Radomskie - RADOM-MITSUMANIAKI ODZYWAĆ SIĘ!!! O D N O W A
motke - 15-01-2012, 15:30
Witam. Minęła już doba od spotu, a ja dopiero teraz mam dostęp do laptopa
Miło mi było wszystkich poznać. Oczywiście imion nie pamiętam (za dużo was było), ale na przyszłych spotach może uda mi się zapamiętać
Pytanie, które pewnie chce zadać każdy, ale ja się pierwszy wyłamię:
Kiedy będą zdjęcia?
i oczywiście kiedy następny spot?
banan10 - 15-01-2012, 17:13
koliber124 napisał/a: | galantfanradom napisał/a: | Widzę, że chyba jednak zbierze się nas chociaż jakaś mała garstka. Żeby tylko na dobrych chęciach się nie skończyło! |
Witam was
Dziś na orlenie na Maratońskiej całkiem przypadkiem patrze-gal się będzie tankował. Już szukam gdzie jest operator tej bryczki
I tym sposobem zwerbowałem następnego mitsumaniaka.
Prawdopodobnie spotkamy się w przyszłym tygodniu-myślę o sobocie lub niedzieli.
Miejsce podam potem
Piszcie jak wam pasuje ten termin i ewentualnie godzina.
Pozdrawiam
|
cześć koliber124 tym galem na Maratońskiej na ORLENIE to byłem JA.W lutym dołączam do was na 100%
Pozdrawiam BANAN
[ Dodano: 15-01-2012, 17:25 ]
koliber124 napisał/a: | ....żeby jeszcze chcieli pobuszować na forum, złapać kontakt z nami i spotkać się ....to by było super
P.S. w okolicach lotniska jeździ gal kombi, prawdopodobnie zielony w avansie - znak szczególny stalowe felgi i tu cytuję słowa właściciela : "...jak od żuka..." koniec cytatu
Koleś wysoki w okularach ( też pozdrawiam) |
Witaj
Ten Gal w kombi w avance z kołami "jak od żuka" to mój Rycerz
Pozdrawiam
galantfanradom - 15-01-2012, 18:38
Ja też tam byłem! Kawę z "prądem" piłem! I po tym wszystkim dopiero teraz do kompa zasiadłem. Wrażenia ze spotu rzeczywiście super To co powoli tworzy się w naszym wspaniałym mieście jest naprawdę niesamowite. Miło było poznać gości ze stolicy którzy swoimi osobami odwiedzili nasze skromne progi i uświetnili ten skromny "zlocik". Zapraszamy ponownie i częściej. Mam nadzieję że nam uda się odwdzięczyć i Was odwiedzić. Dodatkowo zachęcam naszą radomską brać do nieustawania w poszukiwaniach chętnych członków na kolejne zloty. Do rychłego zobaczenia.
[ Dodano: 15-01-2012, 18:54 ]
diWhizZ napisał/a: | dopisuję ten wątek do powiadomień bo mnie jakieś ciekawe zdarzenia miśkowe przechodzą koło nosa |
Tak jak już koliber124 napisał otwieramy się na inne model z pod znaku trzech diamentów, tak więc zapraszamy na nasze spoty wszystkich miłośników wyżej wymienionej marki.
m6riano - 15-01-2012, 19:58
W przyszłym miesiącu to my was zapraszamy w "kontr-odwiedziny"..;-)
tylko lipa bo my nie mamy ori włocha z kawiarnią...;-)
avon1982 - 15-01-2012, 20:02
spoczko było myśle że na kolejnych zlotach lepiej sie poznamy i bedzie git
[ Dodano: 15-01-2012, 20:04 ]
a jezeli chodzi o kawe to jednak w kubku mitsumaniaka smakuje najlepiej hihi pozdrawiam wszystkich
motke - 15-01-2012, 20:04
m6riano napisał/a: | tylko lipa bo my nie mamy ori włocha z kawiarnią...;-) |
ale chińczyka z własnym barem lub turka z kebabami to na pewno macie
m6riano - 15-01-2012, 20:14
motke napisał/a: | turka z kebabami |
prędzej pakistańczyka..;-)
galantfanradom - 15-01-2012, 21:06
m6riano napisał/a: | motke napisał/a: | turka z kebabami |
prędzej pakistańczyka..;-) |
Dla chcącego nic trudnego. Myślę, że jak się postaracie to też nas ugościcie w nie mniej oryginalny sposób.
sewkor - 15-01-2012, 21:31
Atmosfera spoko, szkoda że czasu jak zwykle mało. Pogoda trochę była pod psem ale za to kawa rekompensowała zimno i wiatr. Dzięki wszystkim uczestnikom za poświęcony czas i do następnego zobaczenia.
Metoda3 - 15-01-2012, 21:53
koliber124 napisał/a: | Wieczorkiem na Maratońskiej spotkałem kolesia w pięknym galu sedan kolor chyba czarny z naklejką Mitsumaniaki na tyle. Jechał z fajną panienką (pozdrawiam ) i przekazałem że jest już nas siedmiu |
Witam!
Jestem tu nowy. I myślę że chyba o mnie tu piszą heh. Wracałem z żonką z Leclerca i na światłach koleżka zapraszał nas na spot. Jeździmy czarnym galem w sedanie 2,5 V6 w pakiecie Avance z podwójnym halogenem. Jest to już nasz drugi gal w Avansie. Poprzedni też czarny ale w kombi zakończył żywot na Lubelskiej po spotkaniu z Ibizą, Land Cruiserem drzewem i słupem.
galantfanradom - 15-01-2012, 21:57
Metoda3 napisał/a: | koliber124 napisał/a: | Wieczorkiem na Maratońskiej spotkałem kolesia w pięknym galu sedan kolor chyba czarny z naklejką Mitsumaniaki na tyle. Jechał z fajną panienką (pozdrawiam ) i przekazałem że jest już nas siedmiu |
Witam!
Jestem tu nowy. I myślę że chyba o mnie tu piszą heh. Wracałem z żonką z Leclerca i na światłach koleżka zapraszał nas na spot. Jeździmy czarnym galem w sedanie 2,5 V6 w pakiecie Avance z podwójnym halogenem. Jest to już nasz drugi gal w Avansie. Poprzedni też czarny ale w kombi zakończył żywot na Lubelskiej po spotkaniu z Ibizą, Land Cruiserem drzewem i słupem. |
Szkoda że tak późno do nas dołączyłeś, bo właśnie minął cię sobotni zlot. Ale mam nadzieję, że na następnym cie nie zabraknie! Pozdrawiam
Metoda3 - 15-01-2012, 22:06
U mnie jest o tyle kłopot, że mam dwójkę małych szkrabów ale postaram się znaleźć chwilkę i pogadać o furkach heh.
koliber124 - 15-01-2012, 22:37
motke napisał/a: | Witam. Minęła już doba od spotu, a ja dopiero teraz mam dostęp do laptopa
Miło mi było wszystkich poznać. Oczywiście imion nie pamiętam (za dużo was było), ale na przyszłych spotach może uda mi się zapamiętać
Pytanie, które pewnie chce zadać każdy, ale ja się pierwszy wyłamię:
Kiedy będą zdjęcia?
i oczywiście kiedy następny spot? |
witojcie
Super że wszystkim się podobało, to cieszy i motywuje...
co do zdjęć dajcie mi trochę czasu...będą napewno
[ Dodano: 15-01-2012, 22:43 ]
no wreeeeeszcie powitać upolowanych wzrokowo banan10 i Metoda3
Fajnie że daliście halo
Następny spot oczywiście w lutym, oczywiście sobota a dokładny termin ustalimy jak zawsze (już mogę chyba tak mówić) w późniejszym terminie
P.S. Proszę o wasze nr tel z imionami na pw, jeśli nie macie nic przeciwko
pozdr
[ Dodano: 15-01-2012, 22:44 ]
Metoda3 napisał/a: | U mnie jest o tyle kłopot, że mam dwójkę małych szkrabów ale postaram się znaleźć chwilkę i pogadać o furkach heh. |
... a co do szkrabów to nie jesteś sam, my zawsze dziadkom upychamy hehe
mastach - 15-01-2012, 23:00 Temat postu: fotki spot Radom 14-01-2012 Dzięki wszystkim za obecność na spocie w Radomiu
Szczególnie dzięki ekipie ze stolicy - jesteśmy zobowiązani do Was zawitać
Poniżej przesyłam fotki z mojego aparatu. Kto tam jeszcze coś napstrykał? Wrzucajcie foty
Jakby były problemy z wstawieniem ich na forum, dajcie znać, zajmę się tym.
banan10 - 16-01-2012, 12:25
Metoda3,
Witam
Jak twój gal skończył żywot na Lubelskiej to od znajomyc miałem pięć telefonów czy nic mi się nie stało!Mam gala 2.5 w avance w kombi czarnego
Szkoda było Twojego Gala jak go zobaczyłem!Gratuluje zakupu drugiego Gala
Pozdrawiam
|
|
|