Witam!

Jestem tu nowy. I myślę że chyba o mnie tu piszą heh. Wracałem z żonką z Leclerca i na światłach koleżka zapraszał nas na spot. Jeździmy czarnym galem w sedanie 2,5 V6 w pakiecie Avance z podwójnym halogenem. Jest to już nasz drugi gal w Avansie. Poprzedni też czarny ale w kombi zakończył żywot na Lubelskiej po spotkaniu z Ibizą, Land Cruiserem drzewem i słupem.

Szkoda że tak późno do nas dołączyłeś, bo właśnie minął cię sobotni zlot. Ale mam nadzieję, że na następnym cie nie zabraknie! :biggrin: Pozdrawiam

Metoda3 - 15-01-2012, 22:06

U mnie jest o tyle kłopot, że mam dwójkę małych szkrabów ale postaram się znaleźć chwilkę i pogadać o furkach heh.
koliber124 - 15-01-2012, 22:37

motke napisał/a:
Witam. Minęła już doba od spotu, a ja dopiero teraz mam dostęp do laptopa :(

Miło mi było wszystkich poznać. Oczywiście imion nie pamiętam (za dużo was było), ale na przyszłych spotach może uda mi się zapamiętać :P

Pytanie, które pewnie chce zadać każdy, ale ja się pierwszy wyłamię:
Kiedy będą zdjęcia? :)
i oczywiście kiedy następny spot?

witojcie :twisted:
Super że wszystkim się podobało, to cieszy i motywuje...
co do zdjęć dajcie mi trochę czasu...będą napewno

[ Dodano: 15-01-2012, 22:43 ]
no wreeeeeszcie powitać upolowanych wzrokowo banan10 i Metoda3
Fajnie że daliście halo :D
Następny spot oczywiście w lutym, oczywiście sobota a dokładny termin ustalimy jak zawsze (już mogę chyba tak mówić) w późniejszym terminie
P.S. Proszę o wasze nr tel z imionami na pw, jeśli nie macie nic przeciwko :twisted:
pozdr

[ Dodano: 15-01-2012, 22:44 ]
Metoda3 napisał/a:
U mnie jest o tyle kłopot, że mam dwójkę małych szkrabów ale postaram się znaleźć chwilkę i pogadać o furkach heh.

... a co do szkrabów to nie jesteś sam, my zawsze dziadkom upychamy hehe :mrgreen:

mastach - 15-01-2012, 23:00
Temat postu: fotki spot Radom 14-01-2012
Dzięki wszystkim za obecność na spocie w Radomiu :)
Szczególnie dzięki ekipie ze stolicy - jesteśmy zobowiązani do Was zawitać :)

Poniżej przesyłam fotki z mojego aparatu. Kto tam jeszcze coś napstrykał? Wrzucajcie foty :)
Jakby były problemy z wstawieniem ich na forum, dajcie znać, zajmę się tym.

banan10 - 16-01-2012, 12:25

Metoda3,
Witam
Jak twój gal skończył żywot na Lubelskiej to od znajomyc miałem pięć telefonów czy nic mi się nie stało!Mam gala 2.5 w avance w kombi czarnego
Szkoda było Twojego Gala jak go zobaczyłem!Gratuluje zakupu drugiego Gala
Pozdrawiam