To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW!

Anonymous - 15-08-2007, 20:59

piwkotom napisał/a:
Jesli ktos ma jakies watpliwosci, sugestie prosze pisac, moze czegos nie przewidzielismy moze sami widzicie jakies rozwiazania inne od naszych.

mam takie pytanie, czy teren osrodka jest jakos pilnowany? tak jak bylo w grudziadzu gdzie byla ochrona, widomo przyjade "nie" mitsubishi i niekoniecznie musilabym sie tym autem poruszac, wpakowalbym sie do kogos.

Anonymous - 18-08-2007, 21:23

piwkotom napisał/a:

Co do dlugosci kolumny aut podczas przejazdu:
to moze odwolajmy Zlot?? :P
A tak serio to oprocz nadzoru Policji wielu z nas posiada CB radio i takie osoby beda proszone o zglaszanie sie do pomocy w zorganizowaniu kolumny. Na chwile obecna z samych Lodziakow bedzie co najmniej 5 takich osob. Trasa bedzie przebiegac ulicami dwupasmowymi (moze z wyjatkiem pojedynczych odcinkow) - Policja dostala 3 trasy do wyboru i oni okresla ktoredy pojedziemy. Kazdy uczestnik impresy dostanie na miejscu mapke z dojazdem tak na wszelki wypadek jakby sie zgubil, chociaz nie sadze.
Damy rade bo jestesmy twardzi.

Proponuje ustalic kanal CB, na ktorym bedziemy sie porozumiewac przez caly zlot, zeby sie pozniej nie szukac w eterze. Np. 25.

Rafal_Szczecin - 20-08-2007, 22:44

a ja mam pytanko ,czy TVN TURBO zostalo poinformowane o zlocie :)
roch_27 - 20-08-2007, 23:15

Rafal_Szczecin napisał/a:
a ja mam pytanko ,czy TVN TURBO zostalo poinformowane o zlocie :)
no tak z małą dozą nieśmiałości mogę powiedzieć że informacja została wysłana :) Zobaczymy czy będzie jakiś odzew ;)

pozdro

Tybek - 20-08-2007, 23:31

To jeszcze Top Gear powiadomcie :)
gigant87 - 21-08-2007, 08:14

tvn turbo nie jest zainteresowane, podobnie jak tv4... chyba, że zrobią niespodziankę i ktoś się od nich zjawi ;)

na szczęście mamy inne media na zlocie, więc... ich (TVN TURBO i TV4) strata, że nie przybędą :D

Anonymous - 21-08-2007, 14:35
Temat postu: program
Witam

jest duze prawdopodobieństwo, że w ten weekend będe pod Łodzią rodzinną ale nei bedę mógł byc na całe 2 dni :( czy jest w jakimś wątku program zlotu?? może np mógłbym przyjechać na chwil kilka : :D na przejazd uroczysty przez miasto albo cuś innego??

pozdrowionka
cieplul

yaro1976 - 21-08-2007, 14:38
Temat postu: Re: program
cieplul napisał/a:
Witam

jest duze prawdopodobieństwo, że w ten weekend będe pod Łodzią rodzinną ale nei bedę mógł byc na całe 2 dni :( czy jest w jakimś wątku program zlotu?? może np mógłbym przyjechać na chwil kilka : :D na przejazd uroczysty przez miasto albo cuś innego??

pozdrowionka
cieplul

na dole strony : http://www.mitsubishi-gra...p=152572#152572

pzdr
yaro

Krzyzak - 21-08-2007, 14:57

uff - uwazam tvn turbo za bardzo kiepski program i ciesze sie, ze ich nie bedzie
pisze calkiem powaznie

Anonymous - 26-08-2007, 11:24

Czy negocjacje z Manufaktura sie powiodly i bedzie to zakonczenie z rozstawieniem samochodow na tamtejszym rynku?