Radomskie - ...POMAGAMY SOBIE
sebcio_rdm - 17-01-2014, 09:13
m6riano, takie zagłówki jak na zdjęciu u Kyla, tylko ładniejsze
m6riano - 17-01-2014, 16:30
Kylu, zmaczy sie mówicie cały czas o awansie..a ja miałem na mysli ogólnie EA...
[ Dodano: 17-01-2014, 16:31 ]
sebcio_rdm, to jak chcesz to sie moge chętnie zamienić...nawet mógłbym po nie wpaśc do was na spota..ale ta 13...;-/
Najwcześniej w Radomiu to mógłbym być ok16-17
sebcio_rdm - 19-01-2014, 22:19
m6riano, z chęcią się zamienię, wiem że Gawron ma mi jakieś załatwić ale i tak mogę się wymiienić.
m6riano - 20-01-2014, 03:01
No to mówie...jak poczekacie na mnie ze spotem to moge wpaść w ta sobote..
bobek28121988 - 20-01-2014, 09:25
m6riano napisał/a: | No to mówie...jak poczekacie na mnie ze spotem to mogę wpaść w ta sobote.. |
A jak byś był to była by szansa abyś zabrał ze sobą naklejki MitsuManiaków. Mi zależy na małych naklejkach na boczne szyby i ewentualnie na klapę bagażnika.
Oczywiście nie za darmo:-) ureguluje płatności na miejscu
I jak mi się dobrze wydaje to nie tylko ja chciałem naklejki. Było kilka osób którzy też chcieli.
Pozdrawiam
sebcio_rdm - 28-01-2014, 22:33
Mam mały problem tzn. dzisiaj trochę jeździłem boczkami na drogach i w pewnym momencie zapaliła mi się na zegarach lampka ABS (swieci na stałę) i mryga TLC OFF, oczywiście patrząc od strony technicznej nie działa ABS ani kontrola trakcji. Jakieś pomysły co mogło się sypnąć. Bezpieczniki sprawdziłem i nie strzeliły(na co liczyłem najbardziej) stawiam na cos z czujnikami??
marceel1 - 28-01-2014, 22:49
Mi też się zdarzyło, podejrzewam przybrudzenie czujnika. Po chwilowym postoju bez zapłonu u mnie wróciło do normy.
pietja - 28-01-2014, 23:37
Upaćkane czujniki mogą być...
m6riano - 29-01-2014, 00:20
sebcio_rdm, zgaś auto,odpal rano powinno być ok..;-)
Jak nie to go wstaw w jakieś ciepłe miejsce żeby odtajał.;-)
Kylu - 29-01-2014, 10:28
Sebcio, jak tak czytałem różne tematy o EA to chyba widziałem u kogoś ten problem. Wstaw go do garażu, odpal rano i powinno być ok jak powiedział m6riano. Albo Odepnij klemę + na chwilę wydaje mi się że powinno pomóc.
koliber124 - 29-01-2014, 17:49
sebcio_rdm napisał/a: | Mam mały problem tzn. dzisiaj trochę jeździłem boczkami na drogach i w pewnym momencie zapaliła mi się na zegarach lampka ABS (swieci na stałę) i mryga TLC OFF, oczywiście patrząc od strony technicznej nie działa ABS ani kontrola trakcji. Jakieś pomysły co mogło się sypnąć. Bezpieczniki sprawdziłem i nie strzeliły(na co liczyłem najbardziej) stawiam na cos z czujnikami?? |
Ja ostatnio tak miałem, ABS zapalił się na dłużej w momencie jak koła ślizgały się, boksowały. Kiedy Mitsu powrócił do normalnej jazdy same zgasły. Myślę że to kwestia samego zabrudzenia. Ale jak mówią moi poprzednicy warto wstawić go do ciepłego garażu aż wszystko puści
m6riano - 29-01-2014, 18:12
koliber124, to jest jeszcze prostsza sprawa...masz komp ABSu tak? do niego ida 4czujniki które zbierają sygnał z zębatek,tak?
Wystarczy jeśli jedna bądź wszystkie czujniki dostaną sygnał że każde koło ma inną prędkość, komp wariuje i wywala błąd.proste..;-)
Wyłączasz zapłon,komp sie"restartuje" i po ptokach..;-)
sebcio_rdm - 29-01-2014, 21:09
Dzięki Panowie za porady, już po sprawie, samo się popsuło samo naprawiło. Niestety, włączanie od nowa samochodu czy "resetowanie" nic nie pomogło, czujniik któryś musiał byc zapaćkany i puściło. Ale i tak dopiero po przejechaniu gdzieś kilometra. Najpierw zgasła ikonka ABS a potem jak wyłączyłem silnik i włączyłem od nowa wszystko wróciło do normy. Sprawdze z ciekawości pod kompa czy jakieś błędy zostały i zerkne wtedy z ciekawości.
bombel44 - 05-02-2014, 08:41
witam panowie potrzebuje pomocy.
nie wiem czy kojarzycie tego rodzynka z kilku spotów- zielonego gala w dislu z szydłowca kolega pożyczył go w ostatni weekend bratu a ten mu go rozbił i tu nasza prośba do was mianowicie może ktoś posiada części lub wie gdzie można by dostać błotniki ale przede wszystkim kompletny zderzak po liftowy
Z góry DZIĘKI
[ Dodano: 05-02-2014, 11:59 ]
części blacharskie udało się już znaleźć i zamówić potrzebowali byśmy jeszcze skraplacza, przewodów od klimy i wspomagania nie wiem ale chyba muszą być od 2l diesel
pietja - 05-02-2014, 14:42
Prośba do osób posiadających fb
Mam prośbę do Mitsumaniaków... biorę udział w konkursiku i wystarczy tylko kliknąć link poniżej i oczywiście i zagłosować na moje zdjęcie klikając oczywiście "Lubię to!" Dzięki wielkie Pozdro
https://www.facebook.com/...60508913&type=1
|
|
|